Bütün mt ailesinin kandili mübarek olsun ...
rabbim bizi bağışlasın ...
Bütün mt ailesinin kandili mübarek olsun ...
rabbim bizi bağışlasın ...
tüm müslküman aleminin berat kandilini bugün bu forumdan ikinci kez mübarek olmasını Cenabı Allahtan temenni ederim...
(doğrusu beraat değil berat kandili olmalı ...)
Herkesin kandili mübarek olsun.
Allah dualarınızı kabul etsin.
Tubiş abla seninde doğum günün kutlu olsun, nice yıllara.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bilmukabele herkesin kandilini Allah hayırlara vesile etsin
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Hayırlı kandiller tüm MT ailesine ve tüm insanlık alemine.
Bu arada Cerrahi imam mısın acaba?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
kandilimiz mübarek olsun.
affımıza, kurtuluşumuza vesile olsun inşallah.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
forumdaki bütün arkadasların kandili mübarek olsun....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
herkesin berat kandili mübarek olsun.Hayırlı kandiller
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Allah'ım güzel Rabbim bu mubarek gecenin hürmetine istanbulda yagmuruda gosterdi biz gunahkar kullarına.
.... suyunuzu çekip alı versek kim bir damla su verir ... diyor kuranda allah
allahım sana sonsuz şükr ve hamd olsun bunca isyanımıza rağmen rahmetini esirgemiyorsun elhamdu lillah
Rabbim bu gecelerin yüzusuyu hurmetine; tüm motosiklet camiasını hertürlü kazalardan belalardan korusun..Rabbim daima huzur dolu günler nasib eylesin. Herkesin kandili mubarek olsun...
KIRMIZI BOĞA..
Tüm Islam Alemiinin Berat Kandilini Kutlar.saglikli Huzurlu Mutlu Bir Yil Geçirmemiz Dilegiyle.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
arkadaşlar herkesin ve tüm islam aleminin kandili mübarek olsun Allah dularınızı boşa çıkarmasın
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
öncelıkle tum mt nın ve muslumanların kandılı mubarek olsun.
cerrahı krdsım paylasımın için sağol.Allah razı olsun.
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)