Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

"Son bir defa motora bineyim" dedi, öldü

REKLAM ALANI
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Haklısınız sevgili aargh insanlar inandıgı dusunceleri isterse eger olay ile ilintili ise söyler ve bir baska insan da ya aslında senin dusuncen yanlıs bak dogrusu bu gibi geliyor bana diyebilir. Ama bu uslup ile söylerse. Öyle satır aralarından birşeyler ima etmek hele hele bir insanın dusuncelerinden dolayı asagılarcasına birşeyler söylemek kesinlikle dayanılamayacak kadar edep dısı bir davranıstır. Olabilir siz benim dusuncelerimi begenmiyor veya tam aksini dusunuyor olabilirsiniz. Ancak bunu bile belli bir adap ile söylemek zorundasınız. Bazı arkadasların yaptıgı gibi. ya evet sen böyle böyle söylüyorsun ama ben aslında böyle dusunuyorum gibi bir cumle yapısı ile gayette güzel anlatabilir insanlar dusuncelerini. Ha eger edep ve adap cizgisinin dısına cıkarsanız istediginizi söylerseniz istemediginizi işitirsiniz. Bu tum hayat boyunca karsılasacagınız insanların tavırları icin gecerlidir.
    Nice güzel paylasımlar ve tartısmalara, ama saygı cercevesi icerisinde oldugu muddetce.

Saygılarımla..
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konudışı:
    Aye; ben tanismiyorum sizinle, umarim tanisiriz hatta "kanka" dahi dersiniz bana, ya da "lan" hoşuma gider, samimiyet ifadesidir. Ama tanismiyoruz, haliyle "hocam" demeniz biraz yersiz. Rumuzumla hitap ederseniz sevinirim.

Saygilar.
    "hocam" demek samimiyet ifadesi değildir.

Ne olduğunu öğretmeklede ben sorumlu değilim.

Moderatörler bakar incelerler "hocam" diye hakaret varsa gerekeni yaparlar.

Size lan denmeside hoşunuza gidiyor olabilir ama bana kimse lan diyemez, tanışırsak hiç diyemez.

Sizede saygılar.

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    allah rahmet eylesin, diyecek birsey yok.

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Allah rahmet eylesin iki taraftan ölenlere de...

işin içinde alkol varsa bazı şeyleri konuşmak,tartışmak yersiz zaten(ki alkol olup olmadığını bilmiyorum,buradan gördün;onun için uzatmanın manası yok)

tedbir,tedbir,tedbir sonra takdir,tevekkül...
    deveyi sağlam bir yere bağlayıp sonra gene tevekkül demek lazım vesselam
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tedbir,tedbir,tedbir sonra takdir,tevekkül...
    deveyi sağlam bir yere bağlayıp sonra gene tevekkül demek lazım vesselam
    Agzınıza saglık
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "hocam" demek samimiyet ifadesi değildir.

Ne olduğunu öğretmeklede ben sorumlu değilim.

Moderatörler bakar incelerler "hocam" diye hakaret varsa gerekeni yaparlar.

Size lan denmeside hoşunuza gidiyor olabilir ama bana kimse lan diyemez, tanışırsak hiç diyemez.

Sizede saygılar.
    Beni yanlis anlamissiniz. Insanlar bana "lan, lun" desin diye bayilmiyorum. Ama samimi oldugum kisileri az bucuk tolere etmesini bilirim. Bana hakaret ettiginizi soylemedim, uygunsuz oldugunu dusundum. "Hoop bilader" de dersiniz ben ayip oluyor desem heralde o da samimiyet gostergesi degil diyeceksiniz. Olay polemige donmeye basladi ki benim hic mi hic icinde bulunmak istemeyecegim birsey. dusuncelerimi belirttim, su dakikadan sonra cok gerekmedikce bu konu basligi altinda fikir beyan etmem yersiz. Herhangi bir durum varsa benimle tartismak istediginiz, ozelden goruselim.

Birseyin surekli altini ciziyorum ama es geciliyor diye dusunmeye basladim. Farkli konularin tartisildigi forumlari takip ediyorum ve insanlar oralarda hep gorus ayriligi icinde. Yani paylasim cok az. Fikir ayriligi elbet olacak ama cidden belli bir seviyeden sonra insanlarin paylasimini olduruyor. Burada ise geldigim gunden beri bakiyorum da insanlar cidden belli bir noktada toplanabilmesini becermis. Asgari musterek denilen sey dikkate aliniyor yani burada. Ortada buram buram bilinc kokuyor, insanlar birbirine karsi saygili. Bir insan yardim dilediginde kolay lolay istegi cevapsiz birakilmiyor.

Ben ne kadar tedbir alirsak bu tur kazalarin onune o kadar cok gecmis oluruz dedim, biz tedbir icin elimizden geleni yapalim, birbirimize destek olalim da sonrasinda isteyen kader desin isteyen baska birsey.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

barrokas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maxillofacialtrauma Hamamatsu
    arkadaşlar genelde minibüstekiler nasıl tedbir alabilir di demiş,arkadaşım kapı açik olarak trafikte dort tekerli bir aracın seyretmesi yasak,kapıyı kapalı tutmak tedbir olamazmı idi,,çok ciddiyim köprüde u dönüşü yapmış transporter,ve mustafa kurtarayım gibi bir mudahaleye kalkışamadan açık kapıdan içeri girmiş,ayrıca şoförün kaza anında kaçtığı söyleniyor,ibre 220de takılı kalmış,ve en acısı motor kazadan hemen sonra patlıyor,,,,,,,,,,,,,
    Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Hiç kimse kusura bakmasın ama arkadaş içip içip intihar etmiş.2 kişiyide yanında götürmüş.Allah hepsine rahmet eylesin.Burada tevekkülü rahmetli arkadaş uygulayacaktı.arkadaşın çarptığı arabadakilerin kaderi maalesef.Mekanları cennet olsun.Ölmüşün arkasından konuşulmaz.Herkesin fikri kendinedir.Gönlünden geçen bir fatiha okusun onlara yeter.Yoksa o öyle bu böyle demek ölmüşlere müslümanlığa yakışmaz.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Bu kazada iki adet bariz ve tehlikeli kural ihlali var(Bu başlıkta verilen bilgilere dayanarak yazıyorum).1-Hız sınırlarını katkat ihlal, 2- Trafiğin ortasında U dönüşü.Kazaya karışan araçların sürücüleri trafik kurallarını ihlal etmemeliydi.Olay bu kadar basit.Başka taraflara çekmeyelim lütfen.Bu gibi olaylardan ders alalım diyoruz ama geçmişi hatırlayamıyoruz, balık zekalı mıyız neyiz anlamadım...
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    Alıntı Marlboro Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç kimse kusura bakmasın ama arkadaş içip içip intihar etmiş.2 kişiyide yanında götürmüş.Allah hepsine rahmet eylesin.Burada tevekkülü rahmetli arkadaş uygulayacaktı.arkadaşın çarptığı arabadakilerin kaderi maalesef.Mekanları cennet olsun.Ölmüşün arkasından konuşulmaz.Herkesin fikri kendinedir.Gönlünden geçen bir fatiha okusun onlara yeter.Yoksa o öyle bu böyle demek ölmüşlere müslümanlığa yakışmaz.
    arkadaşım mustafa alkol kullanmazdı,mustafayı yakından tanıyorum abisinide babasınıda,,,,,,

o öyle bu böyle demişsin ama başındada içip içip demeyi ihmal etmemişsin

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı barrokas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım mustafa alkol kullanmazdı,mustafayı yakından tanıyorum abisinide babasınıda,,,,,,

o öyle bu böyle demişsin ama başındada içip içip demeyi ihmal etmemişsin
    kankaaa çağtay banada cengiz dedi alkollüymüş diyeee haberin olsunnn
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kankaaa çağtay banada cengiz dedi alkollüymüş diyeee haberin olsunnn
    ya iso mustafayı cengiz yada sen benden iyi tanımıyorsunuz,kaza yaptığında alkol yoktu

inanmayan gelsin,abisiyle ve babasıyla ve yakın arkadaşlarıyla görüştüreyim,iso alkol olsa var derim iso

iso sen beni biliyon ben alkollüydüm ki ben kendi adıma size alkol yoktu diyebilirdim sana cengize furkana,ama alkollüydüm ,,,ki mustafa adına neden yalan söyleyeyim

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Arkadaşlar kusura bakmayın ama herkesin kafası karıştı.

Konuyu ilk açan arkadaş belki heyecandan bilgileri eksik verdi.

Bir başkası tamamen farklı yönde ek bilgiler verdi.

Bir başkası çok daha farklısını söyledi.

Bir başkası eksikleri yamadı olayı tamamladı.

Vs.. vs...

Doğal olarak herkesin kafası karıştı.

Bazı arkadaşlar CERRAHI'nin yaklaşımına (dua etmesi vs.) imam tabiri yaptı, işte bu seferde ipler koptu.

Bir arkadaşımızı inancından dolayı rencide etmeye kalkarsak ortam gerilir.

Cerrahi "gücü yetmeyenler imrenerek bakıyor, bu yüzden motorumu satmak istiyorum" diyebilecek kadar ince bir kişilik.

Yanlış anlaşılmasın sakın, taraf değilim, ben amin demek dışında dua bile bilmiyorum.

Sadece objektif bakıyorum ve Cerrahinin hak etmediği bir itham'a maruz kaldığına inanıyorum.

Haddim olmayarak bu tür hassas konularda yazmadan önce bin kere düşünüp bir kere yazmanızı rica ediyorum.

Doğru, yanlış, suçlu, suçsuz sonuçta arkadaşlarımızın bizzat tanıdığı bir arkadaşları vefaat etmiş, acıları büyük, başları sağolsun.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kapısı kapalı olsa ne olacak?...Ölmeyecekmiydi arkadaş..... Bu seferde yapışacaktı minübüse....

Mantıksız mantıksız konuşmaya gerek yok.... Sonuçta kaza olmuş.... Yapılabilecek bişey yok... Sadece rahmet okumaktan ve ders çıkarmaktan başka.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    kymco venox
    herzaman bir sebep altında gizlenmiş hata vardırı allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin ateş düştüğü yeri yakıyo rneticede

emre591 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125r
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

Alıntı karagullenecati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herzaman bir sebep altında gizlenmiş hata vardırı allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin ateş düştüğü yeri yakıyo rneticede
    Çok güzeldi be üstadım

tam olarak ne olduğunu anlamamakla birlikte.bir motosiklet minübüsün içerisindeki herkezi biçebiliyorsa heralde bu 50-60 km hızlarla mümkün olmayacaktır.ikincisi arkadaş alkollüyse zaten söyleyecek bi şey yok.motosiklet sürücüsünde ne tarafından bakarsanız bakın suç daha fazla gibi arkadaşlar.kazada ölen herkeze allah rahmet eylesin..biraz daha dikkat ve sabır..

Motosikleti
    Puch Maxi 1983

Yanan yine anne babalar

Mustafa öldü. Minibüsteki kardeşler de öldü. Ya geride kalanlar.
    Onlar artık hergün ölecek . Yaşayan ölü gibi gezecekler.Yüreklerinin bir tarafında hep evlat acısı olacak. Çok zor bir durum.

Aşırı hız. Eğitim eksikliği. Allah taksiratlarını affetsin. Yakınlarına sabır ihsan eylesin. Bu da bize ders olsun.

Ve şunu unutmayalım. Suç babasız çocuk gibidir. Kimse kabullenmek istemez. Fakat suç tek taraflı da değildir. Öldüren kadar öleninde suçu vardır. Çok üzgünüm. Adana'ki arkadaşlarının ve buraya yazan arkadaşlarımın başı sağolsun. Bir motosikletçi kardeşimiz öldü.

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    allahtan rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin.çok üzücü...
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler