gitti güzelim motorum içim acıdı
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun allah korumuş seni.
bende geçenlerde kaza yaptım ve bu işlerde az buçuk deneyim kazandım. Karşı tarafın kaskosu olsaydı daha iyi olurdu trafik sigortası biraz uğraştırıyor. Motoru servise götürdüğünde eğer servis experi çağırıp motor için pert raporu verirse karşı tarafın trafik sigortasının kapsadığı değer üzerinden senin paranı öderler. yanlız öderler derken senin motorun model marka yıl ve km bakıp şu anki ikinci el piyasası üstünden bir değer biciyorlar ve bunun da tamamını vermmiyorlar seninde kusuruna göre kesinti yapıyorlar. Sana çarpan adamdan şikayetci ol veya adamla anlaşki sigortadan alamdığın tutarı ondan talep et. Eğer adam yok filen diyip kıvırırsa bende şikayetciyim olayı mahkemede çöözelim de. Bu işlemler baya bi zamanını alıyor sırf sigortadan parayı alabilmek için ben yaklaşık 1 aydır bekliyorum artık gerisini sen düşün. Ama genede bunlara faazla takma sana bişey olmaması sevindirici.
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun arkadaşım
sana bişey olmadı ya ona da şükür
geri kalan her şey hallolur boşver...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Çok geçmiş olsun.. Allah korumuş...
Size bişi olmasında motor düzelir takmayın kafanıza..
Elinizde kaza raporu varsa motorun parasını her türlü alırsınız merak etmeyin..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
kardeş valla bnm kazamdada adam sucluydu ben yaptırdım.sende suç yok sonuçta para diilde.sigortadan elemanlar geliyo denetliyolar sonra yaptırıyorlar.kafanı rahat tut.
-
geçmiş olsun..salla.cana gelen mala gelsin.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
büyük geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
-
Cok gecmıs olsun ya motor pert olacak kadar kaza yapıp senın bızle burda yazısman.... cıdden Allah senı korumus sevdıklerıne bagıslamıs bosver motoru ılerde yenıden alırsın sana bısı olmamıs sukret.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Ucuz atlatmışsın,bence en son düşünecegin şey motorun olsun...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
hocam cok gecmis olsun , ya honda goldwing olsaydi motor , 6 milyra eksozunu alirdin
ne bicim ulkede yasiyoruz . nezaman cikacak yeni trafik yasasi
-
Allah sizi korumus gerisi hikaye.
Elbette mal canın yongasıdır derler insan uzuluyor ister istemez ama emin olun Allah gostermesin bir bacagınız icin ömür boyu calısır o motorun fabrikasını bile feda ederdiniz.
Allah tekrarından esirgesin cümlemizii.
Sizede büyük geçmiş olsun.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Büyük geçmiş olsun...
Sana birşey olmadı ya, boşver gerisini. Motosikletinin ödemesi şirketin kriterlerine göre birkaç haftadan uzun sürebilir, bu zaman birimi aya da dönebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)