Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosikletle tehlikeli oyun ölüm getirdi!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Alıntı ZaT-I MuHTeReM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herhalde bizim kadarda bu tür olayları kendi milletine has zannedip kendini aşağılamaktan zevk alan başka bir memleket te yoktur.. Bu milletin böyle olmasının en büyük nedeni, bence, özgüven eksikliğini türk milletine dirhem dirhem aşılayan siz değerli "Türk" evlatlarıdır..

Lütfen biraz Türk milletine güvenin, böyle olayların Türk milletine özgü olmadığını görün, gösterin....
    Sayın ZaT-I MuHTeReM ;

Kaç ülke gezdiniz ki ?
    Burada çok bilmiş yazım şekliniz hoş değil!!!

Biz Türklüğümüzü sorgulamıyoruz!!!
    Siz kendinize istediğiniz kadar güvenin bizim için problem yok...

Şahsi yorumlarımız şahsımıza munhasırdır ; bu milletin evlatları da eleştiri hakkına sahiptir!!!

Bu hadiseler malesef Türk milletine özgüdür...
    Farklı bir şey biliyorsanız yazın buraya ; biz de bilelim öğrenelim...

Saygılar
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    işte burdan türkiyede insan hayatının ne kadar ucuz oldugunu görüyoruz. allah rahmet eylesin. geride kalanlara güç ve sabır versin.

bu arada arkadaşlar türklük mürklük deyil burdaki mevzu. burda bi tane beyinsiz adamın yaptığı aptallık yüzünden canını kaybedeb bi arkadaşımız. sonuçta aptallık evrensel bişeydir yani aptal bi insan nerde yaşarsa yaşasın aptaldır. şöyle bi gerçek daha var türkiye de cezalar kesinlikle caydırıcı deyil. kask takmamanın cezası 52 ytl yani 52 ytl=1 insan canı umarım anlamışınızdır.
    GT650R

Alıntı eczaci101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın ZaT-I MuHTeReM ;

Kaç ülke gezdiniz ki ?
    Burada çok bilmiş yazım şekliniz hoş değil!!!

Biz Türklüğümüzü sorgulamıyoruz!!!
    Siz kendinize istediğiniz kadar güvenin bizim için problem yok...

Şahsi yorumlarımız şahsımıza munhasırdır ; bu milletin evlatları da eleştiri hakkına sahiptir!!!

Bu hadiseler malesef Türk milletine özgüdür...
    Farklı bir şey biliyorsanız yazın buraya ; biz de bilelim öğrenelim...

Saygılar

yaklaşık 5-6 ülke gördüm bu güne kadar bunların bazıları avrupa ülkesi bazıları afrika bazılarıda asya.... gördüğüm şeyler 'yuhh artık bu kadar olmaz' denebilecek cinsten şeylerdi... ama onlarda gördüğüm en önemli şey (tüm kabalıklarına saçma sapan hareketlerine rağmen) kendilerine olan güvenleriydi.... ben ne burda kimsenin hangi ırka mensup olduğunu sorguluyorum ne de seni ve senin gibileri yargılıyorum.. belki farkında değilsiniz.. kulaklarını açın sokağı dinleyin.. bir milletin insanları bu kadar kendini eleştirmemeli her kötü olayda al işte türk milleti dememeli..

size bir örnek vereyim.. yolda yürürken 18-19 yaşlarındaki iki gerç arkadaş konuşuyorlar tam göremedim ama yolda yürürken abzürt bi hareket yaptı ve yanındaki çocuk aynen bunu söyledi 'Türkmüsün olum sen?' bu çok basit bişey değildir kendi ülkende kendi sıfatını hakaret olarak kullanıyor bi insan..

bu hadiselerin hiç biri türk milletine falan has değildir sen kaç tane yabancı basını takip ediyorsunda bunların sadece türkiye de yaşandığını zannediyosun..

eğer bizim Türk milleti olarak bi eksikliğimiz varsa o sadece hakkımızı koruyamamamız..
    www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    cehalet diz boyu...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Alıntı oFLuAlper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte burdan türkiyede insan hayatının ne kadar ucuz oldugunu görüyoruz. allah rahmet eylesin. geride kalanlara güç ve sabır versin.

bu arada arkadaşlar türklük mürklük deyil burdaki mevzu. burda bi tane beyinsiz adamın yaptığı aptallık yüzünden canını kaybedeb bi arkadaşımız. sonuçta aptallık evrensel bişeydir yani aptal bi insan nerde yaşarsa yaşasın aptaldır. şöyle bi gerçek daha var türkiye de cezalar kesinlikle caydırıcı deyil. kask takmamanın cezası 52 ytl yani 52 ytl=1 insan canı umarım anlamışınızdır.

benim söylemek istediğimde tam olarak buydu belki birazda dolandırarak..
    www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    EĞİTİM ŞART !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BÖYLE İNSANLAR NASIL DÜŞÜNCEYE SAHİPLAR.

REZALET'DEN DE ÖTE.

OLACAK ŞEY DEĞİL.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)