Böyle sorumsuzluk olmaz,sinek gibi kamyona yapışıyodum
Reklamlar
-
09 Ağustos 2007, 23:34
Sanki ilerisini göremediğin bir viraja hızla girdin, sonra haliyle "aniden" karşına kamyon mu çıktı?
Bu olay HER virajda olabilir - her virajın arkasında kenarda bozulmuş bir araç olduğunu, hatta kasaba yollarındaysanız, iki şeritte karşılıklı durmuş sohbet eden şöförler olabileceğini hiç unutmayın lütfen. İleriyi göremiyorsanız, hızlı girmeyin viraja.
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Reklamlar
-
10 Ağustos 2007, 12:04
SmirnouF adlı üyeden alıntı
aynı yolu akşam yine gittim.bu defa 70 km yi geçmedim,yine bi denyo buldu.viraja yakın beni sollamaya kalktı.karşıdanda araba çıkınca beni saga sıkıştırdı.bu defa kamyon değil ama trafik tabelasına monte olacaktım.
abi işi cözdüm ya,o yolda bi keramet var.haftaya bi daha gidecem.eger bi salak daha çıkarsa karşıma o yolu yasaklıyorum kendime
zuhaha ben her gün gidiyorum vizeye daha hiç o denyolardan rast gelmedi sen bir duş al kuru yer kalmaısn :D:D
-
07 Aralık 2007, 02:29
-
07 Aralık 2007, 10:01
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Olayı ne güzel anlatmışsınız yahu!
Yine de bizim avcılar ve atıcılar klubündekiler kadar başarılı değilsiniz; daha çok çalışmanız lazım...
Geçmiş olsun diyelim de bari usul yerine gelsin.
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
-
07 Aralık 2007, 12:54
SmirnouF adlı üyeden alıntı
şanslıydım,tecrübem ve annemin duaları beni ölmekten kurtardı.
Annenin duaları belki ama hani tecrübe? Virajlara sonunu gördüğün hızda girmelisin. Unutma kazaların %90 sebebi biziz ne yazık ki.
Bir de "yol bildiğim yol acemeisi değilim" demişsin. Videolar bölümüne bir video koymuştum, "kazaların birçoğu bildiğiniz yollarda olur" diye bir özeti vardı Aratırsan bulursun belki. Geçmiş olsun.
EDIT:
Ulen başlığın üstünden 4 ay geçmiş, beni de kandırdınız
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)