geçmiş olsun.allah korumuş harbiden
geçmiş olsun.allah korumuş harbiden
GEÇMİŞ OLSUN ABİ VALLA UZUN YOLDA O KAMYONCULARA DİKKAT ETMEK GEREK
geçmiş olsun arkadaşım. bugün benide sahil yolunda ışıklarda bi kamyon altına alacaktı neredeyse. sarı lamba yanıp sönmeye başladı ben de yavaşladım orta şeritteydim. aynadan bir baktım kamyon hiç duracak gbi değil hemen sağ şeride attım kırmızı yanmasına rağmen gaz kesmeden geçti gitti. daha ne olsun. ALLAH a emaner gidiyoruz.
sağlıcakla
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
abi her zaman gittiğim yol bu.sonucta virajın sonunda denyoları saymazsan seridimi boş düşünürüm.bilirimki virajın sonunda kavşak yok,arayol girişi yok falan.80 km hız çok normaldi orda.
DDYT mensubu bi arkadaş ama tanıyamadım.hemde galiba kırklarelili. çok saol toprağım
sen dua et senin ustayı bulduk yoksa frensiz dönerdim geri.bizim göreceğimiz yoktu.motor ustası bir dünya kafayla gördü ne olduğunu
sanada geçmiş olsun kardeş.aman diyorum aman dikkat.özellikle kamyonculara.adamlarının çogunun mantığı bu : gelsin,bi şey olmaz.ancak ayaklarımın altını kaşır
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
harbi usya gittik ustada kafayı çekiyordu :D
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
çok büyük geçmiş olsun.ne olursa olsun virajlara yavaş gir lütfen.daha bikaç gün önce virajı alamayıp bariyere çarparak hayatını kaybeden birini gördükten sonra ricamdır bu sana
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
onunu gormeden arkasından ne cıkabilir die dusun dostum....80 km cok fazla olmus yokus yukari ve gorus acısız bunu bir uyarı ve tecrübe olarak kabul et...
tabi ki iyi de motorcuymusun ki yırtmısın vites dusurerek elin tetikte her zman...
motorcunun motorcudan baska dostu olmaz unutma...o kamyon tın yani...sen ona patlasaysin agzi acik bakardi sadece arabadan inip...iyi seyirler sana
dostum geçmiş olsun ya nedir bu trafik dinazorlarından çektiğimiz.motor kullanmak azap oluyo böyle ayılar yüzünden. aman diyim daha yavaş. 80 çok üstadım.
Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...
abi aslında 80 km çok normal bir surat.sadece moloz söförlerin olduğu bi trafikte sakıncali.ben sadece bu ayrıntıyı atladım
abi her zaman gittiğim yol.virajın sonunda en azından kavşak,anayol girisi veya başka bişey olmadığını biliyırum.nerden tahmin edebilirdim böyle olacağını.bana göre benim bi şuçum veya kabahatim yok.
onurcuğum ben tövbeliyim ve daha bozmaya niyetim yok.ama muhabbetine ortak oluruz.ben çarşamba 9 gibi orda olurum.1 saat falan takılırız.sonra düğüne kaçarım ben.12 civarida dönüş
Smir. Çok geçmiş olsun ya.Daha yaşanacak çok şeyler varmış demekki
geçmiş olsun...
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
geçmişşşş olsunnnnnn dikkatt et kendine ne kadar sen dıkkat etsende karşı taraf dıkkat etmıor ki burası türkiye insanların neapacagı bellı olmuyor kiii
Bu gibi süprizler malesef yollarımızda oldukça çok oluyo.. ucunu göremediğiniz bir viraja hep temkinli girin.
geçmiş olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Öncelikle geçmiş olsun,
Frenleme mesafini görmediğiniz yerlerden ayılar, eşşekler, inekler çıkabilir (örnek riva yolu) dikkat dikkat
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
aynı yolu akşam yine gittim.bu defa 70 km yi geçmedim,yine bi denyo buldu.viraja yakın beni sollamaya kalktı.karşıdanda araba çıkınca beni saga sıkıştırdı.bu defa kamyon değil ama trafik tabelasına monte olacaktım.
abi işi cözdüm ya,o yolda bi keramet var.haftaya bi daha gidecem.eger bi salak daha çıkarsa karşıma o yolu yasaklıyorum kendime
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)