geçmiş olsun kardeşim durum böyle maalesef bizleri araç olarak görmiyolar çok dikatli olalım yoksam hep biz üzülüyoz.
geçmiş olsun kardeşim durum böyle maalesef bizleri araç olarak görmiyolar çok dikatli olalım yoksam hep biz üzülüyoz.
çok çok geçmiş olsun..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
hayaletfilo arkadasim cok gecmis olsun. senin ve arkadasina kurtulmasina sevindim. Dedigin gibi koruma ve dikkat sart
Arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah tekrarını yaşatmasın bir daha allaha emanet ol...
çok geçmiş olsun dostum..
korkuttun beni gerçekten bi solukta okudum
buyuk gecmis olsun..
Shakulin
Telefondada görüştük ama çok büyük geçmiş olsun.... Daha beterlerinden korusun...
Çabuk toparlanırsın işallah.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Amanınnn Evren aga naptın sen yaaa
Çok geçmiş olsun yawww 3 gün hastanede yattın bide
Yapabilecegimiz bişi varsa hemen söyle.Ucuz atlatmışınız yeniden çok geçmiş olsun.Şimdi durumunuz nasıl
evren nabtın sen yaaa,kaza yaptım yazısını okuyum dedim bi de yazan senin adını görünce korktum haa,geçmiş olsun...korumaların iyiki varmış.Kendine iyi bak.Bi durum olursa,yardıma ihtiyacın olursa bizler buradayız zaten söylemeye bile gerek yok...Kendine dikkat et
:pr::pr::pr:
çok geçmiş olsun...Keşke bellikte olsaymış o zaman daha iyi olurmuş
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Çok Geçmiş olsun. Koruma önemi işte.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Arkadaşlar, "kaza yaptın" lafı pek doğru değil valla, Evren'in HİÇ suçu yoktu, gelip çarptılar resmen yandan onlara. Olayı anlattılar da, inanılmaz bir olay, filmlik bir "senaryo" valla. Çok sevindim kalıcı bir arazları olmamasına. -turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım
allah beterinden korusun
verilmiş sadakanız warmış walla
doblo sürücüsü kaçmıştır tabi durmamıştır bile
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Evren büyük geçmiş olsun dostum,verilmiş sadakan varmış çok daha kötüsü olabilirmiş,atlatmana sevindim,en kısa zamanda tamamen iyileşmenizi dilerim
çok çok geçmiş olsun...........
çok büyük geçmiş olsunnnn allah sevdiklerinize bağışlamış
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar teşekkürler.
Doblo olay yerinden kaçdı ama sanırım trafik plkasını öğrenmiş takip açaçaklardı. Borway kaçmadı benle hastaneye kadar geldi ama adamıda o doblo yoldan çıkardı. Brodwayde hiç bir çizik yok çarpmayla alakalı arabanın kaportasında yani. Şuan kaza raporunu filen görmedim ben daha ama hafta içine kadar sanırım kalkacam ona göre bakacağız duruma...
Arkadaşlar aman çok dikkat bellik deyip geçmeyin sakın, tüm korumalarınızı kesin ama kesin kullanın. Ben deneyerek gördüm çok işe yarıyorlar. Gerci insan kaza yapmadan tam olarak anlamıyor ama gende böle olaylardan ders çıkarmalıyız.
Arkadaşlar tüm ilginiz için çok teşekkür ederim. İnanın olay esnasında şuan isimlerini sayamayacağım olayı gören tüm motorcu arkadaşlar gelip durdu. Böle olunca insan kendini güvende hissediyor yanlız kalmıyorsunuz yani. Kaza sonrasıda herkes aradı sordu sağolsunlar. Zaten insanında o an ihtiyacı olan tek şey yanlız bırakılmamak oluyor.
Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)