hayırlı olsun abicim inşallah kazasız belasız kullanırsın aman dikkat et gaza fazla gelme ....çok şahane bir motor. benim gelecekte alacağım motora benzettim ama dur bakalım....tekrar hayırlı olsun...
hayırlı olsun abicim inşallah kazasız belasız kullanırsın aman dikkat et gaza fazla gelme ....çok şahane bir motor. benim gelecekte alacağım motora benzettim ama dur bakalım....tekrar hayırlı olsun...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
kazasız belasız binlerce onbinlerce yüzbinlerce km ler diliyorum(ayaklık nie açık onu merak ettim) sürüş anından bi foto gönderseydin keşke yakışmış mısın bakardık ve piyasada daha az bulunan bi renginden alsaydın daha iyi olurdu kanımca on kişiden dokuzunda kırmızı-siyah var
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Valaa hiç almayacaksın sanmıştık.O kadar araştırmadan sonra
Hayırlı olsun.Yakıyo valaa.Olmayanlarada nasip olsun.
Güle güle kullan kardeşim
helal olsun Allah kazasız belasız güle güle keyifler uzun yıllar sağlık sıhhatli kullanmayı nasip etsin inşaAllah, darısı başımıza bi tur verirsin artık
ohh abi hayırlı uğurlu olsun ohh 600 rr sahibisin nede olsa sana bakan bi daha bakacak ne güzel eğer rodajda ise fazla asılma gaza bir gün benimde olucak tabi cbr 125
Hayırlı olsun, kazasız belasız eskitmek nasip olsun.
E tabi birde hepimize geçmiş olsun
hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin..............................
hayrılı ugurlu olsun abı....allah kaza bela vermsın....
darısı benımde basıma ınsallah...tabı askerden gelınce....
Hayırlı uğurlu olsun. 600RR'ın en çok sevdiğim modeli ve rengi. Sıfırlarından bile güzel bence. Allah nazardan saklasın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı uğurlu olsun dostum allah kaza bela vermesin güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
üstüne çok yakışmışsın. kazasız belasız binmen dileğiyle
Hayırlısı olsun kardeş. Allah, bizim gibi motosikleti olmayanlara da nasip etsin...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Hyrlı olsun herkesin belkide sadece Rüyaları...allah kaza bela vermesin
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Sendemi benden bıkmıstın be abicim
eyvallah darısı sizin basınıza.
Amin kardesim darısı olmayanların ve gonlunde yatanların basına.
Ben racer 200 umu bir arkadasa vermemle karsı duvrada patlaması bir olmustu. Motor umrumda degil yemin ederim ilk yaptıgın sey basımı ellerimin arasına koyup eyvah ben ne kadar aptalım olmustu. Aptalım cunki o motosikleti kullanamayacak olan bir arkadasa vermiştim. O gun bugun kimseye bir daha motor vermedim. Özür dilerim inan vermek isterdim ama o gun büyük bi yemin ettim o nedenle kusurumuza bakma güzel kardesim.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hayırlı olsun,maşallah
Allah kaza bela vermesin
Sonunda aldın demek Hayırlı uğurlu olsun. Yakıyo ortalığı. Bir nazar boncuğu takmayı unutma.
Okan ACAR
hayırlı uğurlu olsun yeni motorun.duruşu,çizgileri dizaynı çok güzel bir makina;600cc olması da benim gözümde çok iyi,ss olduğu için yeterince hızlı olduğunu da düşünüyorum motor hacmi de benim gözümde yeterli.....
siteye ilk üye olduğumda tanışma bölümünde yazdığım yazıma ilk cevap verenlerdendin,kısmet yeni motorunla ilgili açtığın başlığa da benim cevap yazmammış....
Alllah kazadan beladan hırsızdan korusun....
Sağlam bir makinaya biniyorsun korumalarını eksik etme sakın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)