Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

!!!!arkadaşlar kaza geçirdim ve sağ dirseğim kırıldı acil yardım lütfen okuyunuz!!!

REKLAM ALANI
    bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    geçmiş olsun.dirseklikli bir mont olmadığından oldu diyorsun yani kaza değil mi?yanlış mı anlıyoruz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeşim geçmiş olsun.
    geçde olsa
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    arkadaşım. fizik tedaviyi aman ihmal etme. iyice iyileş sonra bırak.
    ben omzumun üstüne düşmüştüm. kupayı bile ağzıma götüremiyordum. mouse bile kullanmak canımı yakıyordu.
    1 ay fizik tedavi verdiler. İlk hafta acıya dayanamayıp bi kaç gün ara verdim. hatta canımın ağrısına sinirlenip barfiks çekmeye çalışarak daha kötü hale geldim.
    mecburen fizik tedaviye geri döndüm.3 hafta sonra iyileşir gibi olunca bıraktım.
    ama bir ay kadar sonra omzun kilitlendi. hastahanede bağırta bağırta açtılar.

sonunda akıllandım ve fizik tedaviye devam ettim. %100 değil ama oldukça iyileştim. yedi ay kadar geçti şimdilik ama tahminim ilk sene sonunda artık bir şeyim kalmayacak.

doktorlar sana gereken bilgiyi vereceklerdir. lütfen ne diyorlarsa yap. kısa zamanda iyileş. tekrar geçmiş olsun

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    çok geçmiş olsun allah kimsenin başına motor kazası vermesin, tekerleme gibi olucak ama düşük cc ile başlayıp yükseltmek en sağlıklısı, ben cbr 125le başladım kazalarımda oldu, 2 sene kullandım, honda eğitim programlarına katıldım, s.memnununkinede gitmeyi düşünüyorum, şimdi 600f aldım ve motorumun tadını çıkarıyorum, herzaman full koruma mümkün mertebe, boy' da sağolsun 600f ile ilgili bir kaç ipucu verdi, cbr 125 ten sonra en iyi seçimlerden birini yaptığıma inanıyorum.
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaaa çok geçmiş olsun kardeşim nasıl oldu böyle bişey en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle heee bu arada bol bol paça çorbası ciddi ve çok önemli kırığın kaynamasında iyi geliyo hatta doktor bile tavsiye ediyo ben denedim ve faydalı oldu
    Drift Religion
    fatih şubesi

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    cook gecmıs olsun,arkadaslar gerektıgınde hız yapıyoruz ama koruma ekıpmanlarımızı takalım.

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    geçmiş olsun ve umarım bayağı düzelmişsindir arkadaşlar yanlış görmüyorsam 27-08-2007 tarihli topıc
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    İnsanın nezaman düşeceği belli olmuyor o yüzden full korumalı dolaşmak lazım.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

ekşioğlu efe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er_6n
    baya bi zaman geçti ama geçde olsa.
    geçmiş olsun.
    çok üzüldüm gerçekten, umarım bıran önce iyileşirsin öyle de olucaktır inşallah yeterkı dr.nun söyledıklerını iice uygula ve kendıne o arada çok daha ii bak.
    yEşil aŞkINa...!

Motosikleti
    mz 251
    Allah şifa versin çok geçmiş olsun

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    geçmiş olsun dostum.acil şifalar.......
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ender99108 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar yaklaşık 20 gün önce cbr 600 le yavas yavas 60 la viraj dönrken motoru yatırdım.sağ dirsek üstüne düştüm,dirseğimde olekranon tip 1 kırığı oluşmuş.ameliyat olalı 5 gun oluyor.sağ elin son iki parmağında duyu kaybı var.bu nezaman gecer ya da gecer mi?daha önce bunu yasayan arkadas ya da ortopedist varmıdır acaba beni bilgilendirebilecek???
    Alıntı ender99108 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar tekrar merhaba herkese,bu topiği yazdıktan yaklaşık 7 ay sonra tekrar yazıyorum.meydana gelen kazadan sonra ameliyatla dirseğime tel konulmuştuu ve 10 gün önce de o teli aldırdım ameliyatla,taksim ilkyardım hastanesinde görev yapan ortopedist doktorlara üzerimde emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.özellikle ibrahim sungur hocama çok teşekkür ediyorum.forumda yazdıgımın ertesi günü beni aydınlatmıştı.kazadan sonra onun yanına da uğramıştım,muayene etmişti beni fakat ilk ameliyatı taksimde oldugum için 2. ameliyatı da ilk halini gören doktora olmak istediğim için aynı hastanede ameliyat oldum.bu kaza ilk kazam dı fakat akıllandım mı tabiki hayır derler ya motosiklet akıl işi değil diye.fakat şöyle akıllandım,full korumalıklarımı tamamlıyorum birkaç eksiğim kaldı.marushin shivan dragon kask aldım.dizlik ve eldivenlerimi de aldım.motosiklet alıcam inşallah cbf 150 tarzı birşey düşünüyorum.ÇOK ÖNEMLİ UYARIMI DA YAŞAYAN BİRİ OLARAK YAPMAK İSTİYORUM.yaz geliyor arkadaşlar bakkala bile çıksanız motosiklette full koruma olmadan binmeyin LÜTFEN!!!!!!

Allah şifa versin zor be bu lanet hayat...yada motosiklete binerek biz kendi ipimizimi çekiyoruz...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    cok buyuk gecmıs olsun allah daha beterınden saklasın....

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Dostum Geçmiş Olsun ... gereken Cevabı Almıssın Sanıyorum ... Azcık Sabır Etmeli... Rahat Olmalısın.... Zor bi durum ama Yapacakta bişey Yok... Acil Şifalar..
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Allahın izniyle düzelir, biraz sabret, insan vucudu kendini yenileyebilen bir organizmadır, tabi çok ciddi hasarlar olmadığı sürece.

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    Çok geçmiş olsun .............
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    büyük geşmişolsun kardeşim,

İlk tedavi sonrasında parmaklarında duyu vardı değilmi?
    duyu vardı diyorsan, duanı yine yap tavsiye edildiği gibi ama sen sen ol ve enkısa zamanda bir ortopediste müracaat et

Tekrar geçmişolsun ve gelecekte daha kontrollü gir viraj denen ve genelde sonu görülemeyen yola

namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    geçmiş olsun..... benim eşim doktor,ortopedist demişsin.uyuşukluk için o kırıklarla ilgilidir.snir sistemi bölümüne veya fizik tedavi uzmanına,nereye gideceğini revir doktorun veya seni ameliyat eden doktora bir yakınını yollayıp sordurursan doğru yapmış olursun.

Motosikleti
    as t1
    kardeşim fizik tedavini yap üzrine düşmezsen ömrün boyunca çekersin benim de kolum dirseğin biraz üstünden kırılmıştı yaz tatilimi izmirde tepecik hastanesinde geçirmiştim iyikide gitmişim tedaviye yoksa sakat kalıcaktım geçmişolsun
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    KV 250 AGUİLİA
    Geç de olsa, önce geçmiş olsun, Allah tekrarını göstermesin diyorum.

Korumalar konusunda dersimi aldım ama diğer türlü "akıllanmadım" demişsin! Bence, önce sürüş tarzını gözden geçirip, bu konuda akıllanmaya çalış. Çünkü korumalar da bir yere kadar...
    ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)