Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Böyle sorumsuzluk olmaz,sinek gibi kamyona yapışıyodum

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    geçmiş olsun.allah korumuş harbiden

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MZ 125
    GEÇMİŞ OLSUN ABİ VALLA UZUN YOLDA O KAMYONCULARA DİKKAT ETMEK GEREK

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Geçmiş olsun...

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yollarda tek yardımcımız Allah,bunu bir defa daha görmüş oldum...
    Bence, sen yinede tedbiri elden bırakma.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    geçmiş olsun arkadaşım. bugün benide sahil yolunda ışıklarda bi kamyon altına alacaktı neredeyse. sarı lamba yanıp sönmeye başladı ben de yavaşladım orta şeritteydim. aynadan bir baktım kamyon hiç duracak gbi değil hemen sağ şeride attım kırmızı yanmasına rağmen gaz kesmeden geçti gitti. daha ne olsun. ALLAH a emaner gidiyoruz.
    sağlıcakla
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı muvattali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Viraja ucunu görmeden 80 km. hızla girersen karşılaşacağın manzara herşey olabilir, kamyon da başka bir şey de, şaşırmamak gerek.
    abi her zaman gittiğim yol bu.sonucta virajın sonunda denyoları saymazsan seridimi boş düşünürüm.bilirimki virajın sonunda kavşak yok,arayol girişi yok falan.80 km hız çok normaldi orda.

Alıntı stubborn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok büyük geçmiş olsun toprağım DDYT
    DDYT mensubu bi arkadaş ama tanıyamadım.hemde galiba kırklarelili. çok saol toprağım
    Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vizede buluşup ustaya beraber gittik ikikişi zor düzelttik fren pedalını sende ne adrenalin varmış be :D vizeye geldiğinde 30 dk elin ayağın hala titriyordu yanlız allah düşmanımın başına vermesin
    sen dua et senin ustayı bulduk yoksa frensiz dönerdim geri.bizim göreceğimiz yoktu.motor ustası bir dünya kafayla gördü ne olduğunu

Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun arkadaşım. bugün benide sahil yolunda ışıklarda bi kamyon altına alacaktı neredeyse. sarı lamba yanıp sönmeye başladı ben de yavaşladım orta şeritteydim. aynadan bir baktım kamyon hiç duracak gbi değil hemen sağ şeride attım kırmızı yanmasına rağmen gaz kesmeden geçti gitti. daha ne olsun. ALLAH a emaner gidiyoruz.
    sağlıcakla
    sanada geçmiş olsun kardeş.aman diyorum aman dikkat.özellikle kamyonculara.adamlarının çogunun mantığı bu : gelsin,bi şey olmaz.ancak ayaklarımın altını kaşır
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    harbi usya gittik ustada kafayı çekiyordu :D

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    harbi usya gittik ustada kafayı çekiyordu :D
    10ur,işimizi gördümü gördü,çarşamba düğüne gittiğimde bi uğrayayım.belki yine işimiz düşer
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    çok büyük geçmiş olsun.ne olursa olsun virajlara yavaş gir lütfen.daha bikaç gün önce virajı alamayıp bariyere çarparak hayatını kaybeden birini gördükten sonra ricamdır bu sana
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    öncelikle çok geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın...

Alıntı Özer024 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun...

Bence, sen yinede tedbiri elden bırakma.
    tedbir elden, takdir Allah dan..
    KIRMIZI BOĞA..

snake_eyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT25 - X MAX 400 ABS
    onunu gormeden arkasından ne cıkabilir die dusun dostum....80 km cok fazla olmus yokus yukari ve gorus acısız bunu bir uyarı ve tecrübe olarak kabul et...
    tabi ki iyi de motorcuymusun ki yırtmısın vites dusurerek elin tetikte her zman...
    motorcunun motorcudan baska dostu olmaz unutma...o kamyon tın yani...sen ona patlasaysin agzi acik bakardi sadece arabadan inip...iyi seyirler sana

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10ur,işimizi gördümü gördü,çarşamba düğüne gittiğimde bi uğrayayım.belki yine işimiz düşer
    banada haber verde ben geleyim buluşalım alalım 5-6 bira orda bizde çekeriz ustada çeker Ahmet usta birasız duramaz zaten adamı bir akşamda olsa bira öasrafından kurtarırız :D

sertacım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda spayc 110
    dostum geçmiş olsun ya nedir bu trafik dinazorlarından çektiğimiz.motor kullanmak azap oluyo böyle ayılar yüzünden. aman diyim daha yavaş. 80 çok üstadım.
    Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı sertacım adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum geçmiş olsun ya nedir bu trafik dinazorlarından çektiğimiz.motor kullanmak azap oluyo böyle ayılar yüzünden. aman diyim daha yavaş. 80 çok üstadım.
    abi aslında 80 km çok normal bir surat.sadece moloz söförlerin olduğu bi trafikte sakıncali.ben sadece bu ayrıntıyı atladım

Alıntı snake_eyes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onunu gormeden arkasından ne cıkabilir die dusun dostum....80 km cok fazla olmus yokus yukari ve gorus acısız bunu bir uyarı ve tecrübe olarak kabul et...
    tabi ki iyi de motorcuymusun ki yırtmısın vites dusurerek elin tetikte her zman...
    motorcunun motorcudan baska dostu olmaz unutma...o kamyon tın yani...sen ona patlasaysin agzi acik bakardi sadece arabadan inip...iyi seyirler sana
    abi her zaman gittiğim yol.virajın sonunda en azından kavşak,anayol girisi veya başka bişey olmadığını biliyırum.nerden tahmin edebilirdim böyle olacağını.bana göre benim bi şuçum veya kabahatim yok.

banada haber verde ben geleyim buluşalım alalım 5-6 bira orda bizde çekeriz ustada çeker Ahmet usta birasız duramaz zaten adamı bir akşamda olsa bira masrafından kurtarırız :D
    onurcuğum ben tövbeliyim ve daha bozmaya niyetim yok.ama muhabbetine ortak oluruz.ben çarşamba 9 gibi orda olurum.1 saat falan takılırız.sonra düğüne kaçarım ben.12 civarida dönüş

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Smir. Çok geçmiş olsun ya.Daha yaşanacak çok şeyler varmış demekki

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Smir. Çok geçmiş olsun ya.Daha yaşanacak çok şeyler varmış demekki
    usta,mesele ölmek değilde bok yoluna gitmek.ölmekten korkmam ama benim için önemli olan ne uğruna öldüğümdür.bu yüzden yaşananlar ve yaşanacaklar fazla fark etmez.boş yere pisi pisine bi ölüm istemem.

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    geçmiş olsun...
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    Olacak İnşaalaah Hayallerimde ki MOTOR HONDA VTX 1300S
    geçmişşşş olsunnnnnn dikkatt et kendine ne kadar sen dıkkat etsende karşı taraf dıkkat etmıor ki burası türkiye insanların neapacagı bellı olmuyor kiii

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu gibi süprizler malesef yollarımızda oldukça çok oluyo.. ucunu göremediğiniz bir viraja hep temkinli girin.
    geçmiş olsun
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Öncelikle geçmiş olsun,

Frenleme mesafini görmediğiniz yerlerden ayılar, eşşekler, inekler çıkabilir (örnek riva yolu) dikkat dikkat
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    aynı yolu akşam yine gittim.bu defa 70 km yi geçmedim,yine bi denyo buldu.viraja yakın beni sollamaya kalktı.karşıdanda araba çıkınca beni saga sıkıştırdı.bu defa kamyon değil ama trafik tabelasına monte olacaktım.
    abi işi cözdüm ya,o yolda bi keramet var.haftaya bi daha gidecem.eger bi salak daha çıkarsa karşıma o yolu yasaklıyorum kendime

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)