büyük geçmiş olsun.
Saygılar,
büyük geçmiş olsun.
Saygılar,
Veni Vidi Vici
Büyük geçmiş olsun, beterinden korusun. Sigortalar belirli miktarlarını karşılarlar ancak şu anda arkadaşım ofisinde olmadığından soramadım ne kadarını diye, öğrendiğimde yazacağım
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Poturdak
geçmiş olsun kardeşim olan motora olsun motor u bi şekilde halledersin.sende bişi yoksa ki bişi yok hiç üzülmeye değmez.
İki kişinin bindiği motor değildir.
geçmiş olsun...cana geleceğine mala gelsin...neyseki sende çok ciddi birşey yok ve buraya yazabiliyosun...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
GEÇMİŞ OLSUN, çok şanslıymışsıın.
Yaralanma varsa maddi ve manevi tazminat davası açabilirsin. Motorun için ayrıca dava açabilirsin. Tanıdık bir avukata sorman lazım. Üşenme ve çekinmeden bir avukata sor. Sokakta herhangi bir avukata gir sor. Hele yaralanma varsa karşı taraf için iş çok büyüyecektir. Mahkemeye çıkmadan uzlaşmayı da seçebilir.
Geçmiş olsun benimde içim acıdı valla
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
çok geçmiş olsun canına bir şey olmamış önce ona sevinin.
ama malda canın yongasıdır. o yüzden ne yapıp ne edip motorun parasını tam hakkıyla alman gerekir. büyük ihtimal dava açman gerekebilir hem sigortaya hemde adama.
adam size nasıl davrandı kazadan sonra bu da önemli?
Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış, cana geleceğine mala gelsin kötü haber duyacağımıza böylesi daha iyi.
Öncelikle geçmiş olsun.
Trafik poliçesinde benimkinde 6.000 YTL yazıyor maddi hasarlar. Kazaya karışan kişinin policesi eski ise 5.750 YTL olması lazım.
Sen karşı tarafın poliçesini aldıysan bak ona. arta kalan kısım için ise kaskon yoksa dava açman gerekir.
Velhasıl uzun bir uğraş kolay gelsin.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
çok geçmiş olsun, sana bişey olmamış allahtan
ben arabayla bi kaza yapmıştım karşı taraf asli kusurluydu ben de tali kusurlu
karşı tarafın trafik sigortası 6milyar gibi para vermiş, bu değer de maksimum değer oluyomuş galiba maalesef
geçmiş olsun
sizde birşey yok ya motor yerine gelir elbet
umarım bir an önce kavuşursunuz motorunuza
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Geçmiş Olsunn Allah Korumuşş Yine
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Cok gecmis olsun! Bu aralar oturdugum yere yakin cok kaza oluyor. Kadikoy'e bir haller oldu!
= = = Be Aprilia racer! = = =
buyuk gecmis olsun..
Shakulin
Çok büyük geçmiş olsun......
alp_tunayulin..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Mal canın yongasıdır derler ya, insan bu gibi durumlar kurtulduğuna sevineceğine malına üzülüyor. bende ufak bi kaza atlattım, bana bişey olmadığına sevineceğime motordaki hasara üzüldüm her neyse cok geçmiş olsun üstat, allah seni korumuş bu şekilde düşün.
ben bu cümleyi anlayamadım. yani siz bi kaç kemiğim kırılsın nasıl olsa 1 ay alçılı gezerim kaynar ya da bi ameliyatla platin takar tuttururlar ama motosiklet bekleyince kendi kendine iyileşmez mi diyosunuz????
valla Allah kimseye kaza bela göstermesin ama ya benim canım çok tatlı ya sizin ki azıcık tatsız
bu arada büyük geçmiş olsun...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
geçmiş olsun valla mala gelsinn cana gelecegine boşver....
tabi oda canın yongasıydı dimi bu denklemde insanın moralini hep bozar zaten...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)