Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun, sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun, sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Haklısın
Ayrıca benden de bir uyarı...
Cbf150 kullanan arkadaşlar , eğer motorunuzun lastikleri fabrika çıkışı lastikler ise değiştirin! Yaklaşık 2 ay cbf150 testi yapan biri olarak lastiklerin ıslak zemin performansına çok çok düşük not verdiğimi söyleyebilirim. Benim tavsiyem kış gelmeden aynı boyutta daha kaliteli lastikler almanızdır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Allah Rahmet Eylesin Başımız Sağolsun :(
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
başın sağolsun.Allah rahmet eylesin hepimiz çok üzüldük
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Allah rahmet eylesin...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ALLAH RAHMET EYLESİN....
Allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum. Yakınlarına sabır diliyorum...
G@Zİ net balıkesir
Kaza haberini izledim ve üzüntü içerisindeyim Kalanlarına sabırlar diliyorum.
Kaza mahallinde rahmetlinin bariyerler yüzünden ölmüş olabileceği izlenimi vardı. Bir de Bariyerler eğer geçmiş bir kazadan değilse ezilmiş yamulmuştu. Çelik bariyeri motosikletin o hale getirmesi çok zor da olsa, sağanak yağmurda çok sürat yapmışlar gibiydi. Sebep bulunur elbet, Allah rahmet etsin Hepimiz çok dikkat edelim arkadaşlar.
Poturdak
Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin :(
vefat eden arkadaşıma allahtan rahmet ailesine . sevenlerine ve tüm motosikletçi arkadaşlarımıza sabır diliyorum.toprağı bol mekanı cennet olsun.tüm motosikletçilerimizin başı sağolsun.inşallah bu son olur..
Allah sana ve sevenlerine sabır versin. Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.
arkadaşlar lütfen dikketli olalım ben kurye olduğumdan dolayı çok görüyom yeni arkadaşlar yamurda hiç dikkat etmiyolar aynen tam gaz gidiyolar ama özellikle ilk yamurda yol buzdanda fena oluyo ve ne yazıkki bunu anca ani frenleme durumunda fark ediyolar ama yapıcak bişey kalmıyo.
ıslanmayayım diye kendinizi tehlikeye atmayın ve yaışlı havada mümkün oldukça çıkmayın bence.
herkeze kazasız sürüşler.
Allah gani gani rahmet eyleye.. Mekanı cennet olsun..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
allah rahmet eylesin.çok üzücü.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Allah rahmet eylesin kendisine ve diğer ölen arkadaşlara
yakınlarına sabırlar diliyorum,başınız sağolsun
yağmur yaklaşırken binemeyeceğiz bu melete anlaşılan
ne yapalım o kadarda katlanalım...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Allah rahmet eylesin kardeşimize
çok üzücü, çok üzücü
artık başka bir şey diyemiyorum
desem de bişey değişmiyor çünkü
lütfen çok dikkatli olalım...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Allah rahmet eylesin üzücü bir durum. Başın sağolsun.
Okan ACAR
haberlerde okudum içim yandı yemin ederim, Allah mekanlarını cennet eylesin :(
Allah rahmet eylesin bende haziran başında antalya kemer arasındaki karayolunda viraja hızlı girerek 5-6 metre yerde sürüklenmiştim ucuz atlattım korumalar sayesinde burnum bile kanamadı ama acayip tecrübe edindim bi daha suyun s sini görüdüğümde hızım max. 25 oluyor....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)