Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bir Kaza Haberi Daha "Ayağım kırldı sonra görüşelim."

REKLAM ALANI
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Haberin orijinali
    Yaralı kadın cep telefonuyla konuştu: Ayağım kırıldı sonra görüşelim
    Sefa KARACAN/ALANYA (Antalya), (DHA)

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde kavşakta aniden önlerine çıkan otomobile arkadan çarpan motosikletteki çift yere düşerek yaralandı. Her ikisinde de kask bulunmayan ve kanlar içinde yerde kıvranan çifte ilk müdahaleyi tesadüfen yoldan geçen bir eczacı yaptı. Serum bağlanan çiftten 32 yaşındaki Figen Gür, çalan cep telefonunu açıp, “Abla kaza yaptım. Ayağım kırık galiba, sonra görüşelim'' dedi.
    Hastane kavşağında meydana gelen kazada, Alanya’nın İncekum Beldesi'nden Avsallar'a doğru giden Abdullah Gür yönetimindeki 33 LK 923 plakalı Harley Davidson marka motosiklet, aniden önlerine çıkan 40 yaşındaki Mustafa Erkuş yönetimindeki 07 E 47 plakalı otomobile arkadan çarptı.
    Motosikletten düşen ve metrelerce sürüklenen Figen ve Abdullah Gür çifti, kanlar içinde yerde kaldı. Yaralı çifte ilk müdahaleyi otomobiliyle olay yerinden geçen eczacı Musa İnce yaptı. Yol ortasındaki yaralılara serum bağlayan eczacı, ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Figen ve Abdullah Gür çifti, ambulans gelene kadar trafikte ilerleyen araçların arasında serumlarıyla bekledi.
    Bu sırada sürekli çalan cep telefonuna cevap vermek zorunda kalan Figen Gür, “Abla şu an bir kaza yaptım. Çok canım yanıyor. Ayağım kırıldı galiba. Sonra görüşelim'' dedi. Telefonu kapatan Figen Gür ve eşi, kısa süre sonra olay yerine ulaşan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Çiftin, bacaklarında ve vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar, ezikler bulunduğu tespit edildi.
    Otomobil sürücüsü Mustafa Erkuş ise alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
    Milliyet'ten alıntıdır.
    Kazazede arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Benim dikkatimi çeken ayrıntı şu;

Neden motosikletin markasını yazma gereği duyulmuş. Madem yazılacak hiç bakılmadan mı yazılmış? Harley Davidson denilen motosiklet Mondial 250 MCT. Ama neden sadece motorun markasını yazmış bir anlam veremedim. Aracın markasını da yazsaymış keşke. Neyse konumuz bu değil.

kazazedelere acil şiflar diliyorum.

sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    prelude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu ne bende sandım senin ayağın kırıldı, geçmiş olsun!
    kuzey-egeli

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Acil şifalar dileyelim dilemesinde de, o kadar yazıyoruz burada Korumasız Olmaz diyee
    Poturdak

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaza geçirenlere geçmiş olsunda hani bu harley işi hoşuma gitmedi desem yalan olur.
    MCT nere Harley nere?

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Yine koruma ve Kask yok... !!!

harley falan hikaye...MCt ?!

Basın motorcu düşmanı kesildi ;
    bir kaza haberi ancak bu kadar sulandırılabilir...
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoktur
    Bide anlatılandan kusurlu olan sürücü serbest bırakılmış .
    O adama tehlikeli araç kullanmaktan 100-200 milyon ceza yazarlar , bide motorlular davacı olmazsa , (ki olursada bişey olmaz) laylaylom gezer

Motora çarpanı yayaya çarpmış kabul edecek bir yasa lazım .
    Bu arada korumasız motorcu arkadaşlara geçmiş olsun :(

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Bende içimden motorada kaza zedelerede yazık olmus diyordum Hala diyorum ama en azından 250mct olduğuna sevindim
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    ben de kazayı sen yaptın siteye veda ediyorsun sandım.gerçi kim olduğu çok ta önemli değil.insan keşke kimseye birşey olmasa diyor.
    geçmiş olsun.

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    ayağım kırıldı sonra görüşelimm muhahahaha

aloooo ahmmettt ben öldümmmmm
    öbür tarafta görüşürüz artıkkkk

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    benim omzum kırıldığında bile motordan mt den uzak kalamadım. haberleri sulandıran basından hiç hazzetmemeye başladım.
    sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    haber başli başina bilinçsız yazılmiş kask yok diyor oyca başka bir gazetede kask yerde duruyor motorda mondial mct 250 bilinçsız ve motoru kötuleyıcı bir haber daha.......
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    AYDEMİR,
    Acaba kaskı vardı da takılı değil miydi diyeceğim ama bu motor düşmanı basın olduğu sürece direk kafadan atmışlardır. Dediğin gibi ben de fark ettim kaskı ama emin olamadım.

Bence motosikletin tarzını anlatmak istemişler.

Yani , yarış motoru, scooter, bir de harley davidson var ya...

Motosikleti
    mondial 150RE 2006
    Artık kasksız ve deli gibi motor kullanan hiç kimseye üzülmüyorum. Dün akşam servisle işe giderken bir scootera 4 kişi binmiş geziyorlardı (nasıl gezmekse kelle koltukta). Daha sonra İstanbul Kartal köprüsü Yakacık çıkışından 3 motorcu deli gibi fırladılar, kaskları vardı ama bağlantı yolundan sağ şeridin ortasına (yani bizim önümüze) bereket servis şöförümüz çok dikkatli kullandığı için motorcu katili olmadan yavaşladı. Yine yaklaşık 20 km. ileride elektrik icadına yetişememiş bir mototaksi (rus yada bulgar malı yanındaki sepettekilerle birlikte 4 kişiyi taşıyan) arkadaş yanımızdan sıyrıldı. Karanlık yüzünden 200 m. ötede kendisini göremiyorduk. Bu yüzden ben elimden geldiğince önlemimi alarak kullanmaya çalıştığım motosikletime ağız tadıyla binemezken bunlar gibilere hiç mi hiç üzülmüyorum. Binmesinler.....

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gecmıs olsun ne dıyelım...........

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)