Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
harika walla darısı bizim başımıza mutlu mutlu kullan
çok güzel motor hayırlı olsun kazasız belasız yavas yavas git...nazara gelme
Hayırlı ugurlu olsun dostum.
ALLAH (CC) kazasız, belasız kullanmanı nasip etsin inşallah. amin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hayırlı Uğurlu olsun Kardeşş Kazasız belasız binmen dileğiyleee........... ALLAHIM bana da nasip ederrr İnşallahhhhhh
Allah razı olsun hepinizden arkadaslar.
İnsallah gonlunuzde yatanı hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanıda gönlünüze razı eder güzel Rabbim.
İnsallah en güzelleri sizin olur. Hepimizi kaza bela ve musibetten korusun guzel Allah'ım..
Amin..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
çok güzel miş allah kaza bela vermesin.. grenajın asfalt yüzü görmesin..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
cerrahi kardeş hayırlı olsun...ALLAH kazalarda ve belalarda korusun.. altındaki makine çok güzel ama makinenin cazibesine kaptırma kendini,gaza gelme.zaten hiç sevemedim şu makineleri nerde bi kaza görsem hep bu sınıftan aman diyelim.zaten bu makineyi kullananların 10 kere fazladan sadaka vermesi lazım
geçen eyübe sabah namazına gittiğimizde seni artçı almayı çok düşündüm ama kendime güvenemedim altımdaki motor da çok güçlü değil zaten hakkını helal et...
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
abi senden gaza geldim sezon kapansın bende alcam bi tane r6 yada rr helal olsun hayırlı olsun güle binmeyi nasip etsin yüce rabbim
yurtdışındaydım yeni gördüm topicini hayırlı olsun kardeşim.kazasız belasız kullan.
Selamlar, motorunuz hayirli olsun. Allah kazadan beladan ve nazardan korusun.
Size iyi arkadas olsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Amin cümlemize vermesin insallah kaza bela musibet. Allah Gonlünüze göre versin insallah.
Eyvallah abicim düşünmeniz bile yeterli. İnsallah en kısa zamanda halis abimiz yine bir org. yaparda bulusuruz birlikte
Sadaka konusuna gelincede vermeye calısıyorum elimizden geldigince
Benden sana tavsiye sakın gaza gelme
Cunki gaza gelinmeyecek motorlar bunlar sonra Allah göstermesin gaz falan kalmaz basına birşey gelince
En güzel alacaksın söyle 1 sene kadar güzel güzel motorunla birleşeceksin benimseyeceksin motorunu sonrasında zaten ufak ufak acılıyorsun
Allah gönlüne göre versin
Eyvallah abim. Seninkini dusunuyorduk ama kısmet olmadı kacırdık maalesef
Kısmet bunaymıs
Tsk ustadım Allah razı olsun.
Tsk ustadım Allah razı olsun.
kardesım hayırlı ugurlu olsun,Allah kaza bela gostermesın adına cok sevındım,kaca aldın.
tsk eyvallah üstadım. cümlemize insallah.
16300 e aldım. 2006 3200 de iken.
çok güzel motosiklet ,güle güle kullan kazasız belasız inşallah darısı başıma
Hayırlı uğurlu olsun cerrahi kardeşim.
Çok güzel gıcır gıcır motor. Yalnız gözünü seveyim dikkatli sür. Sana ekstradan sevgim ve saygım var. Pırlanta gibi bir insansın, çok dikkatli kullan bizleri üzme...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...
Bu konuya 199 cevap yazıldı 3875 kere görüntülendi
Kanka az kaldı bana yetişcen ha gayret.....
Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr
Bu konuya 158 cevap yazıldı 1462 kere görüntülendi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)