gitti güzelim motorum içim acıdı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
usda çok üzücü bi durum senın adına uzuldum ama elden ne gelir allah seni korumus buda çok guzel şükret sen yinede motor tekrar gelir
olcağı varsa olur üzülmemeye çalış artık her şeyde bi hayır vardır
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
-
Çok geçmiş olsun..... Motorada üzüldüm...... Neyse mala gelsin....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Geçmiş olsun kardeşim olsun cana geleceğine mala gelsin az yada çok bi para verirler sana alırsın bi motor daha.Allah daha beterinden saklasın,bununla geçmiş olsun.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.
-
geçmiş olsun önce sağlık sonra motorculuk.
çok geçmiş olsun
-
geçmiş olsun motor pert sende bir şey yok resmen verilmiş sadakan varmış derim
-
Kardesim sen saka yapiyorsun degilmi motora uzulmekle? Bu anlattigin olayda hayatta kalman buyuk sans.Sen motora falan hic uzulme ,kaskon vardir alirsin.Yada koy gitsin. Allah seni sevdiklerine bagislamis.
-
Sana bişey olmasın arkadaşım motor halledilir onun yedek parçası var ama insanın yedeği yok çok geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun,motoru boşver kendine birşey olmadığına şükret
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
cok gecmıs olsun
bıızı bılgılendır geılısmelerden haberdar edersın artık ne kadar aldıgını sıgoradan tekrar gecmıs olsun
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
-
çok büyük geçmiş olsun kardeş,allah beterinden saklasın,motor yerine gelir takma kafana sana birşey olmasın..
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
-
cana geleceine mala gelsin motorun içn grçktn üzldm ii ki sana bir şey olmamıs
-
Seni çok iyi anölıyorum kardeşim..
İnsanın yedek parçası çıkar ama motor 1 yıl kalsada aynı şekilde durur düzelmez
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
geçmiş olsun.. boşver yahu motoru sana bişey olmasında... Allah korumuşş.
valla o sigorta işlerinde öyle işler dönüyorki.. bende arabayla kaza yapmıştım.. kusur yine karşı taraftaydı. benim dişlerim kırıldı şoka girdim falan ambulansta uyanmıştım.. gidiyordum yani... sonra.. arabaya hak ettiği değeri vermiyorlar yaptırmak istedik bu sefer servisle anlaşıp uydurma parçalar taktırıp maliyeti düşürüyorlar... en üst makama kadar şikayet ettik hiç bir yanıt alamadık.. yok şuraya gidin yok buraya gidin.. japonyaya bile şikayet ettik.. türkiye distiribütörüyle görüşün diyorlar...diceem Allah kolaylık versin.. sıkma canını sende bişey yoksa dünya malı gelir geçer...
-
gundi Sana birşey olsaydı aynı şeyleri düşünmezdin.Gerçekten bu söz dogru cana gelecegine mala gelsin.Çok geçmiş olsun.
-
Canın sağolsun; sağ oldukça daha yenisini alırsın. Büyük geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun En yakın zaman da yeni bi motor sahibi oLMan dileği ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Süper Moderatör
Geçmiş olsun, karşı tarafın trafik sigortası senin hasarını öder.
Trafik sigortaları araç başına 8 milyara kadar ödeme yapar. Gerisini dava açarak karşı araç sahibinden tahsil edebilirsin.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Cok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun
Önce can sonra canan boşver motoru demek kolay bizim icin ama gercekten senden degerli degil!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)