Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kaza kilyos yolunda

REKLAM ALANI

Alıntı baggio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim üzüntümü ve arkadaşımın acısın paylaştığınız için hepinizden tek tek teşekkür ederim. aslında eklemem gereken 1-2 konu daha var hastaneye götüren aracın şöförüne tekrar teşekkür ederiz o anda sağolsun fakat yaralı arkadaşımızı hastaneye bıraktıkatan sonra benim artçım nezaketen sürücüye şu soruyu yöneltiyor borcumuz nedir ?? alınan cevap benzin parasını versen yeter bunu duyunca ben utandım bir şey diyemiyeceğim tekrar sağolsun yardımcı olduğu için ama yol düzergahı kasımpaşa olan sürücü sadece okmeydanı ssk hastanesine bıraktı tekrar tekrar sağ olsun.

birde junyor kardeşimiz yaklaşık 3 saat hastanede kalmasına dayanılmaz acılar içinde kıvranmasına rağmen ne bir ağrı kesici iğne nede başka bir ilaç verildi düşündürücü değilmi biraz

memleketimizde her ne kadar olması gereken ilgiyi göremesekte allah tabiplerimizi başımızdan eksik etmesin
    koca bir yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh....
    önce yaralı arkadaşı hastaneye bırakan ve sonra para talebinde bulunabilen şahısa...
    sonra da ssk ya yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
    bu türlü geç müdahalelerle maalesef karşılaşıyoruz baggio...
    ama senin de dediğin gibi her şeye rağmen tabiblerimiz başımızdan eksik olmasın...
    ama şifayı veren allah tabibler vesile bir nevii iyileri ALLAH çıkarsın hep karşımıza....
    Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
    3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    geçmiş olsun.. üzücü allah acil şifa versin
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

ABZAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baggio geçmiş olsun.bu kazayı okuyunca aklıma artçı meselesi geldi.kazayı yapan şahıs tecrübeli miydi bilmiyorum ama daha yeni motor kullanmaya başlayan arkadaşlar arkalarına artçı almasınlar.bununla ilgili bir topic bile açılıp tartışılır aslında.
    acemi olan arkadaşlar lütfen arkasına artçı almasın ve artçı olan arkadaşlarda sürücünün tecrübesine göre binsin derim.

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    çok Büyük Geçmiş Olsun Allah Acil şifa Versin üzücü

baggio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    Abzah motoru kullanan amca tecrübesiz değildi ama eminimki o yoldan ilk defa geçti ve hezabını yapamadı hastanede nasıl böyle bir şey oldu diye sorunca hızım çok fazla değildi ama nedense firenlerim tutmadı dedi kaza sonrası o duvara bakınca orada ilk kaza olmadığını hatta daha ne kazalar olacağını anladım yaklaşık 0,50 mt kalınlığındaki duvar oldukca hasar almış durumdaydı gelen vurmuş giden vurmuş tabi burada duvarın suçu yok çünkü daha önceden uyarı işaretleri var tamamen sürücülerin bir anlık dikkatsizliğinden kaynaklanıyor.

taylo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 Honda
    çok geçmiş olsun içim acıdı resmen.Allah korusun ölüm haberlerini duyduktan sonra buna çok çok şükür diyorum. Benimde dikkatimi çeken bişey oldu amca acimimiydi yoksa viraja hızlımı girdi acaba

Tanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, ders çıkarılması gereken bir durum bizimle paylaştığın için teşekürler.
    Tekrar geçmiş olsun üzücü bir durum

Motosikleti
    Mondıal 150 Mcx
    benimde yaptığım kaza aklıma geldi şimdi 3 hafta önce çok kötü bişi bende okmeydanına kaldırılmıştım hiç ağrı kesici falan vermediler tetenoz iğnesini bile yaptılar allah şifa versin kardeşlerimize..
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, gerçekten üzücü bir durum. Arkadaşlar uzun süreli frenle iniş yaptığınızda frenler tutma yeteneğini kaybediyor, sanıyorum böyle bir şey olmuş orada, inişlerde mümkün olduğunca motor freninden faydalanmakta büyük yarar var. Yaralı arkadaşlara acil şifalar dilerim, Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    Kazanın olduğu yer sanırım anlatıldığı kadarı ile zekeriyaköyde varyant yolu olarak bilinen yer. gerçekten tehlikeli bir yol. 30 km üzerindeki hızlarda kontrol etmek çok zor. 30 km hız limiti levhasına dikkat etmek gerekiyor.
    geçenlerde aşırı yüklenmiş olan bir kamyonet o virajın barıyerleri aşıp refüjün ortasına ters dönmüştü.
    yaralanan arkadaşa geçmiş olsun umarım yakın bir zamanda iyileşir
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    off off offf
    ya çok kötü oldum acil şifalar diliyorum
    umarım çok büyük izler kalmaz
    çok geçmiş olsun
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    çok geçmiş olsun ...
    acil şifalar dilerim.
    Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Çok geçmiş olsun...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    henüz yok ki..
    bu durumlarda her şeyden önce insan sağlığı önemlidir.. geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
    peki masraflar nedir??
    ben de istiyorummmmm motosiklet :queen:

necobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio hexagon 150
    Allah acil şifalar versin inşaallah gerçekten çook üzüldüm!

baggio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    Alıntı new_driver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu durumlarda her şeyden önce insan sağlığı önemlidir.. geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
    peki masraflar nedir??
    valla bu durumda masraflar umurumuzda bile değil kendi motorum hazar görmesine rağmen incelemedim bile yarın ameliyettan sonra hayırlı haberleri alırsak dünyevi ve maddi konulara bakabiliriz.

Motosikleti
    henüz yok ki..
    tamam hocam.. iyi haberlerinizi bekliyoruz o zaman..
    ben de istiyorummmmm motosiklet :queen:

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    büyük geçmiş olsun..sen gerekeni yapmışsın..vicdanen rahat ol..hastanede karşılaştığın durum yurdumun diğer yüzü inşallah seviyemiz arttıkca oda düzelir..neticeyi paylasırsanız merak etmeyiz..allah yaralı kardeşlerimizede acil şifalar versin..benzin parasınada pek aldırma yollarda kaza olsunda yolumuzu bulalım diye bekleyen doktorsuz ekipsiz çok yamyam ambulans var.buda memleketimin gerçeği...tekrar geçmiş olsun hoşca kalın
    2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    arkadaşlara geçmiş olsunsun...bu sıcaklar bizim başımıza vurmurş. daha yeni adanadan ölümlü bir kaza haberi okudum. şimdide bu kaza haberi.
    acil şifalar diliyorum...
    facebook(Fazer Tutkunları)

sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Çok geçmiş olsun ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)