Noolacak...Pandanın çırağıda kendine benzer...... Gidene kadar 2 başlık daha açar bence........
Noolacak...Pandanın çırağıda kendine benzer...... Gidene kadar 2 başlık daha açar bence........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
en azından kafada her zaman koruma var,anladın sen onu
işte o çok sakat.eskiden o deliliği bende ypardım ama şimdki aklımla 1 trilyon verseler yaşama isteğim agır basar
bi söz vardır , it pok yemekten vazgeçmez
erhan abi yaktın bizi bu 25 karakterle
wayy be adetten olmasa geçmiş olsun bile demeyecek .ipim falan yoktu ama senin gibi göbeğim olsa kesin kurtarırdım.nede olsa mükemmel bi hava yastığı görevi görür.
bu sene çok uğursuz geldi,kaldı 2 gün.postu eskitmeden dönersek iyidir ...
saol cako,olacağı vardı oldu,bu kadarla kurtulduğuma seviniyom
bu sene bana yaramadı,hem o kadarda yavaşlamıştım,ağırbaşlı olmuştum
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ağırbaşlılığın buysa.....
Nekadar olay varsa hep seni buldu len.....
Ankarada başına allahtan bişey gelmedi....Kesin ;Proyu suçlardın.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
öncelikle geçmiş olsun . sen şimdi düştüm dıyosun ama yalan,desene vatan hasretıne dayanamam dıye memleketımın topragını çaktırmadan öpmeye çalıştım ama olmadı ayam kaydı bizde eyvallah diyelim
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Yok yaw zaten geyik yapasım da yok, birilerine çatasım da yok,kavga edesim de yok, bi sakinlik çöktü üstüme, hayırdır inşallah.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
geçmiş olsun
sende tanıştın en sonunda demek yer çekimiyle
allah beterinden korusun ....
geliyodu ama ucuz kurtulduk.Pro az kaldı arabayla başka bi arabaya arkadan biniyodu.tabii şuç öndekindeydi.garibim ayakları kesti korkudan.bu arada öndeki arabanın söförü kadındı ve kadınlar ve trafik hakkında konuşmuştuk yarım saat öncesi
saol tuğba,mete_han abiyi bende özledim.onsuz geyik olmuyo
zuhauhzuahzuha,aslında aynen anlattığın gibi
ulenn e entrikalarla banlattınız adamı,hala 1 ay daha diyosun.herhalde korkuyon geri dönecek diye
yok canım yaww,yer çekimini eskiden beri biliyozda bazen unutuyoz böyle.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
la smirnouf gene ne yaptın kendine yahuu dikkat et kendine geçmişolsun dostum
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Geçmiş olsun.Fizik kanunlarını unutmassın artık.Bir musubet bin nasihattan daha iyidir derler.öğrenmenin yaşı yoktur olacak bunlar bunada şükür.hayırlı yolculuklar
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
abow... abii sende walla.. Neyse geçmiş olsun bakalım..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Geçmiş olsun...................
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Ulen spirnof mete_han abini 2 kez ekmişsin sana çok kızgın moldovyaya gidecekmişsin 2 günden yakalamasın seni öpecekmiş ona göre haberin olsun
1.cisi gideceğim gün babamla tartıştım ve gidemedim (belki benim veda topic'ini hatırlarsınız,o zamandı işte )
2.cisi en son arkadaş kaza yapmış,ona kan lazım olur diye hemen geri döndüm,haberde veremedim.sen bi zahmet haber versene ,ben su an ulaşamıyom.
ciddi anlamda bişey birbirimizle buluşmayı engelliyo
hem konu dışında senin ortağın fodul'u fena cizmişler,bak istersen
geçmiş olsun , arada sırada olur böyle
çok bişi yok şükür
mete_han diyoruki
...............banlı_panda adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun smirnouF dediğine göre taş zemine düşüyorsun ve birkaç çizik.Allah korumuş şükretmelisin.inş tekrarlamaz aynı olay veya benzeri
Herkese iyi sürüşler diliyorum
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)