Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

"Son bir defa motora bineyim" dedi, öldü

REKLAM ALANI

Motosikleti
    250cc scooter
    ölmüş bi kişi nedeniyle açılmış bi konunun arkasından hata konularına girmek kusur sorgulamaları yapmak doğru deyil bence
    tabiki kaderimizi bizler çizeriz ancak en azından birazcıkda olsa kaza yapan veya ölen kişiye karşı mantığımızı kullanırken azcık bile olsa duygu ve merhametimizi eksik etmeyelim lütfen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Özer024 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum; herkesi aynı kefeye koyamazsın...
    herkezii aynı kefeye koyduğum yok sen kendini onlarla aynı kefeye koyarsan söyleyecek lafım yok
    rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    Alıntı black_dog_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haha
    pek bi güleç gördüm senibi okadarda anlamsız
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    vodka-ertuğrulll alt tarafı yazılan söz yanlış anlaşılmıştır öyle yazılmaması gerekiyodu diyeceksiniz mesajıda editleyeceksiniz olacak bitecek neden uzatıyorsunuzz
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    sende binmeiyeydin hemşo biliyorsun birden hızlanacanı ve mecburen zigzag süreceni neden biniyorsun anlican ss binen ölümüde göze alır bunu unutma +zevkler ve renkler tartışılmaz sen crosss biz ss ss olupta hiç asmadım diyen arkadaşlar da yalan söyler ss motosikletin sesi birkes adamı gaza getirir anlican sen croosssuna devam biz ss devam ok
    kimse racinge binmedi üstad...biz giderken yanımızdan geçti..anlaşılan motoru kullandıgın gibi yorumlarıda hızlı okuosunhem burda kimse race e karşı deil...aptal race cilere karşı...hatta aptal motorulara muhalifim!!kendini o kefeye koyuyorsan farklılık yaratmaya devam etsana göre farklılıkta sanırım forumda sataşmak

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vodka-ertuğrulll alt tarafı yazılan söz yanlış anlaşılmıştır öyle yazılmaması gerekiyodu diyeceksiniz mesajıda editleyeceksiniz olacak bitecek neden uzatıyorsunuzz
    hayır öyle yazılmalıydı..
    ama dogru okunmalı dogru anlam çıkarmalıydı
    ben yazımı editlemem!!
    ama sanırım bazılarının bilincini editlemesi lazım..,
    editlenmiş bilinçli motorucularsanırım en iisi bu

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    racer kullanıcıları acaba ölüncemi vazgeçecek bu hız tutkularından.artık ölüm haberi almak istemiyorum.şu bi doğrudurki altında racer makina olan herkez ister istemez gaza geliyor ama önemli olan bu gazı durdurmaktır.lütfen dikkat arkadaşlar hız ile şaka olmaz
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    racer kullanıcıları acaba ölüncemi vazgeçecek bu hız tutkularından.artık ölüm haberi almak istemiyorum.şu bi doğrudurki altında racer makina olan herkez ister istemez gaza geliyor ama önemli olan bu gazı durdurmaktır.lütfen dikkat arkadaşlar hız ile şaka olmaz
    Asıl zevk uzun süreli hızda diil....Kısa süreli çabuk hızlanmalarda...Altındaki gücü hissetmekte.....

Yada çevrenin etkisinde kalarak ben bunu yaparım....En hızlı şekilde kullanırım edasıyla gaza gelip biyerlere yapışmak....

Ne kadar istemesekte bu tip haberleri duyacağız hep.... Birileri duyuracak....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    sende binmeiyeydin hemşo biliyorsun birden hızlanacanı ve mecburen zigzag süreceni neden biniyorsun anlican ss binen ölümüde göze alır bunu unutma +zevkler ve renkler tartışılmaz sen crosss biz ss ss olupta hiç asmadım diyen arkadaşlar da yalan söyler ss motosikletin sesi birkes adamı gaza getirir anlican sen croosssuna devam biz ss devam ok
    race binenler ölümü göze alır evet sal sayende unutmıcam hiç..bile bile ölüme giden adamın arkasından üzülmemi bekleme ozmn adanlı kardeşim

Motosikleti
    R1_8
    ii vodkacımm başımıza bişey gelirse zaten o ss'ci dersin üzülmessin artıkk

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı ertuğrul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkezii aynı kefeye koyduğum yok sen kendini onlarla aynı kefeye koyarsan söyleyecek lafım yok
    Neymiş onlarla aynı kefede olmak söylermisin bana.

Boş konuşuyorsunuz.Bugün en az racing kadar güçlü olan naked motosikletler var.Bunlar içinde bir yorum yapın bakalım bunlar neyi hak ediyorlar.Suzuki GSR600 98 hp. Honda Hornet 600 F 102 hp. Torku CBR600F le aynı bu makinenin ayrıca aralarında sadece 7 hp fark var.Söyleyin bakalım bunlar neyi hak ediyorlar.Ölmeden sakat kalmayımı...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ii vodkacımm başımıza bişey gelirse zaten o ss'ci dersin üzülmessin artıkk
    nyse bu konuda anlaşamıcaz anlaşılan..kasklı montlu kontrllu binen adama bişey dedigim yok kardeşim...bu kadar yazıdanda anlatamıosam uzatmaya gerek yok....sen kaza yapmazsın inş..yaprsanda üzürüm..ama altındki gücü kontrol edemeyen adam binmesin bu makinalara..ayrıca bende race sverim..ama kontrollü

Neymiş onlarla aynı kefede olmak söylermisin bana.

Boş konuşuyorsunuz.Bugün en az racing kadar güçlü olan naked motosikletler var.Bunlar içinde bir yorum yapın bakalım bunlar neyi hak ediyorlar.Suzuki GSR600 98 hp. Honda Hornet 600 F 102 hp. Torku CBR600F le aynı bu makinenin ayrıca aralarında sadece 7 hp fark var.Söyleyin bakalım bunlar neyi hak ediyorlar.Ölmeden sakat kalmayımı...
    ama sen şimdi hakkate boş konuşmuşssunuz
    race ile nacked pek güç farkları yokkk.şimdi onlar arasında nden ayrı ayrı yorum yapmamı bekliyosun ki

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı wodka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nyse bu konuda anlaşamıcaz anlaşılan..kasklı montlu kontrllu binen adama bişey dedigim yok kardeşim...bu kadar yazıdanda anlatamıosam uzatmaya gerek yok....sen kaza yapmazsın inş..yaprsanda üzürüm..ama altındki gücü kontrol edemeyen adam binmesin bu makinalara..ayrıca bende race sverim..ama kontrollü
    Altındaki gücü kontrol edemeyen adam olamaz....Edemiyosa zaten binemez....

Altındaki gücü kontrol etmesini bilmeyen adam olur...O başlı başına tehlike....Hele birde ettiğini zannediyorsa.....

Motosikleti
    bütün forum boyunca harbi boş konuşmuşsunmeydanı boş buldun heralde atıp tutuosun...ben neye üzülecegime neye üzülmiyecegimi iyi bilirim..tekrar söylüyorum kasksız korumasız motora allaha emanet binen adama üzülmem!!!takacaksın onu kafana!!!etrafa kendini göstermek için kaskı kafasından çıkartan adama üzülmem!!!kemalin kazasına nden birşey demedi kimse
    çünkü adam korumalı binio ve kaza yapıo..ve hızı 280 civarıydı sanırım..ama can almadı!!!kendine oldu olan..ona nie kimse laf etmedi??çünkü kaza..ama bu biraz daha farklı
    kimse burda şov yapmaya kalkmasın !!!asıl sana yazıklar olsun hataları belirtecegin yerde kapatmaya çalışıosun
    Bir söz konuştun, bari arkasında dur.Kıvırmanın anlamı yok.Dün racing'çilere üzülmem diyordun, bugün kask takmayanamı oldu....

race ile nacked pek güç farkları yokkk.şimdi onlar arasında nden ayrı ayrı yorum yapmamı bekliyosun ki
    Senin insaniyetliğinden şüphe ediyorum arkadaşım, benimle tartışma...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    Bir söz konuştun, bari arkasında dur.Kıvırmanın anlamı yok.Dün racing'çilere üzülmem diyordun, bugün kask takmayanamı oldu....

Senin yapman lazım, nede olsa cross'çusun sizin haricinizde diğer güçlü makineleri kullananlar ölümü hakediyorlar...
    kıvıran snn gibi olsun bea sen önce okumayı ögren bence..analiz yapmayı ii ögren..
    düşük ıq ve boşa geçen yılların sonucuyla burda gelip germe bizleri
    hadi tanrı seni korusun...

Motosikleti
    R1_8
    kasklı montlu kontrllu binen adama bişey dedigim yok kardeşim..
    anlaştık bileeee 25 kere anlaştıkkk

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Alıntı paranoyaks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi ne demeli bilmiyorum arkadaşlar lütfen kişisel zevklerimiz için toplumun olduğu yerlerde bu kadar hızlı sürmeyin hız yapmak isteyenler otobana lütfen.!!
    Allah rahmet eylesin hepsine ama yazık çok üzüldüm 17 ve 21 yaşlarında gencecik insanlar sırf serserinin birisi şehirin içinde egosunu tatmin edecek diye hayatlarından oldular yazık ya allah ailesine sabır versin ne deyim gerçekten bu haber canımı çok sıktı
    Arkadaşım sana katılıyorum,tek bir nokta haricinde: hız yapmak isteyenler otobana demişsin.Unutma ki otobanda umuma açık biryer.Geçtiğimiz hafta eşimle
    Sapancaya gittik,dönüşte Tem otobanında Tavşanlı mevkiinde saat 20.00
    idi galiba biz iki motor kamyonlarla boğuşarak gelirken bir anda sol önde bir
    çalkalanma oldu ve önde giden özel araba az kalsın aniden sağa kırıp önümüz
    sıra giden kamyonun altına giriyordu,bizde kamyona arkadan yapışacaktık
    sebebide arabanın önüne makasa girip aniden kıran bir SSçiydi.Eğer orda arabadikilere+kamyondaki insana+bize birşey olsa buna kaderimizmiş
    diyebilirmiydik acaba,herkesin sorumluluğunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum
    ama ne yazıkki herseferinde merhumlara tanrıdan rahmet dilemekten başka
    birşey gelmiyor elimden.
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

Motosikleti
    kıvıran snn gibi olsun bea sen önce okumayı ögren bence..analiz yapmayı ii ögren..
    düşük ıq ve boşa geçen yılların sonucuyla burda gelip germe bizleri
    hadi tanrı seni korusun...
    Söylediklerini aynen sana iade ediyorum.Allah bilir daha hayatında 60'ı geçememişindir çin malı motorunla.Gelir burada bizleri kıskanırsın.Olsun önemli değil.Biz çin malı kullananlarıda motorcu olarak görürüz ama sendeki bu zihniyetle ne motorcu olursun nede 60'geçersin

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    race binenler ölümü göze alır evet sal sayende unutmıcam hiç..bile bile ölüme giden adamın arkasından üzülmemi bekleme ozmn adanlı kardeşim
    sen ölen arkadaşımıza üzülmüyorsan senin insanlığından şüphe etmek lazım
    Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı frog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen ölen arkadaşımıza üzülmüyorsan senin insanlığından şüphe etmek lazım
    Ölen arkadaşımıza herkes tabiiki üzülüyor....Ya minübüste hiçbişeyden habersiz ölen 2 arkadaşa ne demeli?.... İnsan ne biliyim onlara daha çok üzülür.... Aynı benim gibi....

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    ben minübüsteki aileye tabiki üzüldüm ama diğer kaza yapan motosikletçi arkadaşımızada duyarsız kalınmamalı diye düşündüm.bir insan sonuçta bu motosikletçi.duyguları olan her insan biraz bile olsa üzülür.ancak wodka nickli arkadaşımız motosiklet sürücüsüne hiç üzülmediğini ifade etmiş............................................. ..
    Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler