hayırlı teskereler.
benım gıbı fazla sınır yapma.
460 bıtermıbıter bıter
hayırlı teskereler.
benım gıbı fazla sınır yapma.
460 bıtermıbıter bıter
Hayırlı teskereler. Kıyafetine özellikle botlarına(postal) sahip çık çalıyorlarmış
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
şimdiden asker arkadaşı bulduk
20.08.2007 konya personel er egitim alayı
dutlu bilmem ne bi yerdeymis 80 gün acemilik yapcas...
msn ye ekledim seni kardeşim msn den konusuruz yabancılık cekmeyiz en azından...
şimdiden hayırlı teskereler...
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
arkadaslar abılerım ablalarım...can kardeslerım...ya 2 gun nete gıremedıgım için msjlar cogalmıs....gönul ısterdıkı hepinize ayrı ayrı msj lar yazayım....
hepinizde cok ama cok sağolun....hepinizide cok sevıoom....cok cok tsk ler ederım....
bide
15 AY ASKERLIK YAPACAGIM .....
cok sağol abıcım....bana soracak bısey bırakmamısınkı abi....ne var yok anlattın ıste....
ben sondaj operetöru oldugum ıcın konyanın cevre yolu calısmasını yapmıstım...sımdı hatırladım personel okulunun yerını....yanı sen yerını tarıf edınce hatırladım....cok ama cok tsk ederım abıcım....
bı soru daha heç zopa yedın mı
abı sen SS KANUNU dıye bısey bılın mı....
ne demek ıstedımı anladın dımı....
cok sağol mödütör abı....ama askere gıtmeden önce ii bı gezı isterım abı...şöle pıknıklı cancanlı gımıl gımıl....
abı 5 ay cabuk gecerde 15 ay cabuk gecermı bılemem
sağooool abıcım sağoool....benım senın yanına gelemeyeceme göre...sen benım yanıma gelırsın görusuruz abı....yerını bılıoon...
haa gelırken cavasakıyıde getırde bıraz hasretlık gıdereyım dımı....
sensın bitli abıcım....
evet dostum cok dogru söluon herseyın önunu kapatıo...ben kısın 600 luk racıng alacaktım...dedım askerlık gelıo para ayırayım dedım...gıttık ucuzundan gs500 aldık...oda bana gırdı....
banada cok dedıler tecıl ettır sonra yap falan fılan...
ama dınlemedım..ıyıkıde dınlemedım...ne yapacam tecıl ettırıp...hayırlısı ıle gıdıp geleyımde aradan cıkaralım askerlımızı...gelıncede bı racıng alıp önumuze bakarız artık...herseyın hayırlısı olsun...
cok tsk ederım aplacım...
evet en böyük asker ben
yahu motora bınerken kıyafetlere dıkkat edıyoduk....bıde askerdemı basımıza cıktı buu heriii
bı turlu peşimi bırakmıo bu kıyafetler yahu...
oooo kardesım tertıpım...tabı yabancılık cekmeyız yaaa...bız sımdıden tanısalım kaynasalım....hatta baska gelmek ısteyen varsa cekınmeyın yanı...gelın bızımle.....bende tam böle bı arkadas arıyordum...en azından oraya gıdınce tek basıma saskın tavuklar gıbı dolasmam...senle beraber saskın tavuklar gıbı dolasırız....gıd gıd gıd gıd gıdaaaaak....
tertipim ben o yerı bılıom...sağolsun bı abımın sayesınde ögrendım...senle otogarda falan bulusuruk bıraz gezerık sonrada gıder teslım oluruz hayırlısı ıle....
cok sevıom bu smlyı yahu....
torun gidiyorsun he (torunun ne olduğunu biliyorsundur belki bilmiyorsan öğrenirsin)
güle güle hayırlı tezkereler.ben 80/2 olarak yapmıştım baya yaşlandık yawww
Allaha emanet..
itina ile kaza yapılır
şimdiden hayırlı tezkereler , acemilikten sonra imkan bulunca yerini yazarsın, biz biraz zor geziyoruz biliyosun ama geliriz insalla
evet dedecım gıdıyorum....
bılıom abı bılıom sölemene gerenk yook....
evet abı baya yaslanmısın....
abı senden bıseyın sözunu alabılırmıyım....bak sımdı ben doguya gıdıp büsürü terörist vuracam...hepsının a.g m....sende hayabusayı bana vercen askerden gelıncık...okkkk
cok sağol canım abım....
abı ben kopmam netten ya...valla ıkı elım kandada olsa genede bulurum nı cafe...
ozman ılgılı baslıgı acarım hem ordakı mt lılerde tanısırım...hemde sıze bılgı olmus olur...belkı gelırsınız dıye....
hadi hayırlısı bakalım inşallah hayrılısıyla tezkereyi alıp gelirsin sağa salim.. bende geliyorum inşallah kışa doğru...
KIRMIZI BOĞA..
Hadi bakalım,hayırlı tezkereler,hayırlısıyla git ve gel
Allah bütün mehmetçikleri korusun...
Hayırlı teskereler,allah sağsalim dönmeyi nasip etsin,yahu amma çabuk geçiyor zaman ben gittiğimde sene 73dü.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
hayırlı teskereler kardeşimmm askerlik güzeldir içindeyken farkına varmazsın ama gerçekten güzeldir
bahadinli
Aplacımm S£ND£ M£VLANIN Bahşettiği Bu Güzel KALP Varken
Sırtın Yere Gelmez £V£LALLAH
İnşallah Göz Açıp Kaparcasına Çabuk Geçer Ve
Burnun Bile Kanamadan Dönersin VATAN Borcunu İfa Edip
Hayırlısıyla İnşallah Güzel Kardeşim
£N BÜYÜK ASK£R BİZİM ASK£RRR
M£VLA Muzaffer Eylesin Ve Korusun İnş S£NİD£ Bütün M£HM£TCİKL£RİD£ AMİN
askere gidin tüm arkadaşlara hayırlı teskereler bu arada küçük bi iki hatırlatmada bulunayım. işin bu yönü pek askere gitmeden öğrenilmiyo çünkü olsa çok gerekli:
1- Asla firar etmeyi düşünmeyin, izin süresinin bitiminde de katiyen geç katılış yapmayın. Soluğu Askeri Mahkemede alıp neticeten 10 ay hapis cezası alıp şartla tahliye tarihine kadar yaklaşık 6 ay cezaevi kuşu olursunuz. burda geçen süre de askerlik hizmetinizden sayılmaz.
2- İnsanlık halidir olurda firar eder ya da izinden dönmezseniz imkan dahilinde 6 günü geçirmeden kendiniz dönün bu kez firar değil kısa süreli kaçma suçu oluşur ve cezası çok daha düşüktür.
3- 6 gün geçtiyse bile 42 gün içinde kendiniz dönerseniz (yakalanmadan) ceza %50 düşer.
4- Asla bi üstünüze el kaldırmayı düşünmeyin bile 2 yıldan başlayan alt sınırı vardır. bu arada üst dediğimiz sadece subay astsubay da değildir aynı koğuşta yattığınız aynı yemekhanede yediğiniz onbaşı da üstünüzdür.
5- Psikolojik bi sıkıntı yaşamaya başlarsanız deprosyon belirtileri falan olursa zaman kaybetmeyin sevkinizi yaptırın bundan çekinmeyin utanmayın, alışık olunmayan hayat düzeni, özgürlüğün bi anlamda kısıtlanması, aile memleket özlemi yol açabilir normaldir ihmal etmeyin daha ağır sonuçlar doğurabilir.
6- Herhangi bi şekilde sorun yaşarsanız sıralı amirlere durumu arz etmekten çekinmeyin, sorunlarınızı gidermek onların görevidir ve bunun bilincindedirler (çoğu) sonuç alamazsanız şikayet hakkınızı da kullanmaktan çekinmeyin.
Herkese kazasız belasız teskereler...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
aplacım cok sağol yaa....ınsanın sızın gıbı aplası abısı kardesı dostu olduktan sonra ıkı elı kandada olsa genede takrar gelır....
ya ben durmadan abla yanı apla dıom ama bayansınız dımıı
cok cok tsk ederım abııı.....ben zaten ızın kullanmıycam nıye cunku askerde emır altında olupta ızıne cıkp ızınde kendı basımıza takılıp tekrar askerde emır altına gırmek ınsanın zoruna gıder...bunun ıcın ızın kullanmıycam...
bıde işim dolayısı ıle hep sehır sehır dolanırım....gercı enfazla 1 ay evden kopuk kaldım...ama genede 15 ay da dayanırım....
benım askerde tek karsılascam sorunum ...bek inatcıyım yaw....
bızım muhendısler falanda dıoo...bana dık kafa dıolar...askerde bu huyun yuzunden cok zopa yen dıolarda....her seyın hayırlısı olsun yaa....
bılgılerın ve uyarıların ıcın tekrar tekrar tsk ederım abı....
sağol dostum....ınsll dedıgın gıbı olur....bende sorun yasamayacamdan emınım....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)