Tsk ederim abicim saolasın.
Amin cümlemize insallah. Darısı sizin basınıza
Eyvallah ustadım tsk ederim. Darısı sizin basınıza. Allah gonlunuze gore versin insallah.
Amin cümlemize insallah.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Boy; harika bir hoca gerçekten...
Birikimi güzel ve çok idealist...Şimartmayın şu adamı yaboy un paçasına yapışırsın artık
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun bilader Allah nazarımdan korusun ;)
Hayirli Uğurlu Olsun,çok Güzel Bir Motor Kazasiz Belasiz Sürüşler...
hayırlı ugurlu olsun 25 karekter
O BİR HAYATTIR
kazasız belasız kardeşim güle güle kullan. rüzgarın bol yolun açık olsun
erhancım topiği şimdi gördüm neye niyet neye kısmet ..bildiğim kadarıyla bu almayı düşündüğün motor değil..böylece yoldanda kurtulmuşsun..senin adına inan çok sevindim bu motorun rengi gösterdiğinden çok daha güzel ALLAH güle güle kazasız belasız vede arızasız kullanmayı nasip etsin..alışıncaya kadar dikkat edceğini biliyorum..tekrar hayırlı olsun inan kendim alsam bu kadar mutlu olmazdım..hoşca kal
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
hayırlı olsun .. güle güle binmek nasip etsin allah
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
cerrahi kardeş.almışın makineyi,hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin inş. güle güle kullanmak nasibetsin..
Sonunda aldın demek. Güle güle kullan...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Çok sevindim Cerrahi.Araştırmaya başladığında kesin alıcağın belliydi.Ben 600 f bekliyordum senden ama sen daha üst modeli aldığına göre daha uzun süre kullanırsın sanırım bunu.Güle güle kullan,darısı kankin Teflon'un başına
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
[QUOTE=CERRAHI;764133]
Gezmem kardesim merak etme
gezmem derken umarım karumasız gezmem demek istemişsindir
bu arada evdemisin bugün ben izinliyim müsaitsen buluşalım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ooo sonunda...
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı olsun, güle güle kullan
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Kasko yaptır Kasko... Geciktirme Kaskoyu... Ateşler basmasın ondan sonra
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)