hayırlı olsun.darısı benim başıma inşallah.kazasız belasız kullanırsın inşallah
hayırlı olsun.darısı benim başıma inşallah.kazasız belasız kullanırsın inşallah
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
;Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileği ile
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
hayırlı ve uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin.
DRİFT RELİGİON
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim temiz makinaymış gerçekten sıfır gibi duruyo
Yeni motorunla, kazasız keyifli sürüşler dilerim. Hayırlı olsun. Allah herkese gönlüne göre versin...
hayırlı olsun, Allah(c.c) hepimizi kazadan beladan muhafaza eylesin.
Hayırlı olsun.kasksız kullandığını görmeyim ha! ne şehir içi ne şehir dışı Nedenmi böyle söyledim bizim burada 1000'likleri hatta daha üst motorları kasksız kullananlar var ve inanın hiç yakışmıyor race motorlara bu görüntü.
Allaha emanetsin kardeş..
itina ile kaza yapılır
Güle güle bin...Çok sevindim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Eyvallah tsk ederim.
Valla bende aynı seyi dusunuyorum. Tecrübe denen kazıgı yemektense bilen insanlarda ogrenmeyi her zaman yeglerim. SS takımına takılmayı dusunuyorum bakalım kısmet. Himmet ederlerde anlatırlarsa berhudar oluruz.
Bu arada 100 km kadar yaptım motorumu yerine koymustum ama içim içimi yiyordu yine dayanamadım kalktım atladım üzerine bi 150km daha yaptım. bu aksam umarım tekrar canım istemez. yoksa bir gunde sabaha dek 1000km yapmazsak iyidir.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
motor aldığına çok sevindim. uzun zamandır bekliyordun. kazasız belasız sürüşler diliyorum.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
yakında bir buluşma yapalım. görelim senin motoru.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Hay maaşallah! Nazar değmesin kardeşime.Ama oldumu şimdi?Servis arkadaşımızı kaybettik yahu.Ne yapıcaz? Bizdemi Honda alsak?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Görüşelim abi en kısa zamanda bakın bakalım motor nasıl bişi siz dilinden iyi anlarsınız
Ne demek abicim ne zaman istersen yine orada bulusur muharrem ustanın tepesini attırrım
cok tsk ederim mevlam cümlemizi korusun kazadan beladan insallah.
Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kazadan, beladan, cezadan korusun uzun yıllar zevkinden birşey kaybetmeden binmeyi nasip etsin
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Allah hayırlı ugurlu etsın, kaza bela vermesin. keyıflı surusler dılerım
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Amin kardeslerim insallah. cümlemize vermesin insallah kaza bela ceza vs butun musibetleri.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)