Başrolde Yine Honda ACTIVA...Suçlu KİM...
Reklamlar
-
03 Ağustos 2007, 23:15
Reklamlar
-
03 Ağustos 2007, 23:20
seni bu günlerde biraz korkmuş gördüm
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
03 Ağustos 2007, 23:23
valla abi bu memlekette fırsatçı patronlar olduğu sürece böyle kazalarda olmaya devam edecek...
-
03 Ağustos 2007, 23:38
Allah korumuş
işin maddiyat boyutuna katılıyorum,sırf para kazanmak için böyle bir aletle geziyorlar veya gezdiriliyorlar
ne demeli bilmem ki!
-
04 Ağustos 2007, 00:18
paketçilerde masumiyet timsali değil ama.iki teker üzerinde gittiğini unutuyorlar galiba.çoğunun kafasında ne bir kask sırtında ne bir mont koruma namına hiçbirşey yok adamalarda.buda yetmezmiş gibi trafikte sürekli makas atmalar
ve çok şımarık bir şekilde hayatla dalga geçer gibi kullanan paketçiler var.
hatta bazıları motorlarına bir şekilde müzik tertibatı yapıp sesinide sonuna kadar açarak yol almaktalar.bir örnek daha:motosikletin alt tarafına takılan
floresan vari neon ışıklara ne demeli?bu örnekler çoğaltılabilir.
sonuç olarak bu insanların çoğu başlıktada yazıldığı gibi okumamış yada okuyamamış insanlar.ama bence bunu okumakla çok ilgisi yok.
insan bulunduğu ortamda kendini eğitmeli ve yaptığı işi ciddiye almalı birazda.
yoksa bu son gördüğümüz activa kazası olmaz.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
-
04 Ağustos 2007, 00:26
hepsi artist bunların hiçbirine acımıyorum şuna bak tshırt,kapri,kask yok bunlar kendilerine acımıyo biz niye acıyalım.iyi olmuş ders alsınlar
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
04 Ağustos 2007, 00:26
ben uğradığım motor tamircisinde... ne activalar görüyorum... bu motorları nasıl bu hale getiriyorlar diye düşünmeden yapamıyorum ama bi anlam veremiyorum...
-
04 Ağustos 2007, 00:28
doğal seleksyon...************252525252
-
04 Ağustos 2007, 00:29
valla haklısın bende kuryeyim ama bunlardan bıktım yollarda artisliği onlar yapıyo sonra bize patlıyo olaylar. bizim şirkette pizacıdan gelme bi arkadaş var birtürlü vazgeçmiyo kazaa yapmaktan ve son olarak geçen ay 2006mod.ybr daha 35000km.perte çıktı ama biz buna anlata anlat birtürlü öretemedik dikkatli gitmesini adamın ruhuna işlemiş hız tutkusu inşalla birgün oda perte çıkmazcezalara gelince polisler gidip yemeklerini iyerek hemencik hallediyolar zaten bu motorlar hep aynı cıvarda dolaştıkları için polis hepsini biliyo ve bişey yapmıyo sadece urayım hasılatları alıyolar veya yemekle haloluyo iş yani olan o motor meraklı genç arkadaşlara oluyo.
-
04 Ağustos 2007, 00:31
kazayı tam anlayamadım:
1.yol gidiş geliş bölünmemiş herhalde.
2.motor hızlı.
3.çocuk bir anda karşı şeritte.
4.motordan atladı.
bunlar ok.ama taksici mi sıkıştırmış,tali yoldan mı çıkmış.çocuk kendi şeridine neden dönmek yerine yola atlamış.
yoksa taksici yola çıkar,arkadaş sola kırar fren yapıp teker kitler ve motor devrilirken çocuk kendini bırakır olay böyle olmasın sakın?
-
04 Ağustos 2007, 00:35
anladımki motor üstünde insan olmak yetmiyor cin gibi olmak lazım
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
04 Ağustos 2007, 00:38
çantası kaskı dağıldı bi tarafa...köfteci markası vardı çantada ...ama hırpani bişeydi zaten...bende önce kendi moturu sandım ...sonra anladım yemek dağıtan bir genc olduğunu...
Taksici yolcu indirip kafayı yola çıkardıktan sonra çocuk korkmuş olacakki motoru yatıırdı...motorda 2-3 metre gidip ataksinin arka lastiğine sertce vurdu...ön lastik öyle yamuldu zaten...sesi duyduğumda motor yerden bowlıng topu gibi ilerliyordu..bir yayayada çarpabilirdi...Allah koruyor bizi valla beyler...bu ara öyle paranoya yapmaya başladımki...kaza yapacağıma dair bi hsi var içimde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
04 Ağustos 2007, 00:43
aslında kaza olaylarına sıkça şahit olmak insanı hakkaten paronayak yapıyor
tedbirli,her zamn kullandığınız gibi kullansanız bile insan tereddüt ediyor bu kaza haberlerinden sonra
ben şuna benzetiyorum : bir insan dünyanın sürekli kötü tarafına,kötülüklerine bakınca hayattan soğuyor,motorcuda motor işin tehlike boyutuna bakınca motordan soğuyor
realite vs. var ama bilinç altında "kaza yapacağım" mantığı olmamalı aslında
Allah korusun bizleri...
-
04 Ağustos 2007, 00:44
mete
ağzını hayra aç uğursuz ayuu sana hiç bişi olmaz aslansın sen
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
04 Ağustos 2007, 00:44
Mete-han boyle konusup cagirma, baska sey dusun, baska sey dusundur.
-
04 Ağustos 2007, 00:47
-
04 Ağustos 2007, 00:48
mete_han adlı üyeden alıntı
...
motorun düştüğ yer karşı şerit...hiç şehrin göbeğinde 40-50 ile giderken öleceğin aklına gelirmi...olur olur...karşı şeride düşersen olacağı bu...
...
Evet, 55-60 ile giderken ve hiç başıma öyle bir şey geleceği aklıma bile gelmeyecek bir yerde karşı değilse de yan şeride uçtum motorumla, üzerime kıran bir ş.arası ş.. bir otobüs sürücüsü yüzünden
... şortlaydı ...ucuz kurtardı...yara bereyle atlattı...Verilmiş sadakası varmış...hepimizin sonu bu olacak arkadaşlar...içinizi karartmak gibi olmasın ama bir gün hepimiz böyle düşeceğiz...bu kadar şanslımı oluruz bilemem...
Ne kadar kendimize kondurmamaya çalışsak da, gerçekten bir gün ciddi bir şekilde düşeceğimiz olasılığı tüm motosiklet sürücülerinin ortak kaygısıdır sanırım. Denge bozulur düşeriz, dengesiz bir sürücüye denk geliriz düşeriz, bir yaya zorla kendine çarptırır düşeriz, ağırlık merkezini kaçırırız motoru düşürür yine düşeriz (bu tecrübelerin bir kişide toplanması olasılığı çok zordur kaygılanmayın sakın, ama son 2 sene içinde hepsinden birer adet almış bulunmam tecrübeme tecrübe katmış olmuyor o da ayrı tabii )
Kıssadan hisse; havalar nasıl olursa olsun, sizin korumalarınız daima tamam olsun. Bir motosiklet sürücüsünün hayatta kalma olasılığını mutlak arttıran en önemli unsur tam korumalardır.
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
04 Ağustos 2007, 00:50
yav ne bilem işte...gözüm toprağamı bakıyo ne...
ya kafayı ya gözü yada kaseyi yardırcaz bi yerde...manyadım biraz ben...psikooolojim bozuldu Allah çarpsın ya...eski tadım kalmadı...geçen patron beni Leventde indirdi...moturu almaya işyerine dönmek zorundayım tabi...neyse Leventden Metroya pindim...ne güzelmiş o günler be...gızlar falan çok bi güzelleşmiş...
hayat motorsuzda devam ediyormuş demekki...ama bu rahatlığımı düşündükce yok yok abi öleceğimi bilsem motorsuz yapamam ben...
motoru kesin satacak da kendine bahane arıyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
04 Ağustos 2007, 01:06
muvattali adlı üyeden alıntı
Kıssadan hisse; havalar nasıl olursa olsun, sizin korumalarınız daima tamam olsun. .
güzel bir hatun hatırlar gibiyim...Sabetaycıdır kendileri...(ne alakaysa yazdım)
babaçi adlı üyeden alıntı
motoru kesin satacak da kendine bahane arıyor
yok la vallahi moturumu seviyom...bi şahlandı bi açıldıki sorma...uyum harika...teenn poınttt....naynn poıntt...alıyoz hep...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
04 Ağustos 2007, 01:16
ozrace adlı üyeden alıntı
hepsi artist bunların hiçbirine acımıyorum
şuna bak tshırt,kapri,kask yok bunlar kendilerine acımıyo biz niye acıyalım.iyi olmuş ders alsınlar
Onlarda ekmeginin peşinde acımacaksan 3 kuruş paraya ona koruma almayan ziyniyetleer acıma insanı sadece araç görenleri acıma okk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)