Nazar boncugu taktim dersin.. Gecmis olsun, beterinden saklasin allah..
Nazar boncugu taktim dersin.. Gecmis olsun, beterinden saklasin allah..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Allah beterinden korusun , geçmiş olsun
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]
vardır bir hikmeti...
sana bişey olmasın, gerisini vur duvara...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
geçmiş olsun.ülkemizde böyle salaklardan çok var.banada kırmızı ışıkta beklerken vurmuşlardı.ahhhh yine hatırladım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
En büyük kazası bu olur inş. Kafanı takma her işte bir hayır vardır. vardır elbet bundada bir hayır. Geçmiş olsun diliyorum. Kardeş kesin nazar seninkisi, Ahamda benim motor, seninkinin aynı tipte ışıklarda duruyorum millet ibreye bakıyo arabasından, ne kadar bu diye soruyorlar.bende bu çin malı ucuz japonlara göre diyorum . ama güzelmiş yahu diyorlar.ulan maşallah desenize diyorum içimden vede tanıdığa sesli olarak. Görüntüsü sport ya nazardır. Benim motorundan başına da nazardan hep bana oluyo motora değil anlamıyom. gah motor durduğu yerde düşüyo,(eğik zeminden dolayı) yada beni üstünden atıyo
acemide değilim üstelik yahu anlamıyom her sabah dua okuyarak zaten çıkmam evden de bu sefer nazar boncuğu takacam göze geliyor yahu
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
vay cakalaz kardeşim sana nazar değdi maaşallah maaşallah tü tütütü
allah kaza bela vermesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Tamamen katılıyorum ... CBR'ın bir grenajı kaç para ? O adam ne hakla senin motorunu yere düşürürde sonra elini kolunu sallaya sallaya gider. Biz herhangi bir durumda her türlü ceza'yı yeriz her türlü raporlar yazılırda neden bu iş devlete kalınca böyle olunur bilemiyorum ... Can'a gelmemiş ama malına gelmiş. Keşke peşinden koşsaydın bu işin ...
Geçmiş olsun cakalaz.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
geçmiş olsun.
valla ben yaygarayı kopartırdım orda.adam hiç bırakılırmı dostum.yapışacan yakaya bırakmayacan öyle durumlarda.neyse tekrar geçmiş olsun.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Geçmiş olsun.. ben olsam tutanak tutururdum gerçi. Ama sende sana göre doğru olanı yapmışsın. Umarım bu nazarlık olur ve başka kaza bela görmezsin.
Ne şans beee
Geçmiş olsun çakalaz. Umarım son kazan olur
Hocam bunlar ınsanda tasavvuf falan bırakırmı. Dınden ımandan cıkarıyorlar durup dururken. Az once Istıklal caddesınde ( kı kendısı motorlu arac trafıgıne kapalıdır) Okuz bı memur Altındakı nıssan navarasıyla arkadasıma tamponuyla bayagı bır surttu manevra yaparken. Insan! (dıkkat cekıyorum) bır ozur dıler. ama suc bunlarda degıl bunların altına cadde genıslıgınde kamyonu verıp caddeye salanda. benım neyımı koruyacaksa koca komyonla ya
Valla bu ne şans olum..... Daha dün bir b ugün 2.....Hay bööle şansın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ALLAH Herdaim Kazadan Beladan Korusun
Birdaha Göstermesin İnşallah
Çok Geçmiş Olsun
geçmiş olsun allah beterinden korusun
Sağolsun benim yerime vermiş arkadas cevabı
Abi Huzun lillah ve buğzun lillah vardır tasavvuf ehlinin verdigi bilgilerde.
Allah için sevmek ve Allah için sinirlenmek.
İstersen biraz daha açayım anlam cıkartamayan arkadaslarım için.
Birşeyi yaparken Allah'ın rızasını gözeterek yapmaktır aslolan. Ve eğer sen yeri geldiginde Allah'ın, gönlünü (kabe-i muazzama) kabe'den bile daha üstün tutan insan'a eger zarar vermek ve yine onun hayatını tehlikeye atacak birşey yapıyorsan yine Allah'ın rızası için ona kızarsın.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
olsun belki kaza yapcaktın sanada bişi olcaktı abicim üzülme yaws bu kadar
O sıkar biraz adamın aklını alırım
Kimi vatandaslarımız tırsabilir o nedenle cekingen davranabilir ama bana öyle ahkam kesecek adamın ........ keserim.
Hiçbi halt edemez. Bir taneside benim sol egsozta tamponu degdi, adam yalvar yakar paçama yapısmadıgı kaldı tek zor kurtuldu elimden.
eee keser döner sap döner gün gelir hesap döner abicim. Elime geçmesinler inletirim
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)