kanka bir kan akıt yaw ne bilim hotoz moroz kess
kanka bir kan akıt yaw ne bilim hotoz moroz kess
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
usta yazın güzel olmuş okurken güldüm.ama bidaha kaza yapma.dikkatli ol
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Dostum kusura bakma gülmemek elde değil. Biraz şanssızsın anlaşılan. Arada olur böyle şeyler... Üst üste gelmiştir heralde...
Okan ACAR
teşekkür ederim
arkadaşlar martı olayı gece saat 11:30 civarı pendik minibus yolunda gidiodum sagda bi sokaga giricektim tabi arada ona bakıodum ama yol bostu 2 seritte bianda soldan bişey dikkatimi cekti baktım kafamı çeviriodumki tekrar bi baktım yaklasık 2metre sol caprazmda bi martı bana gelio ama ole biyerden gelioki carpmamak elde degil bn o anda sdce inş alcalıodur one carpar die dusunebildim ama o geldi sol koldan direk saplandı bana cırpınmaya basladı işte 50metre fln gittikten snr kurtulamadın kocaman hayvan yerdede kum varmış freni sıkınca baktım devriliom motoru sola ittim bn saga atladım kolumun ustune dusmusum kırıldı işte
true love..
Drift Religion
Çok güzeller
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
allah beterinden korusun bu arada yeni bir koruma alırsam once sana göndereyim test edersin bende oyle kulanırım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
komik anlatım tarzıyla söylediğin için güldüm,fakat yaşadıkların ciddi önemsenmesi gereken şeyler...ilk olarak yeni bir şeyler almaktan vazgeç,dediğine göre yeni aldığın şeylerin etkisiyle kaza yapıyomuşsun...tubişin dediği gibi birilerinin eskilerini giyerek uğursuzluğun geçmesini bekle...
hadi latife de bir yana uğursuzluk,şanssızlık diye algılamayalım,bence biraz dikkatsizlik sözkonusu....daha dikkatli olunca paşa gibi uçarsın motorun üstünde almaktan korkma motoru, fakat ilk olarak dikkatini vermen gerekiyo...sonra iyice bir analiz etmen lazım kendini motor kullanıcılığı adına...
baktın gerçekten artık iyisin al motor ve vınnnnnnnnn.....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
bence kardes senın yolda seyır halınde kafanda ne gecıyorsa artık..... konsantrasyon eksıklıgın var,trafık hıcı bır hatayı effetmez,bence bır muddet motor kullanma kendını dınle.
bence motoruna ve kendine bir nazarlık tak belkide nazar vardır
DRİFT RELİGİON
ya enson yagmurda motorun kayıcagını biliodum ve 20yle fln gidiodum ama ole bi anda kaydıki bsy yapamadım bide direk attı motor kendini toparlama fırsatı brakmadı bana
kardeş hiç sorma o konuyu ben gül gibi nazarlıgımı kırdım kız arkadaşımın hediyesiydi bide
true love..
Drift Religion
matrixçi dostum çok geçmiş olsun
sana ehliyet verenin ben
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Arkadaşım geçmiş olsun.
Benim ilk motor sevdam scooter ile başlamıştı. Jant çaplarının küçük olması,motor aksamının sürücü koltuğunun arkasında kalması neticesinde fiziksel denge merkezlerinin kaymış olması,her bakımda sökülüp-takılan plastik kasanın vida yuvalarının aşınması ve dökülmesi,markası ne olursa olsun beni bu tarzdan buz gibi etti. Değiştirmeyi düşünmüyorsan daha dikkatli olman dileğiyle.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)