Çok geçmiş olsun dostum,
Allah rahmet eylesin amcaya...
Sizin orada tarafik teksasa dönmüş, sağ kalmak tesadüf gibi...
Çok geçmiş olsun dostum,
Allah rahmet eylesin amcaya...
Sizin orada tarafik teksasa dönmüş, sağ kalmak tesadüf gibi...
"Motosiklet Özgürlüktür."
geçmiş olsun iso daha dün doğum günü kutlamanı yapıyorduk şen şakrak bir şekilde bugünde üzücü haberinimi yazacaktık allah esirgesin dikkat et kendine geçmiş olsun ölen amcayada allah rahmet eylesin kaza geliyorum demez.
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
Çok geçmiş olsun İso.. Amcanın vadesi yetmiş.. Allah rahmet eylesin ve sevdiklerine sabır versin..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
efendı ıso sen bı kurban fln kes ne bu yaa hergun basına olay gelıyo ve hergun ucuz kurtuluyosun.... morlboro man +1
Çok geçmiş olsun....
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
büyük geçmiş olsun,annem benim için dua ederken hep "allah seni vadesi gelmiş kul şerrinden korusun "der,yani o amcanın eceli gelmiş ,sebebi az kalsın sen olacakmışsın
Adana'da yaz aylarında çok dikkatli olmak gerek. Nedir bu arka arkaya, daha sezon bitmeden bu kaçıncı kaza.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Allah rahmet eylesin. Üzücü bir durum. Son günlerde motosiklet kazalarında atrış var. Lütfen arkadaşlar dikkatli olun...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
iso kesinlikle sadaka vermelisin Allah korumuş seni. Amcayada Allah rahmet eylesin; geride kalanlara sabır versin.
scooter diil VESPA
çok üzücü bir durum
Allah rahmet eylesin ölen kişiye,sanada geçmiş olsun efendy_iso kardeşim
dalgınlıkla birden hareket etti demek adamcağız
belki birşey yapılırda kurtarılabilirdi(cehalet ile birleşen ilk yardım trajedisi)
belkide yapacak birşey yoktu...
ecel gelince kaçış yok ama ecele yaklaşann yolda bizim tutumumuz o süreci şekillendiriyor...
neyse büyük konuşmayalım,Allah göstermesin...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Sana geçmiş olsun arkadaşım ucuz kurtulmuşsun
Amca'nın mekanı cennet olsun, yakınlarına da Allah'tan sabır diliyorum.
tam da gazetemizde çıkacak Ramazan yazılarını yazıyordum. Cennet'ten Cehennem'den bahsederken bu konu gözüme çarptı kötü oldum yaw..
büyük geçmiş olsun dostum.böyle kazalar büyük ruhsal çöküntü yapar.
inşallah çabul atlatırsın.
rahmetliyi allah rahmet eylesin.
kazayı yapan arkadaşada allah yardım etsin.
çok çalışmam lazım çoook.:)
vrfaat eden amcaya allahtan rahmet diliyelim geride bıraktıklarınada sabır. iso kardeş sanada çok geçmiş olsun bu olayı yaşamak bile insanın psikolojisini bozar. kendine dikkat et kardeş.
bu arada kesinlikle korumayı elden bırakmayalım arkadaşlar. sıcakların bol oldugu bu dönemlerde insanların 2 dk daha beklemeye tahamülü yokken biraz daha dikkat.
GT650R
Geçmiş olsun iso
Vefat eden amcaya da tanrıdan rahmet diliyorum.
Adamın eceli gelmiş,sana patlamamış da arkadaki arabaya patlamış;verilmiş sadakan varmış.Bu arada olay nerede meydana geLdi ?
Born To Be wild,Live to Ride...
Allah rahmet eylesin
Verilmiş sadakan varmış
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
iso çok çok geçmiş olsunnn valla sejn ucuz atlatmışsın senin adına ne mutlu ama amcaya çok üzüldüm:(
amcaya allah rahmet eylesin
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
çok geçmiş olsun arkadaşım...amcayada allah rahmet eylesin...sevenlerine sabır versin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)