ölen arkadaşların yakınlarına sabır diliyorum..
lütfen artık vefat haberi almayalım, en azından bu yaz..
Arkadaşlar Bu konu malesef çok dallandı budaklandı.Toplum olarak birbirimizin yaşamına ve yaşam alanlarına saygısız bi toplum olduk.Eger ben insanları düşünüp nerde nasıl davranacagımı bilirsem,insanların akşamkları serinlemek amacı ile gelip durdukları bir köprüde başkalarının yaşam alanlarına tecavüz etmez isem karşıdakide benim gbi davrandıgı taktirde toplumda bu gbi üzücü olayları daha az duyarız.Ölen arkadaşa gerçekten üzüldüm,hayatının başında temiz yüzlü bi çocuktu kim bilir ne umutları ne hayalleri vardı önündeki hayatı ile ilgili...
Peki ya o Arabada ki 5 insan ? o 2 tane gencecik kızcagız..? Tek suçları dondurma yiyip biraz serinlemekmiydi.Hayat bu kadar acımasız mı yoksa hayatı acımasız kılan biz insanlarmıyız.Dünden beri araba kullanırken çok tedirginim.Artık kaza haberi de duymak istemiyorum.Sürekli ölümlü kaza haberleri yazılıyor ve bu kazaların çogunuda Racing tarzı motor kullanan arkadaşlar yapıo ve özellikle Adana da sürekli ölümlü sürat motorları kazaları oluyor artık YETER..!
Born To Be wild,Live to Ride...
arabanın kapısı açık olmasaydı nolacaktı demiş birisi,,,,,araba değil zaten minibüs(transporter)raylı kapısı kapalı olsa idi belkide mustafa çarpma anında içeri dalmayıp kendisine olan olacaktı ama minibüstekilere bu kadar büyükk bir acı yaşatmayacaktı,,
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
allah rahmet eylesin..racing kazazedelerine aslında pek üzülmüorum ya nyse..
motor ortadan vurduguna göre demekki orda bi çook salagın yaptıgı gibi köptü üstünde u dönüş yapmaya kalkmışlardır..içkili olabilrler zaten oraya ayık adam pek gitmez!!iki tarfta hatalı...sanırm yine motou taşıt sınıfına koymayan sürücü motoru dikkate almadı ve dönmee çalıştı...
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
herkez motosiklete biniyoo ama ne yazıkki bilinçsiz bir şekilde motosiklet kullanan ağır basıyoo .. daha gecenlerde camiadan birini kaybettik onun acısı yüreklerimizden silinmeden mustafa arkadaşımız yaramıza tuz bastıı nereye kadar böyle devam etcek gencecik insanlar 1..2 saniyelikte olsa oo adranalini yaşamak için canlarından oluyolar neden diğer tarz motosiklet kullanıcılarıı kaza yapmıyolarda racing kullanan arkadaşlar gencecik yaşlarda hayata gözlerini yumuyolar mustafaya allahtan rahmet ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum ve şuu hız tutkunu arkadaşlara sesleniyorum sıra bana gelmez demeyin azrahil kullandığınız makinalardanda hızlıı
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
kask + 80km = mutlu son
no kask + son sürat = acı son
başka bişey söleyemem ben çok kötü oldum vallahi. şuan ağlamaklıyım... ne biliyim etkilendim işte ne de olsa motorcu kardeşimiz... ben de 3000 km yol yaptım Allah korusun bi çiziğim yok ne motorda ne bende...
arkadaşlar kask'ı taşımak zor geliyorsa ya da kafanızı sıkıyorsa ya da psikolojik olarak rahatsızlığı olan ne motoiklete binsin ne de bisiklete... binsin dolmuşa nereye gitcekse gitsin...Kardeşimize Allahtan rahmet diliyor kalanlarına da başsağlığı diliyorum... 2tekeriniz yerden kesilmesin inşallah (aamin.)
bugün bütün gün iş yerimde ve ders arası verdiğim çay molalarında bu haber gözümün önündeydi
Allah rahmet eylesin. Başka ne denilebilir ki
Zaten bugüne kadar çok şey söylenmedi mi
Sen ne konuştuğunun farkındamısın, ortada ölen bir motosiklet kullanıcısı var.Hepsini, bir kenara at ölen bir insan var.Ne yani racing kullananlar ölümü hakediyorlarmı, bunumu demek istiyorsun.Ne konuştuğunun farkında değilsin sanırım.Herkes senin gibi dağ, bayır, tarlamı gezecek.Hem motosiklet kullanıyorsun hemde konuştuğun lafa bak.Yazıklar olsun...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
İso sadece egzost biraz fazla ses çıkardıgı içinmi yoksa 0 dan 100 e 3-4 saniyede çıktıgı içinmi dikkat çekiyor? Chopperlar da Racingler kadar ses çıkarıyor en son ne zaman bi chopperlının yüksek surat ya da dikkatsizligi yüzünden bi kaza oldugunu gördün ?
Tamam deli adam heryer de deli,dün mobiletlinin biri tarsus yolunda dragstarı yakalicam die mobiletin üstüne pide gbi atladı öyle sürdü ama bu delilik degil cahillik.Deli diyerek bazı insanların yaptıgı ve yapacagı hatalara prim vermemek lazım.Piyasa da şekil olsun die o kadar çok yarış tipi motosiklete binen var ki senin benim gbi akıllı süren motorcular bile bu adamlar yüzünden serseri damgası yiyebiliyoruz.Tanıdıgım evli barklı çocuklu bi adam dilberler sekisinden çıkarkan önce arkadaşımın sagından sonra da benim yarım metre solumdan 2 kişi kasksız korumasız öyle bir geçti ki neye ugradıgımızı anlatamam.O yüzden bu tarz motor kullanan arkadaşlara biraz on yargılı olmamızı da anlayışla karşılamanızı umut ederim.
Born To Be wild,Live to Ride...
şimdi anlıyorum herşeyi ALLAH rahmet eylesin abilerim tavsiyesi buydu sanırım Özellikle Tubis ve GKN abilerime ALLAH ailesine sabır versin
Altımda Bianchi MACH 150 ve Asya Motor AS 150 T var
Gönlümde ise önce CBR 125 Sonra 600 RR
Allah Gönlüme Göre VERSİN
Anlayanınız var mı ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bunu mu kastetti acaba? Bu
Heeeee o mesele yaw kardeş düzgün kursana cümleyi )))
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
neye yazıklar olsun cevredekilere hava olsun diyee altındaki makinaya bnip kontağıı cevirdiğinde azrahilin arkasında artcı olduğunu unutup trafiğe acık bir yolda bilincsiz bir şekilde gaz kolunu kıvıranlaramı yoksa trafiğe kapalı bir alanda dağ bayır tarlada gezenleremii tekrar sölüyorum azrahil racinglerden daha hızlıdır ve dağ bayırdada gezer
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
evet ya bu haberi sabahın yedi buçuğunda okudum bilmiyorum vefat eden abimin amacı neydi ama o insanlara da yazık olmuşHepsine Allah'tan rahmet,geride kalan yaralılara acil şifa ve sabır diliyorum...
Tüm abilerim ve ablalarım çok çok dikkatli olalım hakimiyeti kaybedeceğimiz hızlara ulaşmak hiç de iyi bişi değil herkese iyi sürüşler diliyorum...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)