hayırlı olsun allah kaza bela vermesın.........
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın.........
Tsk ederim kardesim sagolun eksik olmayın.
Allah razı olsun abicim cok tsk ederim. Evet digerinden cok bu hosuma gitti. Yol ve plakadanda kurtuldum. Cok tsk ederim iyi dilekleriniz icin ellerinizden öperim.
saygılarımla..
Amin insallah kardesim darısı basınıza.
Tsk ederim kardesim saolasınız.
Eyvallah üstadım güzel dilekleriniz icin tsk ederim. Allah sizinde gonlunuzde yatanları size ve teflon, tencere gibi arkadaslarımıza da nasip etsin hayırlısı ile insallah.
Amin kardesim eyvallah Allah sizden razı olsun tsk ederim.
[QUOTE=ozrace;764360]Üzgünüm kardesim bugun yeni bir şirkete baslangıc yaptım o nedenle zor diyebilirim. Aksam olursa belki olabilir. Eger herhangi bir aksilik cıkmazsa tabii.
Sonunda nasip oldu bakalım hayırlısı. Tsk ederim darısı basınıza insallah hayırlıs ile
Tsk ederim saolun ustadım
Olm tencere misin tava mısın nesin lütfen çekilirmisin artık hayatımdan
Artık senin gibi racer kullanan birisi ile arkadaslık neyim yapamam ben.
Sırf sen bineceksin diye kasko yaptırmıyorum sıkıyorsa paçan kaskosuz binde goreyim alırım valla 2 grenaj parasına altındaki motoru
Eyvallah abicim tsk ederim Allah razı olsun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
cerrahi kardeş hayırlı ugurlu olsun inş süper motor almışsın 600 rr dehşet duruyor yakışmış sanada allah kaza bela vermesin aman güvenlik önlemlerini al kardeşim kapalı garajda muhafaza et apartman önune filan bırakma yolun açık olsun kaskonu ihmal etme kolay gelsin...
Hayırlı olsun ! arzu ettiğin bir motora kavuşman hepimizi mutlu etti.
Lütfen çok dikkatli kullan, hem şimdi hem de motora acemiliğini attıktan sonra...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Hayirlisi Olsun Kardes Kazasiz Belasiz Cezasiz Surusler...
Cok tsk ederim üstadım eksik olmayın kasko konusunda arastırma yapıyorum onun dısında da GPS sistemi de dusunuyorum. insallah sizede nasip olur gonlunuzdeki yatan aslan
Tsk abi buradaki bu mutluluk paylasımını seviyorum bunun yanında hüznümüzde bir mutluluklarımızda. Hersey sizin gibi insanlarla daha güzel
Dikkat etmek konusunda simdilik acemisi oldugum icin zorlanmıyorum ilerde alıstıkca daha dikkat etmem konusunun farkındayim. tsk hersey icin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah
GKN MOTORS
Bana hitap ederken "akşam motoru bu adamın garajına bırakıyorum" diye bi aklından geçir.. Sonra Çiçek Abbas'ın minübüsüne benzemesin senin motorun akıbeti..
Zaten scooter dan terfi eden scooter a b.k atar , racer dan terfi eden racer a b.k atar.. Sende sınıfçı çıktın olum..
Sen aklı başında kullan üzme bizi de biz binmesekte olur.. Pis SS çi
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Eyvallah kardesim. İnsallah sizinde motorunuz en kısa zamanda bulunur ve artık özleminiz biter.
Kurban olsun sana kerdesin. Senden mi esirgeyecegim motorumu
Al tepe tepe kullan. Ama sadece motorun tepesinde kullanman kaydı ile yerlerde degil yani
Valla senin garaja koydugumu unutup gaflet halinde sana bu sekilde yazdık kusurumuza bakma affet bizi tencere efendi
(oh be iyi yıttık valla yoksa ertesi sabah cicek abbas modunda sadece iskeletini bulurduk motorun )
hayırlı olsun abicim mutlu mutlu binersin inşallah bize de nasip olur
Hayırlı uğurlu olsun...
Çok şık makina, Allah kazadan beladan korusun, nazar değmesin...
Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
yok be abicim şaka yaptım ben daha ybr 125 i zor sürüyorumAmin kardesim darısı olmayanların ve gonlunde yatanların basına.
Ben racer 200 umu bir arkadasa vermemle karsı duvrada patlaması bir olmustu. Motor umrumda degil yemin ederim ilk yaptıgın sey basımı ellerimin arasına koyup eyvah ben ne kadar aptalım olmustu. Aptalım cunki o motosikleti kullanamayacak olan bir arkadasa vermiştim. O gun bugun kimseye bir daha motor vermedim. Özür dilerim inan vermek isterdim ama o gun büyük bi yemin ettim o nedenle kusurumuza bakma güzel kardesim.
Bayagı bir gezdim bir ara trafige takıldıgım icin öyle oldu mecburen
Ona dikkat ediyorum
cerrahi hayırlı olsun allah kaza bela vermeden kullandırır insallah walla ne diyecegimi şaşırdım fena halde kıskandım allah bizede nasip eder insallah
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Foruma işlerimin yoğunluğu nedeniyle ancak bnu gün oda Gaziantep Mt nin fotolarına bakmak için açtım vede biraz forumda gezi yaptığımda o da ne,!!!! ne görüyorum Cerrahi üstad 600 rr almış dedim. Tebrik edenlerden biride ben olayım dedim.
Üstad Allahu teala kazasını göstermesin inş. Güle güle günlerde kullanmanı nasip vede müyesser eylesin. Hayırlara vesile olsun. Tekerin yola düz bassın.
Artık bu kadar duayla sırtın yere gelmez haaa üstad.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)