Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

cbf 150 aldım

REKLAM ALANI
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    hayırlı olsun güzel seçim. tiger gibi ağırlığı yüksek bi motordan sonra kullanımı çok rahat gelecektir eminim.

bu arada ister çinde toplansın ister antartikada cbf motoru çalıştığında şiir gibi çalıştığını anlıyosunuz. hiç bi çin malı motorda böyle bi şey yok...
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    birazdan almaya gidicem resimleri ekleriz arkadaşta var açılmış cbf 150 160 görmüş ve o çocukla kapıştk tigerı tokatlıyr tiger seri değil ki o kadar gavur ölüsü 175 kg :D

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saçmalık bu bazı kişiler çin motoru satan kişiler özellikle çıkarmıştı bunu yok honda çinde motor üretmişmiş bilmemne hepsi hikaye honda hon-da adı yeter honda cbfnin parçaları japonyadam üretilip çinde toplanıyor bu konuda eminim mondial satıcıları kullanıcıları genellikle çekeme
    arkadaşım tamam honda japon olabilir ama hondada 600cc'nin altındaki motorları çine yaptırtıyor bunu biz gittik bayii'nin kendisine sorduk patent japon olbilir ama üretim ÇİN hatta hondanın kaç ülkede fabrikası var dedi türkiye'de kocaelinde vardi kapandı dedi honda şuan 600cc'liklerin altındki motorları çinde üretiyor. benim amcamda honda cgl 125 var motorun üzerinde bile kocaman made in china sakın yanlış anlama mondiali övdüğüm yok zten kalitesi belli ama bence çinlerin yaptığı en iyi motorlardan biri

not:bayii'le konusmam 2005 yılında oldu
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Her Çinli motor kalitesizdir veya herhangi bir motor Çinde üretilmişse kalitesizdir topiğine her seferinde bir hayırsever tarafından yazılan "sen paradan haber ver motor yapmayı herkes biliyor" mealindeki açıklamayı ben yapayım. Yani iyi motor yapmayı Çinliler de biliyor. Motora Honda markasını koyması için gereken kriterleri düşünün*. Ayrıca ben Honda eğitiminde 2 gün kullandım. Piyasadaki fiyat /performans oranı en iyi motor sanırım.

* Honda'nın sanırım bir modelde markaya yakışmayan üretim ve tutumu olmuş geçmişte. Ama büyük şirketler hatalarını devamlı tekrarlamazlar. Hatta bir kere hata yapmışsa diğer büyüklere göre hata riski daha da azalmıştır.

Bu arada topic sahibi kardeşime hayırlı olsun diyelim. Güle güle bin, gez.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    saçmalık bu bazı kişiler çin motoru satan kişiler özellikle çıkarmıştı bunu yok honda çinde motor üretmişmiş bilmemne hepsi hikaye honda hon-da adı yeter honda cbfnin parçaları japonyadam üretilip çinde toplanıyor bu konuda eminim mondial satıcıları kullanıcıları genellikle çekeme

yanlış...Motorumuz has bir ÇİN malı...hiç bir parçası Japonyadan gelmiyor...Tamamen Çin teknolojisi ve işçiliğiyle üretiliyor...ama Honda kalitesi ve damgası bizi rahatlatıyor...

Shot at 2007-08-05

http://www.honda-sundiro.com/
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış...Motorumuz has bir ÇİN malı...hiç bir parçası Japonyadan gelmiyor...Tamamen Çin teknolojisi ve işçiliğiyle üretiliyor...ama Honda kalitesi ve damgası bizi rahatlatıyor...

Shot at 2007-08-05

http://www.honda-sundiro.com/
    saol mete abi herkes görsün japonmu ÇİNmi ama marka sonucta
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

Shot at 2007-08-05

ayrıca cbf 150 nin orjinal çıkışı bu...bize farklı kadran göndermişler....

Alıntı melocann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol mete abi herkes görsün japonmu ÇİNmi ama marka sonucta
    http://world.honda.com/

yahu aranızda canı sıkılıpda Honda Motorun Dünyada hangi ülkelerde hangi modelleri döviz çevirici linkiyle kaça sattığını merak eden hiç olmadımı...bu siteye girin...

SELECT i tıklatın ülkelere bakın ne modeller var....mesela Brezilyada(galiba unutmuşum..) nx400 falconlarvar...2007 model...bizimkiler niye satmazki...neler var neler..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    ybr 125 ve cbf 150 çinde üretiliyor evet ama bu kalitesiz oldugu anlamına gelmez. Motorlar yine japon kalitesinde üretiliyor.

Senelerdir ybr 125 kulanıcıları var ve motorlarından memnun ve yine cbf 150 kullanıcıları var onlarda motorlarından memnun.

Aynı kalitede iki parça birisi japonyada digeri çinde, ve çindeki daha ucuz işçilikte japonyaya göre daha ucuz bu nedenle yamaha ve honda çine fabrika kurmuşlardır ve bildigim kadarı ile çinde sadece ybr 125 ve cbf 150 üretiyorlar.

Yani kısaca Üretim yeri çin olsada motorlar japon teknolojisiyle üretiliyor. Tasarlayan mühendisler,üreten mühensiler,kalitesini kontrol eden mühendisler yine japon.

kaldıki farklı bir durum olsa ybr125'ler şuan 70.000 80.000 km'yi göremezdi.

şu ana kadar kaçtane çinli motoru açılmadan 70.000 km'yi gördü

darjeling motorun hayırlı olsun güle güle kullan. Her muhalefetide takma Bırak konuşsunlar.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    hayırlı olsun.................
    MT ANTALYA

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    hayırlı olsun hocam.Fakat 160km/s biraz gerçek dışı olmuş o süratlere çıkamaz çıksa bile (Modifikasyonla belki) Stabil şekilde yol alamaz.Fakat şunu söyliyebilirimki rahat ve yol yapmak için tasarlanmış bir motor.Ben memnunum.Fiyat performans oranı çok yüksek
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    shanary 110 cup
    her şey ortada arkadaşlar inanır artık çindemi üretiyolar japonyadamı sadece honda değilki bütün büyük firmaların fabrikası var ben zaten biliyodum bi kitapta okudum amerikalı bi gazeteci araştırmış ve kitap yazmış tı onu okudum adidas,nıke,yamaha,honda,nokia,puma,reebak,aklınız a gelebilecek çoğu büyük markanın hepsi orda üretiliyo ne kadar markada olsa bende bi imalatçıyım tornacıyım adamlar para almıyo 100 ytl ye çalışıyolar baştan sağma iş yapıyolar mış adam civataları sıkmadan gönderiyo gerçi bende ucuza çalışsam bende öle yaparım ama neyse kanıtlandı galiba bide şunu anlamıyom bu sidede adam motor almış hayırlı ugurlu olsun diyeceğimize çin japon antartika konularını konuşuyoz anlamış değilim kardeş
    hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    chopper alcam diyodun.. vazgeçmişsin.cbf 150 de iyidir.hayırlı olsun.
    kazasız belasız.
    bu arada 160km gibi gereksiz bir sürate çıkma derim o motorla.
    başka bir kaza başlığı daha görmek istemeyiz.dikkat et.
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı EROLL88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    birazdan almaya gidicem resimleri ekleriz arkadaşta var açılmış cbf 150 160 görmüş ve o çocukla kapıştk tigerı tokatlıyr tiger seri değil ki o kadar gavur ölüsü 175 kg :D
    yok yok ıbreyı patlatmıstır o sen yanlıs duymussun da ben daha 120 den yukarı cıkanı gormedım sallmayalım lutfen ayrıca cbf de cınlı yanı yıne cınlı almıssın cbr 125 alsan baskaydı bak

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    öncelikle hayırlı olsun arkadaşım...

yarın alıyorum cbf 150 mi bakalım 160 vura bilekcemiyiz
    ancak bu yazdıklarının gerçekle uzaktan yakından bi gerçeklik payı yok...nasıl bir zihniyete sahipsinizki 11 beygir motorla 160 görmeye çalışıyosunuz...kafa aşşağı ıkına ıkına 130 bile görsen o motor için çok tehlikeli bir hızdır...çıktıktan sonra sert frenle bi durmayı dene bakalım kaç takla atacaksın o ince lastiklerle...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    elemana sordum aletle 6000 bakımından sonra otobanda 160 görmüş ki bildiğim 6000 bakımında sibop ayarı yapılıyor ve oda ilk zamanlarda motoru kasar banada inandırıcı gelmedi ben motoru aldım denemedim bile otobanda sağdan sağdan gittim bir ara brodway solladım o zmn kadran 120 gördü
    hiç sıkıştırmadım aleti ama tigera 5 basar o keşin rahat, alçak, oturaklı, her virajda yatıyor, tiger kadar seri daha ne isterim motordan birde kaliteli olsun kanuni gibi yolda bırakmasın beni yeterli

birde arkadaşlar bu alete devir saati takabilirmiyiz nerden alabilirim nasıl takabilirim bilgisi olna varmı ankaraad birisi takmış http://image.sahibinden.com/photos/9...02_roxj938.jpg ve güzel olmuş bende takmayı düşünüyorum güzel durur

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)