Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

!!!!arkadaşlar kaza geçirdim ve sağ dirseğim kırıldı acil yardım lütfen okuyunuz!!!

REKLAM ALANI
    E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gecmıs olsun benım tahmınıme gore ıyılesır ne hastalıklar ıyılestırılıyor bu onların yanında hıc bısey...merak etme duzelır tamamen.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    . edy (Erdem) arkadaşımızın da bundan birkaç ay önce dirseği kırılmıştı, onda his kaybı oldu mu hatırlamıyorum. İstersen bir ÖM atıp sorabilirsin.
    Öncelikle geçmiş olsun,

Edy " de his kaybı olmadı.parmakları oynuyordu.kolun alt tarafı dirsekten çıkarken oynak kemiğin oturduğu yerin kenarını kırmıştı.30 gün alçıda kaldı.alçı çıktıktan sonra kolun eski halini alması biraz zaman istiyor. kolu halen tam olarak açılmıyor.olay şubat ayında oldu. yani altı ay evvel.kolun açılmasının ne kadar süreceği belli olmuyor.ama kırığın iyileşmesi için bol miktarda süt, peynir, yoğurt gibi kemiği güçlendirici yiyecekler yemekle kırığı daha erken onarmış oldu.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

Motosikleti
    aprilia leo 150
    geçmiş olsun... ne kadar dikkat ederseniz edin kaza yine sizi buluyor... bundan sonra moralinizi yüksek tutup doktorunun tavsiyeleri doğrultusunda gerekenleri yapmak size düşüyor...

ender99108 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ibrahim bey e sonsuz teşekkürler,ben daha 1 aylık kom.yrd.yım ve basıma bu olayın gelmesi beni çok üzdü.yarın 60 gunluk rapor alacağım.arkadaslar kaskım vardı fakat montum yoktu olsaydı bu basıma gelmeyecekti ama olacağı varmış demek.bir kaç ay içinde yunuslara girecektim o da olmaz artık kırılmış dirsekle o görev ssıkıntı verecektir mutlaka ileride.kasktan baska bişeyim yoktu dirsekten baska biryerimde de çizik dahi olmadı.motosikletin de yan granajda çizik var sadece.ama büyük cahillik ettik mont giymemekle gideceğim yer yakın dı giymemiştim ama siz sakın ihmal etmeyin:(

Motosikleti
    250cc scooter
    Alıntı ender99108 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .bir kaç ay içinde yunuslara girecektim o da olmaz artık kırılmış dirsekle o görev ssıkıntı verecektir :(
    ilerrdeki görevini etkiliyeceğini sanmıyorum sonuçta küçükken hangimizin biyerleri kırılmadıki ,dikişler neler neler ilerde taş gibi olur inşallah 1200gs ye veya varadero ya kavuşursun inşallah acil şifalar

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı Ortopedist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun. Olecranon kırıkları genellikle 6 hafta ile 2 ay arası sorunsuz iyileşen kırıklardır. El 4. ve 5. parmakta uyuşma olması da hemen dirsek olecranon çıkıntısının iç komşuluğunda geçen Ulnar sinir adlı sinirin hasar gördüğünü gösterir. Büyük ihtimalle kontüzyon denilen sinirin kırık nedeniyle bası altında kalması ya da neuropraxia denilen sinirin gerilmesi nedeniyle oluşmuş olduğunu düşünüyorum. Şimdi sana tel numaramı veriyorum beni istediğin zaman arayabilirsin. Op.Dr.İbrahim Sungur.. 05324564077.. Benexol tb + Evon tb. ( B6, B12 ve E vitaminleri ) alman sinirin rejenerasyon yani kendini toparalama süresini hızlandırır.. 2 ay- 6 ay arası eski haline geleceğini düşünüyorum. Sinirde daha ciddi bir hasar olup olmadığını anlamak için de EMG (iğne ile sinirin hareket ettidiği kasların fonksiyonunun kontrol edilmesini sağlayan test) yapılabilir ama 3 ay sonra.. GEÇMİŞ OLSUN..
    öFF hiç bişi anlamadım doktor ya

Arkadaşım sanada geçmiş olsun acil şifalar.. hep koruma tam koruma..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Cok geçmiş olsun ALLAH beterınden korusun
    :(
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

Motosikleti
    250cc scooter
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öFF hiç bişi anlamadım doktor ya

Arkadaşım sanada geçmiş olsun acil şifalar.. hep koruma tam koruma..
    karıştırma orasını işini bildiği belli

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    Alıntı Ortopedist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun. Olecranon kırıkları genellikle 6 hafta ile 2 ay arası sorunsuz iyileşen kırıklardır. El 4. ve 5. parmakta uyuşma olması da hemen dirsek olecranon çıkıntısının iç komşuluğunda geçen Ulnar sinir adlı sinirin hasar gördüğünü gösterir. Büyük ihtimalle kontüzyon denilen sinirin kırık nedeniyle bası altında kalması ya da neuropraxia denilen sinirin gerilmesi nedeniyle oluşmuş olduğunu düşünüyorum. Şimdi sana tel numaramı veriyorum beni istediğin zaman arayabilirsin. Op.Dr.İbrahim Sungur.. 05324564077.. Benexol tb + Evon tb. ( B6, B12 ve E vitaminleri ) alman sinirin rejenerasyon yani kendini toparalama süresini hızlandırır.. 2 ay- 6 ay arası eski haline geleceğini düşünüyorum. Sinirde daha ciddi bir hasar olup olmadığını anlamak için de EMG (iğne ile sinirin hareket ettidiği kasların fonksiyonunun kontrol edilmesini sağlayan test) yapılabilir ama 3 ay sonra.. GEÇMİŞ OLSUN..
    akadaşa geçmiş olsun diyorum..ama esas ortopedist arkadaşa duyarlılığından dolayı teşekkür etmek istiyorum..duygulandım.günümüzde hala bazı değerlerin kaybolmadığını görmek sevindirici hoşca kalın
    2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT

Motosikleti
    Ybr 125
    Gecmiş olsun Dostum,allah kazadan hepimizi korusun :(
    Hasan YILDIZ
    Bende Bir Fazercıyım

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum

Motosikleti
    sym mio
    çok geçmiş olsunnn çabucak iyileşirsin inşallah.. ama ortopedist yazmış sana bişiler umarız yardımcı olmuşturr...
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı ender99108 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir kaç ay içinde yunuslara girecektim o da olmaz artık kırılmış dirsekle o görev ssıkıntı verecektir mutlaka ileride.:(
    Dayımın oğlu 1 ay önce varadero ile kaza yaptı, artçısı vefat etti, kendisi %30 platin, robocop gibi oldu ama bu halde bile fizik tedaviye motorla gitmeye çalışıyor.

Ümidini yitirme, umarım en kısa zamanda yunus olarak görevinin başında olursun.

@Ortopedist

Hocam telefonunuza kadar vermişsiniz, insanlığınızdan dolayı kutluyorum sizi.

Allah razı olsun.

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ender99108
    büyük cahillik ettik mont giymemekle gideceğim yer yakın dı giymemiştim ama siz sakın ihmal etmeyin:(
    Kazalarda yaralanmaların büyük oranda nedeni budur, gideceğim yer yakın, nasıl olsa birşey olmaz. Bu şekilde hayatını kaybeden bile var. NE olursa olsun, her zaman korumalarınızı giyin. Gerçekten cahillik etmişsin, geçmiş olsun arkadaşım!
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Yahu mont felan hikaye işte 60 la giderken motoru yatırınca dirseğinin üstüne düşmemen için biraz çaba gösterseydin keşke düşmesinide öğrenmek gerek
    Geçmiş olsun

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    büyük geçmiş olsun.Hepimiz genelde yaz aylarında montsuz geziyoruz.Umarım şifanı bulursun.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bence mont şart, sadece düşme değil, ciğerleride korumak lazım.

Ha bende var mı yok, bulamadım ki istediğim gibi bir şey.

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    Alıntı Toqi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu mont felan hikaye işte 60 la giderken motoru yatırınca dirseğinin üstüne düşmemen için biraz çaba gösterseydin keşke düşmesinide öğrenmek gerek
    Geçmiş olsun
    saçmalama arkadaşım.. montun falan hikaye olduğu yok.. ama senin kör cahil olduğun apaçık ortada..

Geçmiş olsun Çabuk iyileşirsin inşallah

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)