Başrolde Yine Honda ACTIVA...Suçlu KİM...
Reklamlar
-
04 Ağustos 2007, 01:20
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay, hihi, kenan0014, mete_han+, asm, PIERzig, ooo7000
Pierzik ne zaman gittin de ne zaman girdin?..Az önce kordon da beraberdik.... Torbalıya nasıl gittin uçtun mu?...
Panda yavrusu şom ağzını hayra aç.....Devamını yazamıyom.......Anladı sen....
Bir süre ara ver ilgilenme bence motorla.... Paranoyadan kurtulana kadar....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
04 Ağustos 2007, 01:22
Abi moral bozmasana yeter ya. Yolda araba kazaları kamyon kazaları gördüm. İçinde heralde ölümlü kazalar da vardı. Yani hayat kaza dolu. Düşmeyen bir sürü motorcu tanıyorum. Kafayı bozmuşun sen bu aralar binme motora
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
04 Ağustos 2007, 01:23
alp_tunay
Abi hızlı şöförümdür Şaka bi yana hiç bi kırmızıya yakalanmadık
-
04 Ağustos 2007, 01:23
mete_han adlı üyeden alıntı
Taksici yolcu indirip kafayı yola çıkardıktan sonra çocuk korkmuş olacakki motoru yatıırdı...motorda 2-3 metre gidip ataksinin arka lastiğine sertce vurdu...ön lastik öyle yamuldu zaten...sesi duyduğumda motor yerden bowlıng topu gibi ilerliyordu..bir yayayada çarpabilirdi...Allah koruyor bizi valla beyler...bu ara öyle paranoya yapmaya başladımki...kaza yapacağıma dair bi hsi var içimde...
kanka bu taksicilerin hepsi öyle...adamlar kasap gibi kullanıyo...sanki yolları babaları dedeleri satın almış .....ların...geçen ben anayoldayım solda arayoldan kavşaktan geliyo bi tanesi beni gördü ben ondan hızlıyım...ama dedin kesin bi dengesizlik yapar bu herif...geldi geldi bende geçiyorum nerdeyse 1-2 m kaldı kalmadı herif gaz kesmeden geçti önüme bende sert sıktım allahtan çok hızlı değildim öyle baktım arkasından bir güzel sülalesinin hatrını sordum sonra bastım gittim...eğitemezsin bu cücük beyinlileri...
yav ne bilem işte...gözüm toprağamı bakıyo ne...
ya kafayı ya gözü yada kaseyi yardırcaz bi yerde...manyadım biraz ben...psikooolojim bozuldu Allah çarpsın ya...eski tadım kalmadı...geçen patron beni Leventde indirdi...moturu almaya işyerine dönmek zorundayım tabi...neyse Leventden Metroya pindim...ne güzelmiş o günler be...gızlar falan çok bi güzelleşmiş...
hayat motorsuzda devam ediyormuş demekki...ama bu rahatlığımı düşündükce yok yok abi öleceğimi bilsem motorsuz yapamam ben...
psikolojisi bozulan sadece sen değilsin kardeşim aşşağı yukarı hepimiz paranoya olduk artık...bir arkadaşımızında açtığı başlıkta dediği gibi arkamızı sağımızı solumuzu kontrol etmekten önümüze bakamıcaz yeminle...yolda giderken herkesten her an bi dengesizlik bekliyorum doğrusu...ne olucak bu halimiz bilmemki...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
04 Ağustos 2007, 01:30
-
04 Ağustos 2007, 20:12
Khutuck adlı üyeden alıntı
Mete abi hazır pisikilojin bozukken motoru bana bıraksana bi hafta
Hem iyi gelir belki motorsuzluk
Ayrı kalınca bi hafta değerini anlarsın hem CıBıF'ının
Hem benim evde kapalı garaj da var
ama haksızlıııkkk buuuu.................................
kütükcüm 3 le 1 in hikayesini bilirmisin...3/1
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
04 Ağustos 2007, 20:16
-
04 Ağustos 2007, 20:19
alp_tunay adlı üyeden alıntı
satmıyooom lennnnnnnn....varmı itirazı olan...Allahımıza pin şükür moturumuz var ondanda olmayak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
04 Ağustos 2007, 20:24
Sat demiyok la..... Biraz ara ver...Kütüğe bırak.... Sevinsin alem....
-
04 Ağustos 2007, 20:58
aman metehan abi kendine dikkat et seni sevenler çok burda haberin olsunnn o nasıl laf öyle hiç olmadı böyle hem senin kızın var dimi abii dünyadaki tek dikili fidanın allah bağışlasın abim ama bugünlerde yazdıkların motorla ilgili kafanda ihtilaf olduğunu düşündürdü bana
bu arada çok dikkat etmek lazımm kazaların en önemli etkenlerinden biri kendine fazla güvenmek olduğunu biliyormuydunuz ben on yıldır araba kullanıyorum geçen hafta acemi adamın kaza yapmayacağı yerde kaza yaptım indirdim tamponu farı valla
-
04 Ağustos 2007, 21:17
şimdi paket servisleri yapanlar çocuk ,cahil değil ekmek davasımda olanlardır.
ama dengesiz ve korumasız motor sürdükleri için hepimiz sevmeyiz onları keşke onlarda motorcu gibi biliçli bir şekilde sürselerdi çok farklı olurdu herşey.13 yaşında illahide motor sürüyo çocuk gibi şeylerde bence çok doğru değil niyemi 18 yaşında ehliyeti alıpta sürmek var bide çocukluktan sürmek varrr.
-
04 Ağustos 2007, 22:37
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Sat demiyok la..... Biraz ara ver...Kütüğe bırak.... Sevinsin alem....
sen hurdalarından birini versen...garajda çürüyenlerden...ama garajında yoktur İzmirde Allah bilir...50 M2...1+1...
efendy_iso adlı üyeden alıntı
aman metehan abi kendine dikkat et seni sevenler çok burda haberin olsunnn o nasıl laf öyle hiç olmadı böyle hem senin kızın var dimi abii dünyadaki tek dikili fidanın allah bağışlasın abim ama bugünlerde yazdıkların motorla ilgili kafanda ihtilaf olduğunu düşündürdü bana
bu arada çok dikkat etmek lazımm kazaların en önemli etkenlerinden biri kendine fazla güvenmek olduğunu biliyormuydunuz ben on yıldır araba kullanıyorum geçen hafta acemi adamın kaza yapmayacağı yerde kaza yaptım indirdim tamponu farı valla
sanada geçmiş olsun...yav panik atak gibi bir duygu geliyor bazen...bütün arabalar beni ezecek çarpıcakmış gibi geliyor...sağa çekiyorum...tüm arabalara psikopat gözüyle bakıyorum...sıyırıyom galiba...
-
05 Ağustos 2007, 00:00
çok şükür işyerim, motoru veriyor, istediğim zaman bakıma götürüyorum eksiği varsa yaptırıyorum şirket faturayı ödüyor, rakam ne olursa olsun ödüyor..
ssk lı olarak çalışıyorum, primlerim kesinlikle ödeniyor, motosiklet için herşeyin en iyisini alıyor, nolan kask, reviti yağmurluk ve elbise, ufo marka dizlikler v.b imkanlarım var, taşıtmatik var, her istediğim yerde istediğim zaman depo full.. günde 10 saatten fazla çalışırsam +mesai oluyor, böyle bir işe girene kadar baya uğraşmıştım ama değdi, keşke heryer böyle olsa diyorum ama heryer holding değil
-
05 Ağustos 2007, 00:30
sen hurdalarından birini versen...garajda çürüyenlerden...ama garajında yoktur İzmirde Allah bilir...50 M2...1+1...
:
Burda evler kocaman olm....150 mt2...... Hele evin altındaki garajımı sorma....150 m2 garajım var...Hemide kapalı....Senin için özel resim çekicem la.....
Forrap a sor........
-
05 Ağustos 2007, 00:38
parada vermiyon ...utanmıyonmu lan içgüveysi ipna....besleme damat...
-
05 Ağustos 2007, 00:40
Ne biliyon la para vermediğimi?...... Öpücükmü veriyoz biz.....
-
05 Ağustos 2007, 00:41
vermiyon işte...biliyoz....mezarcı herif...............
-
05 Ağustos 2007, 00:53
Alp abi yerin yoksa bize bırak, senin motora da gözüm gibi bakarım, cilasını temizliğini eksik etmem
-
05 Ağustos 2007, 00:57
-
05 Ağustos 2007, 00:57
Muttaki adlı üyeden alıntı
çok şükür işyerim, motoru veriyor, istediğim zaman bakıma götürüyorum eksiği varsa yaptırıyorum şirket faturayı ödüyor, rakam ne olursa olsun ödüyor..
ssk lı olarak çalışıyorum, primlerim kesinlikle ödeniyor, motosiklet için herşeyin en iyisini alıyor, nolan kask, reviti yağmurluk ve elbise, ufo marka dizlikler v.b imkanlarım var, taşıtmatik var, her istediğim yerde istediğim zaman depo full.. günde 10 saatten fazla çalışırsam +mesai oluyor, böyle bir işe girene kadar baya uğraşmıştım ama değdi, keşke heryer böyle olsa diyorum ama heryer holding değil
inşallah aldığın para alınterinin karşılığıdır...normal şartlarda 1000-1250 ytl alman gerekiyor...girenler 650 alıyorsa ücret az...
Khutuck adlı üyeden alıntı
Alp abi yerin yoksa bize bırak, senin motora da gözüm gibi bakarım, cilasını temizliğini eksik etmem
alpcim Fıratın durumu benide üzüyor ama şartlar bu...ondan hepimiz nefret ediyoruz...Artcı olarak bile tahammül edemiyoruz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)