Karakaçanimi Sattim Bugün.
Reklamlar
-
25 Ağustos 2007, 16:38
tugcetugce adlı üyeden alıntı
yahu daha iyileri layik olsun sana üzülme.. bak daha alamayanlar var
teşekkürler tuğçe umarım sende en kısa zamanda motor alırsın.
Reklamlar
-
25 Ağustos 2007, 17:26
ıyı hadı hayırlısı yenı motor alırsın gecer
-
25 Ağustos 2007, 18:16
inşallah en kısa zamanda yeni motoruna kavuşursun ...
motora binen adam motorsuz duramazzz
-
25 Ağustos 2007, 20:11
emresezgi adlı üyeden alıntı
inşallah en kısa zamanda yeni motoruna kavuşursun ...
motora binen adam motorsuz duramazzz
eyvallah dostum motorsuz zor vallaa.
-
25 Ağustos 2007, 20:24
Hayırlısı olsun Hasan kardeş.Ama ben yapamam herhalde.Benim sıpayı satmadan alıcam herhalde yeniyi.Zaten Seneye kadar ertelemek zorunda kaldım hayallerimi.Havadan para bulamazsak sıpayla devam
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
25 Ağustos 2007, 20:34
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun Hasan kardeş.Ama ben yapamam herhalde.Benim sıpayı satmadan alıcam herhalde yeniyi.Zaten Seneye kadar ertelemek zorunda kaldım hayallerimi.Havadan para bulamazsak sıpayla devam
dostum bu fiyata başka müşteri bulamazdım dağılmaya başladı bari sattığım parayı
diğer alıcam motora ayırırım senin stromun durumu iyi gibiydi ama ben artık vitesli geçmek için para yapıcam kısmetse bir 250 lik düşünğyorum.
-
25 Ağustos 2007, 20:58
arslanfb adlı üyeden alıntı
dostum bu fiyata başka müşteri bulamazdım dağılmaya başladı bari sattığım parayı
diğer alıcam motora ayırırım senin stromun durumu iyi gibiydi ama ben artık vitesli geçmek için para yapıcam kısmetse bir 250 lik düşünğyorum.
Orası doğru,sıpa'nın maaşallahı var vallaGezide falan yavaş gurubun başında beni mahçup etmedi.Hatta arkadaşlar baya şaşırmıştı performansına. Senin içinde hayırlısı olsun.250'lik bir makina seni baya götürür.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)