"Son bir defa motora bineyim" dedi, öldü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yazık oldu
allah rahmet eylesin ailesine sabır ihsan eylesin münibüste 2 kişi daha vefat etmişti arkadaşlar ne olur yavaş kullanın dikkatli olun kazasız belasız sürüşler 2 tekeriniz hep yere bassın amin
ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ MOTOR TEPESİNDEYİM AMA NE YAPIYIM DOKTORA GİTTİM BANA DEDİKİ SENDE HONDO.US CBR US 600 TUS RR IS HASTALIĞI VARDEDİ ONE DEDİM BANA SENİN MAKİNAN CBR 600 DEDİ O BENİM BEBEĞİM HERŞEYİM HERKESE SEVGİLER KAZASIZ SÜRÜŞLER BURSALI 600 RR DEN DEVAM EDİCEK
-
Allah rahmet eylesin, kontrol edemediğin hıza çıkmayacaksın, ne kendine ne de başkasına zarar vermeyeceksin...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin..
-
-
arabadaki 3 kişi de komada
hem kask yok, hem hız var, hem dondurma yemeye çıkan zavallı ailenin katliamı var
arabadakilere çok üzüldüm
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
hem arabadakilere , hem de motorcu kardeşimize yazık , allah rahmet eylesin...
-
evet arkadaşlar mustafa kötü bi kaza sonucu hayatını kaybetmiştir alkollü olduğu yüksek ihtimaldir söylenecek çok fazla bişey yok Allah rahmet eylesin
o motoru ben alacaktım fiyatta anlaşamadık herşeyde bi hayır var diye boşuna dememişler şimdi fotoyu görünce tanıdım ve bi kere daha üzüldüm
Kazanın olduğu köprüde genelde izinsiz drag yarışları yapılır ve motosikletler hız gösterilerini burda yapar
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
En çok minibüste bulunan masum insanlara üzldüm.
Nekadar süratliymiş ki neredeyse bomba etkisi yapmış.
Bence bir maganda katliamı....
-
şimdi ne demeli bilmiyorum arkadaşlar lütfen kişisel zevklerimiz için toplumun olduğu yerlerde bu kadar hızlı sürmeyin hız yapmak isteyenler otobana lütfen.!!
Allah rahmet eylesin hepsine ama yazık çok üzüldüm 17 ve 21 yaşlarında gencecik insanlar sırf serserinin birisi şehirin içinde egosunu tatmin edecek diye hayatlarından oldular yazık ya allah ailesine sabır versin ne deyim gerçekten bu haber canımı çok sıktı
-
Aslında bu konun başlığı "Son bir defa motora bineyim" dedi, öldürdü olmalıymış Gencecik insanların ne suçu günahı var.
Çok yazık...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
paranoyaks adlı üyeden alıntı
şimdi ne demeli bilmiyorum arkadaşlar lütfen kişisel zevklerimiz için toplumun olduğu yerlerde bu kadar hızlı sürmeyin hız yapmak isteyenler otobana lütfen.!!
Allah rahmet eylesin hepsine ama yazık çok üzüldüm 17 ve 21 yaşlarında gencecik insanlar sırf serserinin birisi şehirin içinde egosunu tatmin edecek diye hayatlarından oldular yazık ya allah ailesine sabır versin ne deyim gerçekten bu haber canımı çok sıktı
allah ailesine sabırlar versin,sürekli malzeme alırdım,hüseyin abi başın sağolsun ,vefat etmiş birisinin arkasından serseri dememen daha iyi olurdu
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
Halk yeterince bilgilenemediki diğer ülkelerde videolarını izlemişsinizdir son hızla gidiyorlar normal trafikte.Full korumalı böyle giderse ohooooo
-
barrokas adlı üyeden alıntı
allah ailesine sabırlar versin,sürekli malzeme alırdım,hüseyin abi başın sağolsun ,vefat etmiş birisinin arkasından serseri dememen daha iyi olurdu
bu konularda fazla duygusalım kendimi minibüste ölen çocukların annesi babası yerine koyduğumda çok daha fazla şeyi haykırasım geliyor ama foruma yaşıtımız yada abilerimiz yada kardeşlerimiz geliyor daha fazla söze gerek duymuyorum bu yüzden lütfen olayları çift taraflı düşünelim kim isterki güzelce ailesini yanına almış bir hafta sonunu birlikte geçirmeye karar vermiş güzelce gezinirlerken ve huzurlu olabilmek isterken etrafında içkiler içen ve hız yapan insanları ve bunlarda yetmezmiş gibi birde ailesindeki insanların canını alması şimdi bu insana sence ne denir ?
eğer bizim özgürlüklerimiz bir başkasının özgürlüklerini kısıtlıyorsa bu özgürlük özgürlük değildir bence bencilliktir
-
Neye kızıyorsunuz arkadaslar,
Kimin elinden ne gelir ki ?
Ne motosikleti süren arkadas nede o minibusteki insanlar bunu isteyerek ve bilerek yapmamıslar eminim. Ecel vaki olunca elden hiçbirşey gelmez. Sadece vesilelere kızarız Allah tarafından yaratılan olayların senaryosuna ve oyuncularına. Ama o oyuncularda bilmezler asla sahnenin o kısmından sonra onların artık bu oyunda olmayacaklarını. Senaryoda ne var asla bilinmez....
Allah rahmet eylesin tüm vefat eden kabir ehillerine. Allah bize kendinden baska dert vermesin insallah. Ölümün dahi hayırlısını nasip etsin. Ecelimizdeki ölüm senaryosunu bize hayırlı kılsın.
Amin..
el-fatiha...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
MKH adlı üyeden alıntı
Halk yeterince bilgilenemediki diğer ülkelerde videolarını izlemişsinizdir son hızla gidiyorlar normal trafikte.Full korumalı böyle giderse ohooooo
demek diğer ülkelerin insanlarıda bilgilenememiş normal trafikte son hızla gidilmez kasklı yada kasksız
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Neye kızıyorsunuz arkadaslar,
Kimin elinden ne gelir ki ?
Ne motosikleti süren arkadas nede o minibusteki insanlar bunu isteyerek ve bilerek yapmamıslar eminim. Ecel vaki olunca elden hiçbirşey gelmez. Sadece vesilelere kızarız Allah tarafından yaratılan olayların senaryosuna ve oyuncularına. Ama o oyuncularda bilmezler asla sahnenin o kısmından sonra onların artık bu oyunda olmayacaklarını. Senaryoda ne var asla bilinmez....
Allah rahmet eylesin tüm vefat eden kabir ehillerine. Allah bize kendinden baska dert vermesin insallah. Ölümün dahi hayırlısını nasip etsin. Ecelimizdeki ölüm senaryosunu bize hayırlı kılsın.
Amin..
el-fatiha...
Kusura bakma ama sana hiç katılmıyorum.Allah insana akıl fikir vermiş.Sen iradene sahip olamazsan tabiki ecel gelir senin başına.Ben şimdi zil zurna sahoş olsam ve motosiklete binip hız yapsam ecelimmi gelmiş olacak ? Bırakın bu işleri.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Ölümün dahi hayırlısını nasip etsin. Ecelimizdeki ölüm senaryosunu bize hayırlı kılsın. Amin..
Haklisin cerrahi kardes, olum gelecekse kacilmiyor.. Bari olumun de hayirlisi gelse basimiza, kalanlara daha az aci verecek daha az isyana surukleyecek olumler olsa..
Allah minibuste can verenlere de, motosikleti kullanan arkadasa da rahmet eylesin, ve yaralilara sifa, sag kalanlara da sabir versin..
-
Cerrahi'ye ben de katilmiyorum. Bence kadercilikten ote tedbir alarak, insanlari bilinclendirerek bu tur olaylarin sayisisini ve masumlarin zarar gormesini engellemis oluruz. Kimse evlat acisi yasamasin. Gencecik insanlar olmesin. Biz hep onlarin ardindan umutlarini, gelecege dair hayallarini animsariz. Cok aci, cook...
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Özer024 adlı üyeden alıntı
Ben şimdi zil zurna sahoş olsam ve motosiklete binip hız yapsam ecelimmi gelmiş olacak ? Bırakın bu işleri.
Arkadaslar motorcu arkadasinki tedbirsizliktir belki, ama minibusteki kisiler icin tedbirsizlik ya da vurdumduymazlik diyemeyecegimize gore onlarinki kaderin ta kendisidir bence.. (Inanip inanmamak tercih meselesidir o yuzden ona yorum yapmam)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler