vaybe barışın yaş günüymüş iyiki doğdun barış.
biliyorum sana fasıl borcum var gitarla 'kızma bana bir ara geniş geniş eğleneceğiz ve hepsi sana özel olacak söz ....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Sağlıklı Mutlu Bol Paralı Motorlu Sevdiklerinle Birlikte Nice Yıllara......
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
barış abi doğum günün kutlu olsunn
Ride your way
kazasız belasız nice mutlu yıllara
true love..
Drift Religion
barış abi, nice senelere
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
vayyyyyyy...Barış kaptan 52 yaşına bastı demek...hiçde göstermiyor ama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
52 bea dile kolay dimi metahan abicim
İlla adama takılacaksın dimi
Bu arada by_MaViM pastanın boyutu dogum gunu olanın kalıbı ile dogru orantılı mı ?
Barış abicim Allah nice mutlu seneler nasip etsin sana.
Ömrünü ;
Allah geniş ve idrak içerisinde,
Her saniyeni yine senin için hayırlı bir şeklide,
sevdiklernin acısını göstermeden,
Uzun yıllar tekerlerini yerden kesmeden (Mete abiye sorarsan zaten o tekerler istesede yerden kesilmez diyor ama ben onun yalancısıyım )
Hayatın, yaradılışın, kainattaki herşeyin, en önemlisi ise hepsinden daha derin ve kapsamlı olan senin kendi iç dünyanın keşfi ve idrakini nasip ederek geçirmesini nasip etsin.
İmsamdaki dua'm da yine senin için....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ister inanın ister inanmayın adam 52...ben tanırım kendisini...çok iyi tanırım...
pilot arkadaşlarına kadar soykütüğünü sayarım size...derin üyeyiz efendiler...modlar elime klavyeme bakar...aman falsomuzu siteye yazmasın madara olmayalım diye...ondan gıkları çıkmıyor...
sizce bu abimiz kaç çeker...yani kaç yaşındadır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Barış abim 38. yaş günün kutlu olsun.
ailen ve tüm sevdiklerinle mutlu, mes'ut olun inşaallah...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
3 X10 luk kardeşimin doğum gününü canı,,, canıııııı gönülden kutluyor ,sağlık , sıhhat, mutlu ve neşeli günlerin senin olmasını cenabı hak'dan diliyor ,arzu ediyorum.... nice yıllara diyorum..sağlıcaklaaa DOSTUM.......
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)