süper bi makina doğru seçim yapmışsın.güle güle kullan
süper bi makina doğru seçim yapmışsın.güle güle kullan
Hayat boş pompala çoş.
Hayırlı olsun son derecek teknoljık bı makına cok keyıf verecegıne emınım gule gule kullan kazasız belasız ınss...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
resimler eklenmiştir arkadaşlar.
Hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela göstermesin,keyifli sürüşler.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
biraz yorum yapsaydın süper bir motor allah kaza bela vermesin.Hızlanması son sürati nasıl?gerçi rodajda olucaksın ama biraz fikir verebilirsin.saygılar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
arkadaşlar motorumu bugün teslim aldım 20km kadar gezdim cbf 250 den inip buna binince insan bir acayip oluyor haliyle 60-70 km hızla giderken ani fren yaptığımda combine frenler motoru çok güzel dengeliyor .rodaj konusunda kullanım kitapçığında sadece fazla zorlamamam gerektiği yazıyor. yarın ankaraya gidip rodajını uzun yolda tamamlamayı düşünüyorum.
kazasız belasız kmler dilerim, ilk bakımda 150 ytl masrafın olucak,
6.700 lerde giderken virajlaara girme yani vtec gecişini dik giderken yap. yan yatırmışken vtech açma demek istiorum
ha birde motoru ilk çalıştırdıgında soldaki ekrandaki ısı göstergen 70 leri gösterdikten sonra hareket et, soguk motor kullan ma..
fren mesafen ilk 200 km oldukça riskli olur, diskler yer etmediği için fren mesafen uzar, ayrıca lastiklerde yeni oldugu için dış yuzeyindeki ince sır tabakası kalkıncaya kadar pek yatırma..
inş izmire gelirsen veya olurda ist e yolum düşerse kardeşleri yanyana koyr fotolar çekiniriz..
şimdi ben sana birseyler sorucam, motor 2008 diorsun, çıktımı piyasaya 2008ler ve 2008 kasası degişcek diorlar bu konuda bilgin var mı?
2008 modelleri piyasaya çıktı. yeni kasaları bu sene yok. 2009 da çıkartırlar heralde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)