Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr
Reklamlar
-
12 Ağustos 2007, 23:44
mete_han adlı üyeden alıntı
Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...
Bu konuya 199 cevap yazıldı 3875 kere görüntülendi
Kanka az kaldı bana yetişcen ha gayret.....
Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr
Bu konuya 158 cevap yazıldı 1462 kere görüntülendi
Senki forumun gülüsün sana yaklasmayı bırak ancak yanında pire kadar kalırız
Senin yerini kim doldurabilir be abim
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Reklamlar
-
13 Ağustos 2007, 00:05
Hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler dilerim
-
13 Ağustos 2007, 00:21
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Senki forumun gülüsün sana yaklasmayı bırak ancak yanında pire kadar kalırız
Senin yerini kim doldurabilir be abim
yok yok ...sen 600 rr la her boşluğu doldurursun...Hatta onla Sıratdan bilem geçersin...
sen çıkış tazminatı falanmı aldın la...bu parayı nasıl bağladın makinaya..ne fırıldak çeviriyon ganga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
13 Ağustos 2007, 00:25
Djhaylaz adlı üyeden alıntı
Hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler dilerim
Eyvallah kerdesim Allah razı olsun
Allah gönlünüze göre versin
yok yok ...sen 600 rr la her boşluğu doldurursun...Hatta onla Sıratdan bilem geçersin...
sen çıkış tazminatı falanmı aldın la...bu parayı nasıl bağladın makinaya..ne fırıldak çeviriyon ganga...
Piyango vurdu diyecegim inanmayacaksın
Yok abi biraz birikmiş bişiler vardı daha fazla dayanamayıp üstünü kredi ile aldım.
Sıratta aksine bu motor bize engel olur
Sen bununla ne amel ettin sana bunu nasip ettik de derler.
Sen bununla hangi kardesinin nefsi ile oynadın derler.
Sen bunu almak icin neden harama girdin derler.
Sen bunu neden diger kardeslerine gösteriş yaparak onlarında nefisleri ile oynadın derler.
Derler de derler... Allah bu soruları anlımızın akı ile cevaplamayı nasip etsin cümlemize...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
13 Ağustos 2007, 00:37
Piyango vurdu diyecegim inanmayacaksın
Yok abi biraz birikmiş bişiler vardı daha fazla dayanamayıp üstünü kredi ile aldım.
Sıratta aksine bu motor bize engel olur
Sen bununla ne amel ettin sana bunu nasip ettik de derler.
Sen bununla hangi kardesinin nefsi ile oynadın derler.
Sen bunu almak icin neden harama girdin derler.
Sen bunu neden diger kardeslerine gösteriş yaparak onlarında nefisleri ile oynadın derler.
Derler de derler... Allah bu soruları anlımızın akı ile cevaplamayı nasip etsin cümlemize...
Cerroşun dediğini yap...yaptığını yapma...
ulan tasavvuf ayağına bizi yedin...ssi kaptın...Komşun açken ss almak caizmi lan...ayıp ayıp...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
13 Ağustos 2007, 00:43
Cerroşun dediğini yap...yaptığını yapma...
ulan tasavvuf ayağına bizi yedin...ssi kaptın...Komşun açken ss almak caizmi lan...ayıp ayıp...
Abi Allah öyle bir gönül versin ki bana o söyledigin seylerin idrakine varıpta tek tek kapı kapı dolasıpta o RR ın parasını ihtiyaç sahiplerine dagıtmamı nasip etse. Yemin ederim baska ne isterdim. Biz söylenenlerden işiten ancak yasamına daha geçirememiş bir ahmak oldugumuzdan sende haklısın. Bu söz degil daha nice kötü sözleri hak ediyorum bir bilsen. Benim kadar imanı az benim kadar nefsnin esiri benim kadar ahlaksız benim kadar edepiz bir insan daha varmıdır acaba su kainatta. Allah affetsin insallah cümlemizi. Adam olalım diye neler neler ihsan ettide güzel rabbim biz eşşek oldugumuzdan idrak edemiyoruz. Verilen bütün herşeyin tek tek hesabı soruldugunda acaba verilecek cevabımız olacakmı.
-
13 Ağustos 2007, 00:47
-
13 Ağustos 2007, 00:52
-
13 Ağustos 2007, 00:55
-
13 Ağustos 2007, 00:58
o abine 3 sana 1....
hayrını gör paşam...nazar etmem ben...
Ne o bakıyorumda pek tırsmıs gördüm seni yahuu
Bilirim abim seni ben bir kere 5 dk ayak üstüde konussak ben 5 yıllık gorusme gibi tanımıs oldum seni sen bakma bana
-
13 Ağustos 2007, 01:09
Ne o bakıyorumda pek tırsmıs gördüm seni yahuu
Bilirim abim seni ben bir kere 5 dk ayak üstüde konussak ben 5 yıllık gorusme gibi tanımıs oldum seni sen bakma bana
eyvallah ganga...........................
-
13 Ağustos 2007, 02:52
resimlere bakıp bakıp ne güzel motor diyorum tekrar güle güle kullan ayrıca senin boy kaç erhan??
-
24 Ağustos 2007, 18:34
yunusxy adlı üyeden alıntı
resimlere bakıp bakıp ne güzel motor diyorum
tekrar güle güle kullan ayrıca senin boy kaç erhan??
Eyvallah üstadım benim boy 180 kilo 74
-
24 Ağustos 2007, 18:38
biraz geç oldu ama güle güle bin Allah kaza bela vermesin... motorunu aldığında memleketteydim..
-
24 Ağustos 2007, 18:44
abal adlı üyeden alıntı
biraz geç oldu ama güle güle bin Allah kaza bela vermesin... motorunu aldığında memleketteydim..
Tesekkür ederim Allah razı olsun üstadım. Allah sizinde gönlünüze göre versin insallah.
-
24 Ağustos 2007, 19:46
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Erhan'ın motorsikleti dün akşam gördüm, sıfırdan daha sıfır, çızıkı bile yok, kırmızısı alev alev yanıyo...
Yoshimura egzost motora cuk oturmuş.
Rider'i da takım elbiseli gravatlı olunca daha bi süpersport görünüyodu
Tekrardan kazasız belasız, güle güle kullanman dileğiyle
-
29 Ağustos 2007, 13:30
ooo cerrahi hocam...Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle bin...Motor harika bişey gözüm kaldı...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
29 Ağustos 2007, 13:37
hadi hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız inşallah
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
29 Ağustos 2007, 17:01
cok cok hayırlı olsun cerrahi abi. walla cok sevindim o kadar urastıktan zaman harcadıktan sonra istedigin motoru alabilmene. kazasız belasız uzun km.ler insallah!!! bende birgun er-6f me kavusacaım insallah! once cbr125r ile 1-2 sene tecrube var onumde tabii.
-
29 Ağustos 2007, 17:17
aYe adlı üyeden alıntı
Erhan'ın motorsikleti dün akşam gördüm, sıfırdan daha sıfır, çızıkı bile yok, kırmızısı alev alev yanıyo...
Yoshimura egzost motora cuk oturmuş.
Rider'i da takım elbiseli gravatlı olunca daha bi süpersport görünüyodu
Tekrardan kazasız belasız, güle güle kullanman dileğiyle
Valla farklı bir şirkette işe yeni basladık o nedenle daha elbiseleri degistirebilmem icin yer ayarlayamadım. o nedenle kravat falan tam amele modundaydım. hatta kuryenin biri ile ısıklarda yanyana geldik adamın söyledigi söz şu ;
Abi makine deli ama üstündeki kıyafet hiç gitmemiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler