hayırlı olsun dostum kasksız yola cıkma
allah bizede nasip eder insallah
hayırlı olsun dostum kasksız yola cıkma
allah bizede nasip eder insallah
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Yalnız aklıma bir şey takıldı,çin malı bir motordan o kadar çektikten sonra (bir daha arora alırsam vs. diye başlıklar açtıktan sonra) gidip kanuni tiger almak biraz garip değil mi Ki şevkini kırmak istemem ama tiger da bu konuda ünlü bir makinadır.Topice girerken çin malı almış olamaz diye girdim ama..
Neyse,vardır bir bildiğin.. Hayırlı uğurlu olsun tekrar tekrar,kazasız belasız...
En güzel anıların onunla olsun hayırlı olsun
Atilla hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela göstermesin,yeni motorunla mutluluklar ve bol rüzgarlar dilerim.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
hayırlı uğurlu olsun Hergün kullan
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hayırlı olsun... darısı benim de başıma
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
abowwww...çok sevindim Guran çarpsın...yakışır dostumuza...Allah kaza bela çızık vermesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun güle güle kullan
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hayırlı olsun.............
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
teşekkür ederim saol
öncelikle teşekkür ederim allah kimseye kaza bela göstermesin abicim.
evet öyle bır topik açtım ama bildiğim kadarı ile kanuni artık türkiyede üretiliyor ve bu modellerin motor aksanı suzukı tarafından kanuni ye üretiliyor olarak biliyorum ve benım samsunda motorcu abilerim var ben düşünmüyordum böyle bişey ama hepside farklı zamanlarda ve farklı yerlerde bana bu motoru çok meth ettiler.özellikle chopper tarz gider dediler ve araştırdım içlerinde bana uyabilecek en iyi seçimin bu olduğuna karar verdim hikaye böle yanı yinede teşekkür ederim geçenlerde tarsusa geldim kardeşimin nişanına senın çayını içmeye gelmeyi çok istedim ama zamanım olmadı inşallah başka sefere
inşallah bu güzel temenni için teşekkür ederim
teşekkür ederim hakan abi çok sağol
sağol teşekkür ederim arkadaşım sivas kangalı varsa bı yavru isterim bak
sağol arkadaşım amın inşallah sende en kısa zamanda istediğin aşkına kavuşursun diim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
[QUOTE=mete_han;751075]abowwww...çok sevindim Guran çarpsın...yakışır dostumuza...Allah kaza bela çızık vermesin...[/QUOTE
abi allah razı olsun.hayır dualarınız kabul olur inşallah çok sevindim teşekkür ederim
teşekkür ederim çok sağol
çok teşekkür ederim sağol
teşekkür ederim dostum amin allah cümlemize kaza bela göstermesin
artık sen halkın malısın dostum hayat acımasız kadeeeeeerrrrr örmüş ağlarını
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
başlarsınız artık hemen moda sırada 4 egzos mu var abiler???? muahahahahahahah
güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle
ohoo neler beklemezki çamurluk iptali egzozlar kitler lambalar neonlar tabelacılar hepsi sizi bekler ya bunların
getirecek deömişisin ben bekleyecek anladım ksura bakma
güle güle kullan tigerle bir5000km yapmıştım..hoş motorlardır..akünün yeri beni canımdan bezdirmişti ama şimdi değiştirmişler kolay sökülüyor..vibrasyonuda kuvvetlidir..kimi dişli büyüttü kimi milleme yaptı ama neticede aldılar..sen şimdi sitedeki kanuni tiger topiğine girersen beklemediğin kadar bilgi bulursun..allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..hoşca kal
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
motor modifiyeden ufak çapta sillesini yedi ati tüm kanuni yazılarını sökerek harley davıdson olarak değiştirdi çok güzel oldu yemeyen yok gidonu değiştircek bakalım nezaman düz yapacak birazdaha öne yatarak kullancak motoru ama racin hava vari bakalım görücez bende merak ediyorum gelişmeleri
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)