Bayan Sürücü = Ben = Kaza
Reklamlar
-
17 Ağustos 2007, 19:50
Reklamlar
-
17 Ağustos 2007, 19:53
-
17 Ağustos 2007, 19:54
bence aşırı dikkatten hata yapıyolar gibime geldi
şekil B de görüldüğü gibi: annem araba kullanmaya ilk başladığında atı eziyodu büyük başarı
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
-
17 Ağustos 2007, 19:54
Başladık yine................
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
17 Ağustos 2007, 19:55
tubis adlı üyeden alıntı
Neye başladık ? 25 karakter.
-
17 Ağustos 2007, 19:55
bayan bayan bayan
Bu melekleri TRafik te görmekten çok mutLuyummm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Ağustos 2007, 19:57
tubis adlı üyeden alıntı
ya kabul et bikerede ben gordugum bayan kazalarını gorsen sen bile nefret ederdinki benm cogu kız arkadasım bile nefret ediyo bayanlardan cnk istda cilesini biz cekiyoruz
true love..
Drift Religion
-
17 Ağustos 2007, 20:01
-
17 Ağustos 2007, 20:04
Benimde başıma gelmişti bir bayanı sollarken sinyal vermeden aniden sol tarafa dönüş yaptı.. Tabi sonuç olarak ben arabanın ön kapısında buldum kendimi bayan sürücümüzde durmadan kaçtı..
-
17 Ağustos 2007, 20:06
yorummm yokkk ( anladınız siz kanımca )
-
17 Ağustos 2007, 20:06
replicad adlı üyeden alıntı
Benimde başıma gelmişti bir bayanı sollarken sinyal vermeden aniden sol tarafa dönüş yaptı.. Tabi sonuç olarak ben arabanın ön kapısında buldum kendimi bayan sürücümüzde durmadan kaçtı..
Geçmiş olsun dostum.Bana çarpan yine kibar bir hanfendiydi hakkını yemeyeyim.Durdu ve yardımcı olmaya çalıştı...
-
17 Ağustos 2007, 20:08
tubis youtube bak bi gör orda kadın kazalarını kadının teki koskocaman jipi 10 cm lik kaldırıma hafifçe çarparak takla attrıyor ya varmı böyle bişi :D
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
-
17 Ağustos 2007, 20:08
Korkuttun yani kadıncağızı.... Özür dileseydin bari......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
17 Ağustos 2007, 20:09
Arkadaşlar tabiiki her insan hata yapabilir bayan sürücülerde hata yapabilir.Açıkçası ben genellemelerden hiç hoşlanmıyorum; çünkü her hangi bir geçerliliği yok yani aynı hatayı erkek sürücülerde yapıyor.Bence bayan erkek gibi genelleme yapmak yerine birey olarak insan olarak yada ne biliyim sürücü olarak değerlendirme yapmak daha mantıklı..
Bu biraz şuna benziyor istanbuldan adam çıkmaz bilmem nerenin insanı dalkavuktur,dolandırıcıdır vs..Yani bi düşünün sonuçta bir kişinin yada birkaç kişinin yaptığı hata genele mal edilebilirmi?En güzel örnek bugün açılan bi topicte hürriyet gazetesi yazarının bütün motorcuları hedef alan açıklamalarıdır.Bütün motorcular bu tanıma uyuyormu sizce?Naçizane fikrim başımıza gelen tecrübelerle genelleme yapmaktan kaçınalım.Benimde1-2 ufak kazam oldu ama hiçbirinde bayan sürücü yoktu mesela.
Saygılar...
Bu arada geçmiş olsun kusura bakma sonradan farkettim geçmiş olsun demediğimi
-
17 Ağustos 2007, 20:15
bunun bayan olmasıyla alaksı varmıki yahu neyse geçmiş olsunnnnnnn
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
17 Ağustos 2007, 21:04
tubis adlı üyeden alıntı
Tugba her bayan sen değilki adam haklı
-
17 Ağustos 2007, 21:06
Dua et saçını başını yolmamış...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
17 Ağustos 2007, 21:09
vedo adlı üyeden alıntı
gecmıs oldun.
25.kere.
-
17 Ağustos 2007, 21:34
Kesinlikle Bayan Şoförler konusunda haklısın. Ancak bir kaç ekleme de ben yapıyım istersen. Benim için riskli arabalar araçlar şöyle:
(A) SİVİL ARAÇLAR
1. Kartal
2. Doğan
3. Şahin
4. Doblo ve türü araçlar
5. Çok hızlı spor arabalar ( fazla makas yaptıkları için fazla risk yarattıkları için, yoksa kendi arabaları çizilmesin diye motora yanaşmazlar bile ! )
(B) TİCARİ ARAÇLAR
1. Dolmuş
2. Taksi
3. Otobüs
4. Servis Araçları (okul ve dağıtım servisleri)
(C) RESMİ ARAÇLAR
1. Askeri araçlar
2. İtfaiye Araçları
3. Ambulans
Geriye bişey kaldı mı bilmiyorum açıkcası ... ;) Ancak söylediklerim bir genellemedir. Şimdi kim bir Renault Broadway kullanan bir şoför tarafından sıkıştırıldı. Bunun cevabı dediklerimi kısmen kanıtlıyor diyebilirim (tabi kendime göre)
-
17 Ağustos 2007, 21:57
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)