!!!!arkadaşlar kaza geçirdim ve sağ dirseğim kırıldı acil yardım lütfen okuyunuz!!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar başlığı kim hortlatmış bilmiyorum da.. Buradan bizim verdiğimiz tavsiyeler o kadar saçma ve hatta zarar verici! olabilir. Hiçbir hastalık , hiçbir sakatlık bir diğerinin aynısı olamaz bizim burada vereceğimiz tavsiyelerin çoğu yapıcıdan çok yıkıcı etki gösterebilir.
Ne yapacağına fizik tedavi uzmanı karar vermeli böyle durumlarda. Grip değilki C vitamini al diyelim...
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH en kısa zamanda şifanı verir inşaallah
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda
BORDO-
MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra
Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda
TRABZONLU dogdu
TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin
....
-
çok geçmiş olsun kardeş dikkatli olmak gerek 60'la viraj çok gibi geldi bana. sağlık olsun.
-
Horttt horttt hortttlakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
-
teşekkürler arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için,ilk zamanki uyuşukluk hala var ama eskisi gibi değil tabiki,sinir hücreleri vücutta en geç iyileşen hücreler olduğu için daha zaman alacak dr.ların söylediğine göre.çok şükür ki sinir kopması filan olmadı yoksa çok daha uzun sürerdi iyileşmesi.en çok işime geri dönebildiğim için mutluyum etkilemedi beni pek fazla.artık otobüse bile binerken koruma takasım geliyo :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)