Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

BIYIKLI motor almış kaza yapmış haberimiz yok...

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    paşam tekrardan geçmiş olsun...Bende Dün akşamınan 2 kez ölümle burun buruna geldim...duble oldu yani...

1.Allah sizi inandırsın Kamyondan yola plastik çocuk topu attılar ya...önüme tam geldi...önü kurtardım arka lastik ezince sarsıldım direksiyonu titrettim zor atlattım...hızlıyımda E5 teyiz...78 motorcu dağınık gidiyoruz...

2.Kozyatağını geçtik 1.köprüye doğru giderken slalom yapan bir 206 teğet geçti...sağdan zın diye geçti ne olduğunu bile anlamadım...valla peşine takıldım ama nafile yakalayamadım...solumdan geçse kesin vuracak...ya abi playaı bile alamadım öyle aptallaştım bir an...

yine iyisiniz beyler...ölüme asliseler kalıyor bazen...e5 te düşersen zaten direkt Eşşekler Cenneti...

ha bugünde geri geri gelen bir clionun arkasına girdim dalgınlıkla abartısız 2 cm kala elimi camına vurdum durdu yoksa ayağım sıkışmıştı...motorla araba arasında...görmelisiniz...motoruda bırakamayınca arabayı elle durdurmak geldi aklıma...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sana da geçmiş olsun Mete, İstanbul herşeyiyle zor şehir.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    geçmiş olsun kazayı yapan arkadaşa.Ufak bir sorunum var cbfciler bakarmısınız
    http://www.motosiklet.net/forum/tekn...tml#post802844
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Cyberm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmişler olsun bıyıklı aman dikkat...
    Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    metehan bugun motoru satın aldım, 18 binde cg 125, 2006 model mavi,
    aslında 0 innova alcaktım ama bak ben innova ile 80 giderken durma mesafesi çok uzun, ama cg 125 le müthiş, 80 le giderken ani frende motor kaymıyor bile, normalde o hızda innova ile arka freni sıksam asfaltı boylardım, ama cg nin yol tutuşu yüksek hızda düşmüyor, gerçi innova 120 km/h de bile sıfır titreşim, cg ise titreşim az var fakat yol tutuşu daha iyi ve fren kabiliyeti mükemmel düzeyde bence. iyiki almışım, bugun düz yolda 110 yaptım, her 125 lik düz yolda hele otobanda 110 u çok zor görüyor
    fiyat 2450 lira, arkadaşım olduğu için onu tercih ettim, birde kappa 35lt çanta + koruma demiri
    bu arada korlas göztepe de bi cg var henüz 1800 km de 2006 model ve fiyatı 2300 lira, kappa ön camı var hemde, ama koruma demiri ve çanta demiri yok, şüphelendim ve almadım. eşşek kafa

Motosikleti
    Alıntı Muttaki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan bugun motoru satın aldım, 18 binde cg 125, 2006 model mavi,
    aslında 0 innova alcaktım ama bak ben innova ile 80 giderken durma mesafesi çok uzun, ama cg 125 le müthiş, 80 le giderken ani frende motor kaymıyor bile, normalde o hızda innova ile arka freni sıksam asfaltı boylardım, ama cg nin yol tutuşu yüksek hızda düşmüyor, gerçi innova 120 km/h de bile sıfır titreşim, cg ise titreşim az var fakat yol tutuşu daha iyi ve fren kabiliyeti mükemmel düzeyde bence. iyiki almışım, bugun düz yolda 110 yaptım, her 125 lik düz yolda hele otobanda 110 u çok zor görüyor
    fiyat 2450 lira, arkadaşım olduğu için onu tercih ettim, birde kappa 35lt çanta + koruma demiri
    bu arada korlas göztepe de bi cg var henüz 1800 km de 2006 model ve fiyatı 2300 lira, kappa ön camı var hemde, ama koruma demiri ve çanta demiri yok, şüphelendim ve almadım. eşşek kafa

dostum cg125 benim içime sinmedi valla...madem o kadar para verdin...az birazdaha bekleyip cbf 150 falan alsaydın nasıl olurdu...az bekle demeside kolay ama bize...elimizden geleni yapardık Honda bayisi 2450 peşini aldıktan sonra coşkuyu verirdi...çevremizde geniştir yani..seni ortada bırakmazdık......cg ler için kurye arkadaşlar iyi şeyler söylemiyor...neyse moralini bozmayayım...ama tutmadı piyasada işte...cgl125 olsa bak bişi demem tipsiz ama sağlam motor...keza Titan delukslerde iyi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    otobanda ne kadar ybr varsa hepsini tokatlayıp geçiyorumya o bana yeter, ayrıca çokta kıvrak bir motor gerçekten, 4. viteste unutmuşum bir baktım 90 a çıkmış, hahahahah.. ybr ile 3. viteste 40 yapamadım bir türlü, birde çok bağırıyor bu ybr.. vede cg lerde egzantrik zinciri filan yok o yönden iyi yani.
    Babam kesinlikle 0 km. motor almıyor, parasını ben ödeyecem dememe rağmen almadı, ben ise 2000 lira biriktirmeliydim, hesaplarıma göre 2008 ekim ayında birikmiş olacaktı çünkü ev geçindiriyoruz.
    ama bu motoru 1 yıl sonra satınca kesinlikle alacağım motor ya CBF yada Dylan olur yada hiçbiri olmaz. İNŞALLAH

sabırsızlık işte ne yapalım, tanımadığım adamdan 2. el cbf alamam doğrusu, ancak böyle arkadaşımın bildiğim motoru alırım ben, 1 ay değil 1 gün bekleyemezdim çünkü bu servisle eve gidip gelmek çok zor, sabah 6,30 da kalkacağıma 8,30 da kalkıyorum ve evime akşamları 1 saat daha erken geliyorum. ayrıca saçma sapan ford icadı olan transit ile yolculuk 100 metre bile çekilmiyor, bizim zavallı millet takmış kafayı ford a yatırıyolar paraları, ingilizleri zengin ediyorlar. ben her zaman söylerim ne ford dan ne reno dan nede pejodan araba maraba olmaz, bunlar araba yapmaktan anlamaz. ancak türkiye gibi sıcak paradan ve tüketim meraklısı kitlelerden geçinip gidiyorlar. bizde onlara uyduk galiba

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun...olur böyle vakalar soğumamak lazım...
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

cok buyuk gecmıs olsun.....

Motosikleti
    Alıntı Muttaki adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bizim zavallı millet takmış kafayı ford a yatırıyolar paraları, ingilizleri zengin ediyorlar. ben her zaman söylerim ne ford dan ne reno dan nede pejodan araba maraba olmaz, bunlar araba yapmaktan anlamaz.

dostum Ford %100 Amerikan Malıdır...Sahibi Henry Ford hayat hikayeside şöyle...hani bilgin olsun diye...İngiltereyle alakası yok...

http://www.tarihsayfam.com/ilginc-ya...enry-ford.html

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)