Zealsun 150-19'dan terfi: 2007 Suzuki GSR 600 :)
Reklamlar
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
25 kere helal ve hayırlı olsun....!
-
Ya çok hoş bi motor,özellikle kafa grenajı çok hoşuma gitti.Her an saldırmaya hazır gibi duruyo,kazasız belasız bol kilometreler...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
-
bbaday adlı üyeden alıntı
Mkinan çok güzel allah kaza bela vermesin EMOK festivalinde bende bu makineyi test etme imkanına sahip olmuştum motordan gelen sesi, ivmelenmesi aynen 600 'luk race ler kadar etkileyiciydi aletle hemen 222 km. gordum fakat yol bitti sürüşü çok zevkli
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ivmelenme çok iyi son hız şu anlık denemedim zaten denemekte istemiyorum En fazla 160 falan yaptım o da kontrollu boş olan bi yolda bana yeter zaten
ALTAR adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
İlk göz ağrın Prince'ı da unutma.
Allah kazasız belasız sürüşler versin. Tekerin düz bassın.
Teşekkür ederim unutmam tabiki motor kullanmayı onun sayesinde öğrendim ben
abal adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun...güle güle bin de, sanki tekeri yamuk duruyor gibi...
Teşekkür ederim sana öyle gelmiş yeterince düzgün be
Bicak adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
Amin cümlemize
muratdiksöz adlı üyeden alıntı
Sedat kardeşim hayırlı olsun ,kaza bela görmeksizin keyfini çıkar
Zealsun-ilk göz ağrın -topiğinide ihmal etme
Teşekkür ederim abi. ihmal etmem sahurda bile sahipsiz değil topik
PIERzig adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin
GKN adlı üyeden alıntı
iide o kadar motor aldın buluşmaya gelseydinya
1 tur isterdik
inşallah o da olur abi
Carcharoth adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. iyi seçim, güzel motor. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. MEte abi akın'ada çok yardım etmişti. Allah razı olsun ondan. Ellerinden öpüyorum mete abicim
Teşekkür ederim amin dualarımız için
by_moto adlı üyeden alıntı
25 kere helal ve hayırlı olsun....!
Sağolasın
volkancimen adlı üyeden alıntı
Ya çok hoş bi motor,özellikle kafa grenajı çok hoşuma gitti.Her an saldırmaya hazır gibi duruyo,kazasız belasız bol kilometreler...
Aynen dediğiniz gibi her an saldırmaya hazır aç gazı git istediğin yere Allah olmayanlarada nasip eder inşallah
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
20 Aralık 2007, 17:24
kenya adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ivmelenme çok iyi son hız şu anlık denemedim zaten denemekte istemiyorum
En fazla 160 falan yaptım o da kontrollu boş olan bi yolda bana yeter zaten
Teşekkür ederim unutmam tabiki motor kullanmayı onun sayesinde öğrendim ben
Teşekkür ederim sana öyle gelmiş yeterince düzgün be
Amin cümlemize
Teşekkür ederim abi. ihmal etmem sahurda bile sahipsiz değil topik
Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin
inşallah o da olur abi
Teşekkür ederim
amin dualarımız için
Sağolasın
Aynen dediğiniz gibi her an saldırmaya hazır aç gazı git istediğin yere
Allah olmayanlarada nasip eder inşallah
arkadaşım hep çene hep çene...birazda icraat...bi topik patlat motorun hakkında bilgi ver...tecrübelerinden bahset falan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
20 Aralık 2007, 19:45
hayırlı uğurlu olsun arkdaşım güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
20 Aralık 2007, 20:44
gözlerim döndü, başım ağrıdı gözlerim faltaşı gibi açıldı artık kanıma girmişti.
abi anlatım harika tekerin düz bassınnn bende gsr alacaktımm racingten vazgeçipp ama iyi üzerine oturmamışım yoksaa gsr'im vardı şimdiii hayırlı uğurlu olsunnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
20 Aralık 2007, 23:21
gerçekten tebrikler sabreden muradına erermiş.
makina gerçekten çok güsellll resmen atla üstüme falan diyooo
hayırlı olsun kazasız belasız güneşli günler diliyorum :p iii bak gümüş kızına kiiiiii oda sana baksınnn
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
güle güle kullanmanı, kazasız belasız binemilmeni temenni ederim. hayırlı uğurlu olsun
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
güle güle kullanmanı, kazasız belasız binemilmeni temenni ederim. hayırlı uğurlu olsun
Abi sağol aldıktan sonra üstüne 6000 km yaptım yazı bekliyorum daha çok yol yapmak için
-
Hayırlı ugurlu olsun. Gule gule kullanin,
-
Kenya kardesim hayırlı olsun
bende geçen ay zealsun almıstım 4/5 sene öncesinde 1100um vardı uzun bi aranın sonunda simdi 150lilik bi chopper hem tarzım olmayan bişi hemde çok küçük ama sanki bu sıçrama işi yeniden benide eski dönemlere ateşliyecek gibi görünüyor
allah kaza bela vermesin hayırlı ramazanlar
Sendemi k.çekmecedesin bu arada bende yeni çekmeceli oldum
Tek gerçek bilmediklerim ...
-
Ezpharess adlı üyeden alıntı
Kenya kardesim hayırlı olsun
bende geçen ay zealsun almıstım 4/5 sene öncesinde 1100um vardı uzun bi aranın sonunda simdi 150lilik bi chopper hem tarzım olmayan bişi hemde çok küçük ama sanki bu sıçrama işi yeniden benide eski dönemlere ateşliyecek gibi görünüyor
allah kaza bela vermesin hayırlı ramazanlar
Sendemi k.çekmecedesin bu arada bende yeni çekmeceli oldum
Abi sağol nerdeyse 1 senesini doldurmak üzere makine şu an 16000 sınırlarına dayandı Allah sana da istediğin makineyi almayı nasip etsin. Ben kendimi bildim bileli ( yani 23 senedir ) K.çekmecedeyim. Hoş yer severim yani. Sana da hayırlı olsun yeni evin
-
@metehan abinin yardım etmediği adam varmı ama adam siteden kovuldu ya
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
13 Aralık 2008, 04:09
15 ay önce Zealsun ZS 150-19 ile başlayan motosiklet maceram 2007 model bir Suzuki GSR 600 ile devam ediyor. İlk motorumu yani Zealsunu öğrenciyken binbir zorlukla almıştım. Bütçem sadece ona yetiyordu. Şimdi okulumdan mezun oldum çalışmaya başladım. Ve hayallerimi hakettiğimi düşünüyorum. Babamdan öyle düşünüyor olmalı ki bana yeni motor için izin verdi (ilk başlarda istemedi ama sonunda kıramadı biricik ufak oğlunu).
Daha iyileri nasip olur inşallah, kazasız belasız(bkz.B-KING)
-
13 Aralık 2008, 06:30
konuyu neden hortlatmışsınızki =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
13 Aralık 2008, 11:36
Kazasız belkasız günlerde kullanman dileğiyle.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
13 Aralık 2008, 13:11
Hazır konu hortlamışken bir sorayım bari, ortalama yakıt tüketimi 100 km'de kaç litre ? Şehir içi veya şehir dışı olarak değil de genel ortalamayı soruyorum.
-
kenya nerelerdesin usta yaşıyormusun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler