kaza yaptım ölümden döndüm :(
Reklamlar
-
10 Ağustos 2007, 13:00
evrencim geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız. haberi duyduğumda çok uzuldum. neyse her zaman tam korumanın önemimi anlatmışızdır ve sende allahtan full korumalıymışsın. ama sunu da öğrendim ki eğitim de çok gerekli. çağataydan bir gün özel ders aldım ve inan bana motosiklet üzerindeki hakimiyetim acaip değişti.
Reklamlar
-
10 Ağustos 2007, 13:03
Wallace adlı üyeden alıntı
evrencim geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız. haberi duyduğumda çok uzuldum. neyse her zaman tam korumanın önemimi anlatmışızdır ve sende allahtan full korumalıymışsın. ama sunu da öğrendim ki eğitim de çok gerekli. çağataydan bir gün özel ders aldım ve inan bana motosiklet üzerindeki hakimiyetim acaip değişti.
Çok teşekkürler muratcım, haklısın eğtimde kesinlikle şart. Aynen öle belki benim o durumunda araban kaçabilcek bi yol vardı ama oan çok çabuk gelişiyor ve insan anlayamıyor. Dediğin gibi eğitim şart.
-
10 Ağustos 2007, 13:05
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
10 Ağustos 2007, 13:11
Geçmiş olsun
Full Koruma + 1
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
-
10 Ağustos 2007, 14:17
Full koruma etkileri konusunda elimdeki istatistikleri sizlerle paylaşabilirim inanın ilgi çekici sonuclar var
eğitim ise
kaza yapan kişilerin %92 sini eğitim almamış kişiler %8 ini ise eğitim almış kişiler bu bir istatistiki veridir....
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
10 Ağustos 2007, 14:20
Geçmiş olsun arkadaşım,verilmiş sadakan varmış gerçekten de...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
10 Ağustos 2007, 14:28
Geçmiş olsun arkadaş
Korumalar sizin ciddi yaralanmanızı engellemiş şükür. Bellik de olaydı mutlu son daha iyi olacaktı
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Poturdak
-
10 Ağustos 2007, 15:58
arkadaşlar bu arada kaza sonuç raporunu öğrendim bölge trafikden. Ben % 0 kusurlu çıkdım bütün kusur karşı tarafa verilmiş. Motrun masraflarını karşı taraf ödiyecek. Benim zorunlu trafik sigortam vardı. Bu işlemlerle ilgili olarak bilgis olan varmı arkadaşlar yani nasıl masrafları alacaz.
-
10 Ağustos 2007, 15:59
geçmiş olsun, verilmis sadaka
ruhsat ehliyet sigorta evraklariyla raporun tutuldugu karakolu ara veya git, kazadan 2-3 gun sonra gidip oradan raporun kopyasini aliyorsun, onunla servisine gidiyorsun servis kaza masraflarini karsi tarafin sigorta sirketinin eksperi gozetiminde belirliyor,
sigorta sirketi masrafi senin hesaba yatirinca sen de servisine aktariyorsun
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
10 Ağustos 2007, 16:38
geçmiş olsun dostum :(((((((((((((
-
10 Ağustos 2007, 18:57
büyük geçmiş olsun,inş. bir daha olmaz
-
10 Ağustos 2007, 22:33
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun arkadasım,ucuz atlatmıssın,acıl sıfalar dılıyorum.
-
10 Ağustos 2007, 23:06
Cidden büyük geçmiş olsun... Full koruma bile bir yere kadar. Ama kesinlikle haklısın herşeye rağmen "FULL KORUMA" .....
-
10 Ağustos 2007, 23:13
geçmiş olsun hocam....Allah korumuş diyelim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
10 Ağustos 2007, 23:24
Geçmiş olsun
Sana ve artçına geçmiş olsun diyorum arkadaşım Bu gibi hayvanları aslında yakalayıp güzel bir ıslatacaksın. Zaman zaman, çok yakınlarıma kadar arkamdan gelen, sonra şerit değiştiren bazı şerrefsizleri aynadan gördüğüm zaman sizin düştüğünüz duruma ben de düşeceğim kaygısını taşımıyorum değil.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
10 Ağustos 2007, 23:35
geçmiş olsun kardeş
allah beterinden saklasın
-
11 Ağustos 2007, 12:45
arkadaşlar tüm geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Arkadaşlar kaza anını allah kimseye yaşatmasın diyorum insan oan gerçekten çok üzülüyor. Ama etrafında sevenlerini ve arkadaşlarını görünce yanlız olmadığınızı hissediyorsunuz buda sizi iyi hissettiriyor.
Ben acaba ne zaman kaza yapacağım veya yapacakmıyım diye düşünürken en sonunda başıma geldi ama full koruma sayesinde çok ucuz atlattım. Lütfen ama lütfen gerekirse 2 ay motora binmeyin para biriktirin o korumalardan edinin arkadaşlar. Gerçi olcağa care bulunmuyor ama genede tedbir almakta fayda var. Buarada uzun yola çıkarken yanınıza sağlık karnenizi almayı unutmayın sonradan faksdı kayıttı kürekdi çok uğraşıyorsunuz. Bide sırt çantanızda veya cebinizde size zarar verecek sert çisimler taşımayın. Kaza anında benim önümde artçımın sırtındada çanra vardı onların bize faydası baya oldu.
Tekrar tekrar allah herkese kazasıs ve hasarsız sürüşler nasip etsin. Daima Full Koruma...
-
11 Ağustos 2007, 13:06
çok geçmiş olsun arkadaşım, verilmiş sadakan varmış...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
11 Ağustos 2007, 13:33
allah beterinden saklasın üstadım geçmiş olsunn
allah beterinden saklasın üstadım . geçmiş olsunn
-
11 Ağustos 2007, 14:33
geçmiş olsun arkadaşım...
korumaların önemini kaza yapmayan anlamaz...inşallah allah kimseye "keşke" dedirtmez....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)