hayırlı ve uğurlu olsun...allah kaza bela vermesin...keşke senn eski motoruda bizim peder izin verseydide bende ona binebilseydim
hayırlı ve uğurlu olsun...allah kaza bela vermesin...keşke senn eski motoruda bizim peder izin verseydide bende ona binebilseydim
allah kaza bela vermesin gercekten süper bi alet
Hayırlı olsun.
İnşallah bizde böyle şeyler görürüz altımızda.
gsr 600'e o renk gerçekten yakışmış. Güzel görünüyor
Hayırlı olsun.Güle güle kullan
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Hayırlı olsun yeni motorun.Ne alayım diye açtığın başlığı takip etmiştim.Ben de motor değiştirmeyi düşünüyorum inşallah sıradaki ben olurum.Her ne kadar zealsun kullanıyor olmasam da
Satılık Asya125t-Spidi mont
hayırlı uğurlu olsun
çok tatlı bir makina almışsın
Allah kazadan beladan korusun, çok dikkatli sür
zealsundan bu makineye geçmek bence dikkat gerektirir...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...allah kazasız belasız binmeni nasip etsin...yalnız bu eksoz boruları neden gümüş gri renginden kahverengiye dönmüş 1.368 km'deki aletin merak ettim doğrusu...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Olsun Zealsun kullanmak mecburi değil isteyen değiştirsin şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim olabildiğimce dikkatli olmaya çalışıyorum çünkü gerçekten dediğiniz gibi dikkat mecburi hırçın makine ne de olsa
Sağolasın abi. Ben de düşündüm niye diye. Büyük ihtimal eski sahibi makineyi biraz sıkıştırmıştır yani düşük viteste yüksek devir yapmıştır. Rodaj döneminin çok sağlıklı geçmediğini düşünüyorum ama olsun o artık benim ben onu öyle kabul ettim Belki de dediğim gibi değildir tecrübeli abilerimiz daha iyi bir açıklama yapabilirler tabi
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Mkinan çok güzel allah kaza bela vermesin EMOK festivalinde bende bu makineyi test etme imkanına sahip olmuştum motordan gelen sesi, ivmelenmesi aynen 600 'luk race ler kadar etkileyiciydi aletle hemen 222 km. gordum fakat yol bitti sürüşü çok zevkli
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
İlk göz ağrın Prince'ı da unutma.
Allah kazasız belasız sürüşler versin. Tekerin düz bassın.
hayırlı uğurlu olsun...güle güle bin de, sanki tekeri yamuk duruyor gibi...
KIRMIZI BOĞA..
Sedat kardeşim hayırlı olsun ,kaza bela görmeksizin keyfini çıkar
Zealsun-ilk göz ağrın -topiğinide ihmal etme
iide o kadar motor aldın buluşmaya gelseydinya
1 tur isterdik
GKN MOTORS
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı uğurlu olsun. iyi seçim, güzel motor. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. MEte abi akın'ada çok yardım etmişti. Allah razı olsun ondan. Ellerinden öpüyorum mete abicim
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)