Allah rahmet eylesin...Bi araba motora nasıl arkadan çarpıyor anlamıyorum yaHızlı gittikmide adımız trafik teröristi oluyor
Allah rahmet eylesin...Bi araba motora nasıl arkadan çarpıyor anlamıyorum yaHızlı gittikmide adımız trafik teröristi oluyor
Of yaaaaa, yine miii Allah rahmet eylesin..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Kensisine Allah C.C. dan rahmet kederli ailesine de sabr-ı cemil niyaz ederim.
[B]Üç şey vardır ki insanoğlunun yüceliğini gösterir: Musibetten şikayetçi olmamak, ağrıdan dolayı sızlanmamak ve diliyle kendini övmemek.Ebu Derda (r.h.)[/B]
allah rahmet eylesin,allah sevenlerine sabır versin.
inşaallah kanunlarımız örnek olacak şekilde cezasını verir.motosiklete arkadan çarpmak (otoban da) kasti adam öldürmek demektir.
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.ve o şerefsiz araba kasabı ki artık memleket ayı doldu.her yer de bunlar var.ne desek boş.ne desek.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....
arkadan carpan hıyarı da allah bildigi gibi yapsın
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Allah rahmet eylesin vefat eden arkadaşa
motor biraz hızlandıda arkadan gelen araç hırs mı yaptı acaba...
bilemiyorsun ki o anda ne nasıl olacak!
Allah göstermesin...
Arkadan çarpınca arkadaş öne dogru uçmuş heralde kask yokmuydu acaba
Kask oldugunu farzetsek çok şiddetli çarpmış olmalı
Arkadaşa Allah'tan rahmet diliyorum
kardeşimizin mekanı cennet olsun...
facebook(Fazer Tutkunları)
allah rahmet eylesin
ailesine sevenlerine sabırrr
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
allah rahmet eylesin yine üzücü bir kaza nezaman son bulacak bu kazalar
[COLOR="Red"]KASKINI TAK UZUN YAŞA EHLİYETİNİ AL POLİSE YAKALANMA [/COLOR][COLOR="Green"]kan grubu : 0 rh (+) pozitif[/COLOR][COLOR="Blue"] iletişim:viceroy@sakaryamotosiklet.com [/COLOR]
Merhuma Allah tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum. dilerim son olur...
yeri mekanı cennet olsun pırıl pırıl bir kardeşimiz daha malesef yok artık....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Allah rahmet eyleyin
Resmen cinayet, son model yarış motoru diye de etiket yapmışlar, sanki SS binenler ankara istanbul arasını ön teker havada geliyor
Geçen cumartesi gece 3 gibi bağdat caddesinde ışıklara yaklaşırken sağlam lastik izleri sonundada duran bir kamyon , ışıklarda durunca da kamyonun önündeki motosikletleri gördüm.
Kazalı motor göremedim, sanırım kaldırılmıştı, bir arkadaş polise tam dibimde olayı anlatıyordu, camı indirip dinledim...
Tahmin de ettiğim gibi ışıklarda bekleyen motora kamyonlu abimiz vurmuş.
Işıklarda beklemek için arasına girecek iki araba bulamamışsam, kesinlikle gözüm aynalarda, kulağım olası herhangi bir fren sesi başlangıcında, debriyajı bırakmak için tetikte bekliyorum.
Çok dikkatli olalım arkadaşlar, motosiklet üzerinde kaza yaparak ölmekten kötüsü, motosiklet üzerinde ne olduğunu anlamadan ölmektir heralde
Allah rahmet eylesin... demenin dışında da birşeylerr gelebilir elimizden arkadaşlar tıpkı önceki arkadaşların dediği gibi gerekirse imza toplayalım..Bu konuda çözüme giden her yola açığım...Allah ailesine sabır versin
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
allah rahmet eylesin,
genelde aynı piskolojik sorundan kaynaklanıyo bu üzücü kazalar, sanki 4 tekerli sürücüler yollardaki bi araba eninde olan şeritlerin incecik motorlar tarafından işgal edilmesini trafiğin akışını engelleyecek bir faktör olarak görüyolar, sanırın araba sürücülerinin %90 ı önünde bir motosikletin gitmesini ve bunu takip edebileceğini, bunun kendi aracından daha hızlı gidebilecek bir VASITA olduğunu aklının ucundan bile geçirmiyo, galiba bilinçaltında yatan ana neden bu olmalı, çünkü bunu düşünmeden ama bir reflex gibi motosikletlere bu şekilde davranılıyor trafikde,
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)