tebrikler ömür boyu kesintisiz mutluluklar dilerim.bülent ve arzu kardeşlerim.
tebrikler ömür boyu kesintisiz mutluluklar dilerim.bülent ve arzu kardeşlerim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
allah tamamını erdirsin ömür boyu mutluluklar diliyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
tebrikkler Allah bir yastıkta kocatsınnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
En çok ben tebrik ederim...kankisi olaraktan bu mutlu günde yalnız bırakmayız dimi...kendisi biraz komşum olurda...geçen yıllarda bir gün bir msn sohbetinde ev aradığını söylemişti...bende Seyrantepeye gelsene dedim buralar sakindir...baktım 1 hafta içinde kendine ev bulmuş falan...
Haydı hayırlısı gencler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...
sağolasın yarmagülüm,pandam,kıllı toparlağım... ara sıra beni harbiden sinir krizine soksanda genelde iyi bir insansındır...ama insanı sinir etmeyede bayılırsın tabiki...tebriklerine karşılık teşekkürlerimi sunarım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
tbrk ederim allah tamamına erdirsin
bir yastıkta kocayın, boyunuzca evlatlarınız, etrafınızda hep dostlarınız, içinizde eksilmeyen sevginiz, tam kavi sağlığınız, uzuuun bir ömrünüz, dertsiz başınız-bolca aşınız, keyfinizce devranınız, bahçenizde köpeğiniz, evde sarman kediniz, kümeste horozunuz, ahırda sarı öküzünüz, tarlada buğdayınız, açma da biberiniz, dopdolu cebiniz, hep biriniz diğerinizin olsun
Poturdak
tebrikler arkadaşlar.
ALLAH (CC) tamamına erdirsin, ve sizi, bir yastıkta kocatsın inşallah.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Ben Bülent ve Arzu'yu evli sanıyodum
Normal şartlarda evliliğe çok soğuk bakan birisi olarak Bülent ve Arzu gibi çiftleri görünce, işte insan bu kadar yakın olursa ancak o zaman bu iş yürür diye düşünürdüm..
Evliliğe gerçekten yakışan bi çift.. Allah tamamına kavuştursun ve bi ömür mutluluk nasip etsin..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Allah tamamına erdirsin. Tebrikler, mutluluklar... Çok yakışmışsınız
Okan ACAR
Hayırlısı olsun...
Bir ömür mutluluklar dilerim...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
hayırlısı olsunn.. allah bi yastıkta kocatsın inşallah
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Ne mutlu sizlere. Allah mesut etsin
Nişan fotoğraflarından sonra düğün fotoğraflarını da bekliyoruz
allah mesut etsin, tebriklerrr
GKN MOTORS
allah tamamına erdirsin,
mutlu mesut bir yastıkta kocaman olun,
May The Force Be With You
Tebrikler,mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesini dilerim.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...iyiki varsınız...sizlerinde herşey gönlünüzce olur inşallah...
teşekkür ederim kardeşim güzel düşüncelerin için...inşallah allah sanada gönlüne göre verir...
teşekkür ederim...darısı sizlerin başına arkadaşlar...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
kardeşim Allah mutluluğunuzu daim eylesin. Bir ömür boyu mutluluklar. Tebrikler.
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)