geçmiş olsun.dirseklikli bir mont olmadığından oldu diyorsun yani kaza değil mi?yanlış mı anlıyoruz.
geçmiş olsun.dirseklikli bir mont olmadığından oldu diyorsun yani kaza değil mi?yanlış mı anlıyoruz.
arkadaşım. fizik tedaviyi aman ihmal etme. iyice iyileş sonra bırak.
ben omzumun üstüne düşmüştüm. kupayı bile ağzıma götüremiyordum. mouse bile kullanmak canımı yakıyordu.
1 ay fizik tedavi verdiler. İlk hafta acıya dayanamayıp bi kaç gün ara verdim. hatta canımın ağrısına sinirlenip barfiks çekmeye çalışarak daha kötü hale geldim.
mecburen fizik tedaviye geri döndüm.3 hafta sonra iyileşir gibi olunca bıraktım.
ama bir ay kadar sonra omzun kilitlendi. hastahanede bağırta bağırta açtılar.
sonunda akıllandım ve fizik tedaviye devam ettim. %100 değil ama oldukça iyileştim. yedi ay kadar geçti şimdilik ama tahminim ilk sene sonunda artık bir şeyim kalmayacak.
doktorlar sana gereken bilgiyi vereceklerdir. lütfen ne diyorlarsa yap. kısa zamanda iyileş. tekrar geçmiş olsun
çok geçmiş olsun allah kimsenin başına motor kazası vermesin, tekerleme gibi olucak ama düşük cc ile başlayıp yükseltmek en sağlıklısı, ben cbr 125le başladım kazalarımda oldu, 2 sene kullandım, honda eğitim programlarına katıldım, s.memnununkinede gitmeyi düşünüyorum, şimdi 600f aldım ve motorumun tadını çıkarıyorum, herzaman full koruma mümkün mertebe, boy' da sağolsun 600f ile ilgili bir kaç ipucu verdi, cbr 125 ten sonra en iyi seçimlerden birini yaptığıma inanıyorum.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
yaaa çok geçmiş olsun kardeşim nasıl oldu böyle bişey en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle heee bu arada bol bol paça çorbası ciddi ve çok önemli kırığın kaynamasında iyi geliyo hatta doktor bile tavsiye ediyo ben denedim ve faydalı oldu
Drift Religion
fatih şubesi
cook gecmıs olsun,arkadaslar gerektıgınde hız yapıyoruz ama koruma ekıpmanlarımızı takalım.
geçmiş olsun ve umarım bayağı düzelmişsindir arkadaşlar yanlış görmüyorsam 27-08-2007 tarihli topıc
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
İnsanın nezaman düşeceği belli olmuyor o yüzden full korumalı dolaşmak lazım.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
baya bi zaman geçti ama geçde olsa.
geçmiş olsun.
çok üzüldüm gerçekten, umarım bıran önce iyileşirsin öyle de olucaktır inşallah yeterkı dr.nun söyledıklerını iice uygula ve kendıne o arada çok daha ii bak.
yEşil aŞkINa...!
Allah şifa versin çok geçmiş olsun
geçmiş olsun dostum.acil şifalar.......
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
cok buyuk gecmıs olsun allah daha beterınden saklasın....
Dostum Geçmiş Olsun ... gereken Cevabı Almıssın Sanıyorum ... Azcık Sabır Etmeli... Rahat Olmalısın.... Zor bi durum ama Yapacakta bişey Yok... Acil Şifalar..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Allahın izniyle düzelir, biraz sabret, insan vucudu kendini yenileyebilen bir organizmadır, tabi çok ciddi hasarlar olmadığı sürece.
Çok geçmiş olsun .............
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
büyük geşmişolsun kardeşim,
İlk tedavi sonrasında parmaklarında duyu vardı değilmi?
duyu vardı diyorsan, duanı yine yap tavsiye edildiği gibi ama sen sen ol ve enkısa zamanda bir ortopediste müracaat et
Tekrar geçmişolsun ve gelecekte daha kontrollü gir viraj denen ve genelde sonu görülemeyen yola
geçmiş olsun..... benim eşim doktor,ortopedist demişsin.uyuşukluk için o kırıklarla ilgilidir.snir sistemi bölümüne veya fizik tedavi uzmanına,nereye gideceğini revir doktorun veya seni ameliyat eden doktora bir yakınını yollayıp sordurursan doğru yapmış olursun.
kardeşim fizik tedavini yap üzrine düşmezsen ömrün boyunca çekersin benim de kolum dirseğin biraz üstünden kırılmıştı yaz tatilimi izmirde tepecik hastanesinde geçirmiştim iyikide gitmişim tedaviye yoksa sakat kalıcaktım geçmişolsun
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Geç de olsa, önce geçmiş olsun, Allah tekrarını göstermesin diyorum.
Korumalar konusunda dersimi aldım ama diğer türlü "akıllanmadım" demişsin! Bence, önce sürüş tarzını gözden geçirip, bu konuda akıllanmaya çalış. Çünkü korumalar da bir yere kadar...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)