Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Bu Sabah AZRAİL Merhaba Dedi...Muhatap Olmadım Kendisiyle

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Zabahınan 07.30 da işe gitmek üzere yola çıktım...sert bir şekilde kullanıyorumki işime hemen varayım...maksat trafiğe yakalanmama...yani daha az arac varken Beşiktaşa inip börek yiyip 8 e doğru işyerinde olmak...Yıldız Sakıp Sabancı Lisesinde ışıklardan çıktım...daha doğrusu yeşili erken görünce hızımı kesmeden rampa aşağı bastım...100e çıktım sol şeritdeyim ve bomboş yol...yani herşey yolunda gibi gözüküyor değilmi...

Barbaros çok sakattıır dikkat...

bende yolunda diye düşünüyordum ama öle olmadı...25 FN ....plakalı bir Nıssan Prımera dan diyee yola çıkmazmı...yahu nası sıyırdım nasıl ıskaladım o anki psikoljimi nasıl anlatayım bilemiyorum...kendime çok güveniyorum trafikte ama elim ayağım boşaldı tabi sinirden...bi refleksle halen belki yaşıyorum...çünkü frene bile dokunma fırsatı bulamadım sadece sağa kaçtım...

kızım geldi aklıma...benin cinler tepeye çıktı tabi...hemen arabanın önüne kırdım durdurdum...napıyosun ne ediyosun diye dalacam herif camı kapadı arabayı içten kilitledi...camını kırcam ızrardan başım ağrıyacak çık lannn diyom içeride pardon dercesine masum bir tablo...arabada 2 erkek daha var...

yürekleri yetip inseler problemi şiddetle çözücez...yok inmiyolar...önlerinde benim motor kaçamıyolarda...25 plakayı görünce misafir diye düşündüm sonra öteki taraftaki kişi indi pardon falan diyor ama benim gözüm dönmüş şofere odaklanmışım yanımdaki arabadan ne zaman çıktı farkında bile değilim...yoldan geçen biri sanıyom...sonra camı az araladı...özür dilerim ışığı farketemedim dedi biri...bende yahu camı aç bişey diycem dedim...açtı camı...

bak 3 yaşında kızım var dedim...şimdi kazadan kurtuldum ama kalpten nerdeyse gidicem...bir anlık dalgınlığın yüzünden ya ölecektim ya sakat kalacaktım dedim...değermi bir ışıkta dursan ne olur dedim...adamın ne dediğini anlamıyom çünkü şok vaziyetdeyim...

sonra sakinleştik tabi...ben ama şok vaziyette sarhoş gibi leyla gezdim öğlene kadar...

bununla bitmedi birde kaza sonrasına şahit oldum...Actıve Kuryeden bir arkadaş 1.köprü çıkışı Tvs Apachesiyle İzmit sapak çıkışı bariyere bindirmiş...soldan...sol diz altı kötüydü...parçalanmış...tam sapakta arac sıkıştırmış...kaçamamış...demire vurmuş...çok üzdü bu oalyda beni...zaten kafam dumanlıydı...buda tuz biber oldu...bu akşam motoru işyerine bıraktım...lanet trafiğe takılarak şirket aracıyla geldim...2-3 gün motor süremem gibi...psikolojim bozuldu...

bişey diyimmi...ne kadar dikkatli olursanız olsun...ne kadar güvenliğe önem verip korumalarınızı giyerseniz giyin...mobiletde olsa cbr 1000 rr da olsa bu lanet makina çok tehlikeli bişey...

granaj kaporta darbe emici herşey biziz...2005 teki kazamdan sonraki duygularım yine geri geldi...soğudum ...hemde çok...

bugün şahit olduğum kaza görüntüleri...

Son Söz Kendime....

Ah Mete Handro... Eşşek Mete Handro......

bi dizlik taksan lanet depon çizilir dimi...

bi mont giysen lanet sıcaklarda terlersin dimi...

bi bellik taksa onu SS ciler takar dimi...ben niye takam dimi...

kaskın çok sıkıyo diye bağlantıyı açık tutarsın dimi...

kendine çok güvenirsin dimi...

Baban 7 ceddin polis ya seni ölümdende kurtarır dimi...hepsi süpermen dimi...

Eşşek geldin eşşek gitme....ya moturu adam gibi sür ya hiç sürme...

Bu arada 25 plaka nire yav...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondıal 150 Mcx
    çok geçmiş olsun valla banada ara sıra dio ama ben çok konuşmak istemiom
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    erzurum
    geçmiş olsun abi...........
    ::tutkuy::

geçmiş olsun mete abi... vallahi çok üzüldüm senin adına neyse bunları geçmişte bırakıp tam koruma sürelim motorlarımızı ancak yaşananlar da kolay kolay unutulmuyor... kaç kişi canından oldu ama bir tutkudur gidiyoruz

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Metehan geçmiş olsun kardeşim....

Aynen benim de minik bir kızım var ;

motora binerken sağlam iner miyim Yoksa Nasreddin Hocamız gibi düşer miyim ben de bilmiyorum...

İyi de bu eşekten daha hızlıymış bana kimse dememişti bunu...
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    gecmıs olsun abı yaa....
    25 erzurum abı....

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    Alıntı kkorhann34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah rahmet eylesin

ölen kimse yok ki ortada
    ay bu 25 karaktere
    ::tutkuy::

Çok çok geçmiş olsun.
    Hani bazı şeyler dile getirilmeyince gerçekleşmez sanıyoruz ya (en azından ben öyle zannediyorum, zannetmek istiyorum), o kadar da tehlikeli değil deyip dolaşıyoruz ortalıkta.
    Bu arada, trafikte sıkıştırmalar, mağdur olduğumuz kural ihlalleri, kazalar...
    Bu iş biraz da sinir harbi gibi. Sevdamız ağır basıyor Allah'dan.
    Tekrar çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    ne deyon ya sen meto kendine dikkat et lazımsın bana

moturada dikkat et yan yatmış çizik motor almam

şaka bi yana abicim bende soğudum ya hep kaza görüntüleri izlemeye başladım bi de yarımlık açtım masaya başlamadan biten motur maceeram için

neyse çok geçmiş olsun bi ara gelcem yanına höödü
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Abi geçmiş olsun kotu bi gun geçirmişsin anlasilan aman METE ABI amannn

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    abi yapma ya

üzüldüm gerçekten. biliyosun zaten benim durumudasen bize lazımsın

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Mete abi madem binmiycen cıbıfı bana versene zaten seni tehlikeye sokmasına müsade edemem...
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    kanka büyük geçmiş olsun...neyseki ucuz atlatmışsın...böyle öküzler hiç bitmez kanka....olayda her ne kadar senin suçun olmasada genelde sende sert kullanıyosun be kardeşim motoru...koruma konusundaysa dilimizde tüy bitti ama sana dinletemedik dik kafalı adamsın vesselam... neyse geçmiş olsun tekrardan verilmiş sadakan varmış...

birde diyosunki adamlar inmedi...senin gibi bir gulyabaniyi gördükten sonra nasıl insin olum adamlar...korkularından kalakalmışlardır oldukları yerde...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Mete kardeş çok geçmiş olsun,hakikaten verilmiş sadakan varmış allah kızına bağışlamış seni.Bundan sonra inşallah korumaları unutmazsın.Öte yandan hadi bu arkadaşlar istanbullu değil ya bizim yerli mahsullere ne demeli adamı katil ederler vallahi.
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Abi çok geçmiş olsun kaza yapan diğer arkadaşada acil şifalar diliyorum
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE
    geçmiş olsun... frene basmak yerine sıyrılmak her zaman daha mantıklı derler. iyi yapmışsın. umarım kendine trafikte kendine bu kadar güvenmezsin bir daha... hadi biz genciz kullanıyoruz, kendimizin kurmadığı, bir ailenin ferdiyiz ve kimi zaman sorumsuzca ve düşünmeden davranabiliyoruz ama sen o aşamayı çoktan geçmiş, ve kendi kurduğun ailenle bayrağı devralmış durumdasın. eskiden aldığın riskleri almaman, eskiden 100 ile girdiğin viraja şimdi 60 ile girmen gerekiyor... haksız mıyım?..

kusura bakma, öğüt verir gibi oldu ama, mesajını okuduktan sonra birşeyler deme ihtiyacı hissettim. sen artık sadece sana ait değilsin, demek istediğim buydu. sürç-i lisan ettiysek affola...

artık dadaşlarla takip mesafesini iki katına çıkartırsın
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gecmis olsun abi, en azindan e$$ek gitmeme yolunda bir adim daha atmis gibi gordum seni Sen Honda'ya lazimsin
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    metehan geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.

Bu aralar nedir ya kazalar,kaza atlatanlar......... aman dikkat

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Meteciğim çok geçmiş olsun.
    Kendi yazında hatanı söylüyorsun,madem kavşağa geliyorsun bir gaz kes,hafif freni yokla dağil mi ya?
    Haydi araba suçlu ve şöförüne bağırınca biraz rahatladın,biracıkta kendine bağır.Ya köpek filan çıksaydı yada bir kaza olupta araç önüne yuvarlansaydı
    250 gram börek için değermi bu sürat ve dikkatsizlik.
    Seni kınıyorum

Bol kıymalı tarafından banada börek ayırırsan kınamayı geri alabilirim.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    metehan geçmiş olsun ya
    farklı şehirlerden gelen araçlardan bende dertliyim
    gerek direksiyon başında gerek gidon başında
    adamlar sanki uzaya çıkmış gibi kullanıyo arabayı...
    sen gene dikkatli ol, bak yapıştırdım gidiosum diyosun yapıştırma abi o kadar
    şehir içinde herşey olabilir
    tekrardan geçmişler olsun..
    GKN MOTORS

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)