!!!!arkadaşlar kaza geçirdim ve sağ dirseğim kırıldı acil yardım lütfen okuyunuz!!!
Reklamlar
-
27 Ağustos 2007, 11:28
gecmıs olsun benım tahmınıme gore ıyılesır ne hastalıklar ıyılestırılıyor bu onların yanında hıc bısey...merak etme duzelır tamamen.....
Reklamlar
-
27 Ağustos 2007, 11:33
boy adlı üyeden alıntı
. edy (Erdem) arkadaşımızın da bundan birkaç ay önce dirseği kırılmıştı, onda his kaybı oldu mu hatırlamıyorum. İstersen bir ÖM atıp sorabilirsin.
Öncelikle geçmiş olsun,
Edy " de his kaybı olmadı.parmakları oynuyordu.kolun alt tarafı dirsekten çıkarken oynak kemiğin oturduğu yerin kenarını kırmıştı.30 gün alçıda kaldı.alçı çıktıktan sonra kolun eski halini alması biraz zaman istiyor. kolu halen tam olarak açılmıyor.olay şubat ayında oldu. yani altı ay evvel.kolun açılmasının ne kadar süreceği belli olmuyor.ama kırığın iyileşmesi için bol miktarda süt, peynir, yoğurt gibi kemiği güçlendirici yiyecekler yemekle kırığı daha erken onarmış oldu.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
27 Ağustos 2007, 11:35
geçmiş olsun... ne kadar dikkat ederseniz edin kaza yine sizi buluyor... bundan sonra moralinizi yüksek tutup doktorunun tavsiyeleri doğrultusunda gerekenleri yapmak size düşüyor...
-
27 Ağustos 2007, 12:13
ibrahim bey e sonsuz teşekkürler,ben daha 1 aylık kom.yrd.yım ve basıma bu olayın gelmesi beni çok üzdü.yarın 60 gunluk rapor alacağım.arkadaslar kaskım vardı fakat montum yoktu olsaydı bu basıma gelmeyecekti ama olacağı varmış demek.bir kaç ay içinde yunuslara girecektim o da olmaz artık kırılmış dirsekle o görev ssıkıntı verecektir mutlaka ileride.kasktan baska bişeyim yoktu dirsekten baska biryerimde de çizik dahi olmadı.motosikletin de yan granajda çizik var sadece.ama büyük cahillik ettik mont giymemekle gideceğim yer yakın dı giymemiştim ama siz sakın ihmal etmeyin:(
-
27 Ağustos 2007, 12:28
ender99108 adlı üyeden alıntı
.bir kaç ay içinde yunuslara girecektim o da olmaz artık kırılmış dirsekle o görev ssıkıntı verecektir :(
ilerrdeki görevini etkiliyeceğini sanmıyorum sonuçta küçükken hangimizin biyerleri kırılmadıki ,dikişler neler neler ilerde taş gibi olur inşallah 1200gs ye veya varadero ya kavuşursun inşallah acil şifalar
-
27 Ağustos 2007, 12:28
Ortopedist adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun. Olecranon kırıkları genellikle 6 hafta ile 2 ay arası sorunsuz iyileşen kırıklardır. El 4. ve 5. parmakta uyuşma olması da hemen dirsek olecranon çıkıntısının iç komşuluğunda geçen Ulnar sinir adlı sinirin hasar gördüğünü gösterir. Büyük ihtimalle kontüzyon denilen sinirin kırık nedeniyle bası altında kalması ya da neuropraxia denilen sinirin gerilmesi nedeniyle oluşmuş olduğunu düşünüyorum. Şimdi sana tel numaramı veriyorum beni istediğin zaman arayabilirsin. Op.Dr.İbrahim Sungur.. 05324564077.. Benexol tb + Evon tb. ( B6, B12 ve E vitaminleri ) alman sinirin rejenerasyon yani kendini toparalama süresini hızlandırır.. 2 ay- 6 ay arası eski haline geleceğini düşünüyorum. Sinirde daha ciddi bir hasar olup olmadığını anlamak için de EMG (iğne ile sinirin hareket ettidiği kasların fonksiyonunun kontrol edilmesini sağlayan test) yapılabilir ama 3 ay sonra.. GEÇMİŞ OLSUN..
öFF hiç bişi anlamadım doktor ya
Arkadaşım sanada geçmiş olsun acil şifalar.. hep koruma tam koruma..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
27 Ağustos 2007, 12:44
Cok geçmiş olsun ALLAH beterınden korusun
:(
-
27 Ağustos 2007, 12:54
Tequ adlı üyeden alıntı
öFF
hiç bişi anlamadım doktor ya
Arkadaşım sanada geçmiş olsun acil şifalar.. hep koruma tam koruma..
karıştırma orasını işini bildiği belli
-
27 Ağustos 2007, 13:11
Ortopedist adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun. Olecranon kırıkları genellikle 6 hafta ile 2 ay arası sorunsuz iyileşen kırıklardır. El 4. ve 5. parmakta uyuşma olması da hemen dirsek olecranon çıkıntısının iç komşuluğunda geçen Ulnar sinir adlı sinirin hasar gördüğünü gösterir. Büyük ihtimalle kontüzyon denilen sinirin kırık nedeniyle bası altında kalması ya da neuropraxia denilen sinirin gerilmesi nedeniyle oluşmuş olduğunu düşünüyorum. Şimdi sana tel numaramı veriyorum beni istediğin zaman arayabilirsin. Op.Dr.İbrahim Sungur.. 05324564077.. Benexol tb + Evon tb. ( B6, B12 ve E vitaminleri ) alman sinirin rejenerasyon yani kendini toparalama süresini hızlandırır.. 2 ay- 6 ay arası eski haline geleceğini düşünüyorum. Sinirde daha ciddi bir hasar olup olmadığını anlamak için de EMG (iğne ile sinirin hareket ettidiği kasların fonksiyonunun kontrol edilmesini sağlayan test) yapılabilir ama 3 ay sonra.. GEÇMİŞ OLSUN..
akadaşa geçmiş olsun diyorum..ama esas ortopedist arkadaşa duyarlılığından dolayı teşekkür etmek istiyorum..duygulandım.günümüzde hala bazı değerlerin kaybolmadığını görmek sevindirici hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
-
27 Ağustos 2007, 13:24
Gecmiş olsun Dostum,allah kazadan hepimizi korusun :(
Hasan YILDIZ
Bende Bir Fazercıyım
-
27 Ağustos 2007, 14:10
geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum
-
27 Ağustos 2007, 14:38
çok geçmiş olsunnn çabucak iyileşirsin inşallah.. ama ortopedist yazmış sana bişiler umarız yardımcı olmuşturr...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
27 Ağustos 2007, 14:56
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ender99108 adlı üyeden alıntı
bir kaç ay içinde yunuslara girecektim o da olmaz artık kırılmış dirsekle o görev ssıkıntı verecektir mutlaka ileride.:(
Dayımın oğlu 1 ay önce varadero ile kaza yaptı, artçısı vefat etti, kendisi %30 platin, robocop gibi oldu ama bu halde bile fizik tedaviye motorla gitmeye çalışıyor.
Ümidini yitirme, umarım en kısa zamanda yunus olarak görevinin başında olursun.
@Ortopedist
Hocam telefonunuza kadar vermişsiniz, insanlığınızdan dolayı kutluyorum sizi.
Allah razı olsun.
-
27 Ağustos 2007, 15:16
@ender99108
büyük cahillik ettik mont giymemekle gideceğim yer yakın dı giymemiştim ama siz sakın ihmal etmeyin:(
Kazalarda yaralanmaların büyük oranda nedeni budur, gideceğim yer yakın, nasıl olsa birşey olmaz. Bu şekilde hayatını kaybeden bile var. NE olursa olsun, her zaman korumalarınızı giyin. Gerçekten cahillik etmişsin, geçmiş olsun arkadaşım!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
27 Ağustos 2007, 16:31
Yahu mont felan hikaye işte 60 la giderken motoru yatırınca dirseğinin üstüne düşmemen için biraz çaba gösterseydin keşke düşmesinide öğrenmek gerek
Geçmiş olsun
-
27 Ağustos 2007, 16:44
büyük geçmiş olsun.Hepimiz genelde yaz aylarında montsuz geziyoruz.Umarım şifanı bulursun.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
27 Ağustos 2007, 16:46
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
28 Ağustos 2007, 02:15
büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
28 Ağustos 2007, 02:27
Toqi adlı üyeden alıntı
Yahu mont felan hikaye işte 60 la giderken motoru yatırınca dirseğinin üstüne düşmemen için biraz çaba gösterseydin keşke düşmesinide öğrenmek gerek
Geçmiş olsun
saçmalama arkadaşım.. montun falan hikaye olduğu yok.. ama senin kör cahil olduğun apaçık ortada..
-
28 Ağustos 2007, 02:40
Geçmiş olsun Çabuk iyileşirsin inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)