Maşallah çok güzel motosiklet Allah kazasız kullanmayı nasip etsin.
Maşallah çok güzel motosiklet Allah kazasız kullanmayı nasip etsin.
Allah razı olsun cümlemize vermesin insallah kaza bela. Allah sizinde gonlunuzden geceni hayırlısı ise versin.
Amin cümlemize kaza bela vermesin insallah
Tecrube cok onemli. Söyledigin gibi yaparsan sorun yasamazsın insallah.
Allah gonundekini hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanıda gonlune razı eylesin.
Amin insallah cümlemize kazasız sürüşler
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bu konu niye hortladı hayırlı olsun
valla bilmiyorum tebrikler arada geliyor gormeyen dostlarımızında sagolsunlar.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
şimdi bu şan şöhret 600 RR mı ait yoksa sanamı
konun açılış tarihi 07-08-2007, 17:36 PM
CERRAHI iyiki 1000rr almadın artık siteye ciddi bir bakım onarım çalışması gerekirdi sanırım.
Maşallah 186 cevap gelmiş
Abi valla ikimizde ortadayız kim neye verdi bilinmez. Zaten bizim derdimiz bize yeter istemez şöhret falan. Bu baslıgıda acmayacaktım ama sonra neden topic acmadın falan diye basımın etini yiyeceklerdi sagolsun dostlarımız
Abi valla eksik olmayın sizin gibi sevenlerimiz cokmus herkesten Allah razı olsun. İnsan kendini iyi hissediyor bu kadar güzel insanın dualarını ve güzel dileklerini alınca
ben hayırlı olsun dememişim Kurba gibi binsende 10 numara yakışıyor makina sana
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Zaten 1 haftadır 600RR bakıyorum nette, sende şimdi canlandırdın topici...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Hayırlı uğurlu olsun... Güle Güle kullan... Maşşallah... Tekerin düz bassın...
) vasco alıcaktım onun orada ben akLınıda o yatıp kalkıp dua etsin ;)
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.yalnız o lastikleri imkanın varsa değiştir yoksa da ısıtmadan viraj falan yapayım deme sakın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)