Bu Sabah AZRAİL Merhaba Dedi...Muhatap Olmadım Kendisiyle
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun valla banada ara sıra dio ama ben çok konuşmak istemiom
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
erzurum
geçmiş olsun abi...........
-
-
Metehan geçmiş olsun kardeşim....
Aynen benim de minik bir kızım var ;
motora binerken sağlam iner miyim Yoksa Nasreddin Hocamız gibi düşer miyim ben de bilmiyorum...
İyi de bu eşekten daha hızlıymış bana kimse dememişti bunu...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
gecmıs olsun abı yaa....
25 erzurum abı....
-
kkorhann34 adlı üyeden alıntı
allah rahmet eylesin
ölen kimse yok ki ortada
ay bu 25 karaktere
-
Çok çok geçmiş olsun.
Hani bazı şeyler dile getirilmeyince gerçekleşmez sanıyoruz ya (en azından ben öyle zannediyorum, zannetmek istiyorum), o kadar da tehlikeli değil deyip dolaşıyoruz ortalıkta.
Bu arada, trafikte sıkıştırmalar, mağdur olduğumuz kural ihlalleri, kazalar...
Bu iş biraz da sinir harbi gibi. Sevdamız ağır basıyor Allah'dan.
Tekrar çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.
-
-
26 Temmuz 2007, 23:13
Abi geçmiş olsun kotu bi gun geçirmişsin anlasilan aman METE ABI amannn
-
26 Temmuz 2007, 23:15
abi yapma ya
üzüldüm gerçekten. biliyosun zaten benim durumudasen bize lazımsın
-
26 Temmuz 2007, 23:16
Mete abi madem binmiycen cıbıfı bana versene zaten seni tehlikeye sokmasına müsade edemem...
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
26 Temmuz 2007, 23:16
kanka büyük geçmiş olsun...neyseki ucuz atlatmışsın...böyle öküzler hiç bitmez kanka....olayda her ne kadar senin suçun olmasada genelde sende sert kullanıyosun be kardeşim motoru...koruma konusundaysa dilimizde tüy bitti ama sana dinletemedik dik kafalı adamsın vesselam... neyse geçmiş olsun tekrardan verilmiş sadakan varmış...
birde diyosunki adamlar inmedi...senin gibi bir gulyabaniyi gördükten sonra nasıl insin olum adamlar...korkularından kalakalmışlardır oldukları yerde...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
26 Temmuz 2007, 23:17
Mete kardeş çok geçmiş olsun,hakikaten verilmiş sadakan varmış allah kızına bağışlamış seni.Bundan sonra inşallah korumaları unutmazsın.Öte yandan hadi bu arkadaşlar istanbullu değil ya bizim yerli mahsullere ne demeli adamı katil ederler vallahi.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
26 Temmuz 2007, 23:24
Abi çok geçmiş olsun kaza yapan diğer arkadaşada acil şifalar diliyorum
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
26 Temmuz 2007, 23:28
geçmiş olsun... frene basmak yerine sıyrılmak her zaman daha mantıklı derler. iyi yapmışsın. umarım kendine trafikte kendine bu kadar güvenmezsin bir daha... hadi biz genciz kullanıyoruz, kendimizin kurmadığı, bir ailenin ferdiyiz ve kimi zaman sorumsuzca ve düşünmeden davranabiliyoruz ama sen o aşamayı çoktan geçmiş, ve kendi kurduğun ailenle bayrağı devralmış durumdasın. eskiden aldığın riskleri almaman, eskiden 100 ile girdiğin viraja şimdi 60 ile girmen gerekiyor... haksız mıyım?..
kusura bakma, öğüt verir gibi oldu ama, mesajını okuduktan sonra birşeyler deme ihtiyacı hissettim. sen artık sadece sana ait değilsin, demek istediğim buydu. sürç-i lisan ettiysek affola...
artık dadaşlarla takip mesafesini iki katına çıkartırsın
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
26 Temmuz 2007, 23:30
Moderatör
Gecmis olsun abi, en azindan e$$ek gitmeme yolunda bir adim daha atmis gibi gordum seni Sen Honda'ya lazimsin
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
26 Temmuz 2007, 23:30
metehan geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.
Bu aralar nedir ya kazalar,kaza atlatanlar......... aman dikkat
-
26 Temmuz 2007, 23:32
Meteciğim çok geçmiş olsun.
Kendi yazında hatanı söylüyorsun,madem kavşağa geliyorsun bir gaz kes,hafif freni yokla dağil mi ya?
Haydi araba suçlu ve şöförüne bağırınca biraz rahatladın,biracıkta kendine bağır.Ya köpek filan çıksaydı yada bir kaza olupta araç önüne yuvarlansaydı
250 gram börek için değermi bu sürat ve dikkatsizlik.
Seni kınıyorum
Bol kıymalı tarafından banada börek ayırırsan kınamayı geri alabilirim.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
26 Temmuz 2007, 23:32
metehan geçmiş olsun ya
farklı şehirlerden gelen araçlardan bende dertliyim
gerek direksiyon başında gerek gidon başında
adamlar sanki uzaya çıkmış gibi kullanıyo arabayı...
sen gene dikkatli ol, bak yapıştırdım gidiosum diyosun yapıştırma abi o kadar
şehir içinde herşey olabilir
tekrardan geçmişler olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)