abi çok geçmiş olsun iyi sıyırmışsaın valla allah korumuş mete abi korumalarını ihmal etme gözünü seveyim sen bize lazımsın yahuu
abi çok geçmiş olsun iyi sıyırmışsaın valla allah korumuş mete abi korumalarını ihmal etme gözünü seveyim sen bize lazımsın yahuu
Çok geçmiş olsun diyorum. Yakın zamanda yaşanan kazaları unutmayalım ve dikkatli olalım arkadaşlar. Bende son zamanlarda üst üste gelen motosiklet kazaları nedeniyle geçen hafta sonundan beri ne motoru görmüşlüğüm var nede motora binesim var. Zaten yeni yeni trafiğe adapte olmuşken birde üstüne üstlük bunları duyunca daha kötü oldum. Kendi kendime düşünüp çok üzülüyorum bu kadar deneyimli en azından tecrübesi çok daha fazla olan insanların başına gelenlere bakınca aklıma hiçte iyi şeyler gelmiyor.Bu kazalar olmadan çok güzel hayaller kuruyordum ben kendime cbf 150 alıp diğer motoruda zaten çok sevdiği için eşime verecektim.Pek eşim yanaşmasada motoru satmakta aklımdan geçmiyor değil hani. O benim gibi düşünmüyor ona bakacak olursan istanbul trafiğinde yolda yürümek bile sakıncalı aslında.Herkese kazasız sürüşler dilerim.Allah bizi (dört tekerleklilerden demeyeceğim çünkü insan özürlü ise ne kullandığı araç çok önemli değil) trafik canavarlarından korusun.
sevgili metehan seni tanımıyorum ama seviyorum ...diyeceksin neyimi seviyorsun abi..pozitif olmanı hayatı tiye almanı..yağmura olan düşkünlüğünü..ince bir zekaya sahip olmanı .nüktedanlığını vs vs....kalender bir yapın olduğu belli..sen kendi eleştirini kendin yeterince yapmışsın..sana akıl verecek halimizde yok..herkes kendince bir yorum yapmış..ben sadece iki kelime yazacağım ....kendini düşünmüyorsan yağmuru düşün ve ona göre kullan..allah esirgesin facia olsa bizler bir kaç gün üzülürüz çok delikanlı adamdı çok iyi insandı deriz ..zaman içerisindede unutur gideriz....ya kızın napardı eşin napardı hiç düşündünmü..ömür boyu yetimlik ömür boyu göz yaşı..allah herkesten uzak etsin sendende uzak etsin inşallah..üzüldüğüm için biraz duygusal yazdım kusura bakma ama malesef gerçekler bu..yaşam bize gösterdiki ateş düştüğü yeri yakıyor..sen bana gene kız ama ya adam gibi bin heyecansız sinirsiz yağmurunu düşünerek yada hiç binme kardeşim..unutmaki hayat yalnız senin değil yaşam ortaklarınında...hoşca kal
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
Çok çok geçmiş olsun Mete.Allah çoluğuna çocuğuna bağışlamış seni.
Her şeyden öte senin yazı üslubuna, mizah anlayışına hastayım arkadaş.Meslek değiştirip kalemi eline alsan mizah yazarı diye ortada dolanan çok kişi işsiz kalır bak.Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.
Bu halinle motosiklet.net'in tuzu biberisin.Seni seviyoruz.Kendine dikkat et.
metecim çok geçmiş olsun allah bi daha göstermesin canım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Lütfen kıskanmayalım...nazar etme ne olur çalışın sevilin sizinde olur...:queen:
sağol...
Allah razı olsun...
motur güzel güzel...bugün bayağı gezdim...oh mis...
abi moturunu alınca bu yazılarını sallamıyon bea...
nazqar etme ne olur...daha mondıyı songiyi satamadın be...naaberr...
evet valla.....25 benim uğursuz rakamım artık...
sağolasın...abi koruma nedense benim kültürümde yok...ah bu kafa yokmu...mobiletle bisikletle yıllardır gezince bilinc oluşmuyo dostum ya...
aman eşine motur alıpda yola çıkmasına müsade etme...tecrübesi ne kadar bilemiyorum ama yazdığın gibi Türkiyede bir bayann tek başına motor sürmesi çok riskli...
sağol abi....aynen ateş düştüğü yeri yakıyor...kulağımıza küpe oldu artık...hayat bize bişeyler anlatıyor...öğrendiğimizi zannettiğimiz zaman birde bakıyoruzki yaşımız 40-45-50 olmuş...kısa hayatımızı en güzel şekilde insanlarla paylaşmak gerekir...hiç üzülmeden üzmeden...
sağolasın...
sağolasın hocam...utandırıyorsun beni...nacizane klavyede bişeyler yazıyoruz...hepimizin içinde olan bir coşku bu...
sağol abi...görüyosun...hep zirvedeyim...inşallah yönetim bu husustan rahatsız değildir...
Mesaj Yazan ArkadaŞlara Mİnnettarim...saĞolsunlar Varolsunlar...topİk Kİlİtlenİrse Bende Daha Fazla Şimarmam Artik...:p
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Valla mete_han; Azrail sana merhaba demeye pek niyetli değilmiş ama sen O'na davetiye çıkarmışsın selamlaşmak için
Bir anlık dikkatsizlik ya da bir porsiyon börek için ne kendi yüreğini ne de bizim yüreğimizi ağzımıza getirme
Allah seni yavruna bağışlamış, geçmiş olsun
Bu arada umarım kaza geçiren diğer arkadaşın durumu da iyidir. O'na da büyük geçmiş olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
üstüne gittim bi de mazda 626 aldım.nazqar etme ne olur...daha mondıyı songiyi satamadın be...naaberr...
paranın gözü kör olsun...
bak, sana ne yazmışım
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...tml#post739925
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
metecim allah bir daha göstermesin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Gecmis olsun hocam
Sana bir sey olsun istemem hic bir zaman
Aramıyo olman bunu deistirmes yani(iğnele)
Comfirmation Bias
barbaros bulvarından rampa aşagı altındaki motorla 100km/h ile gitmen bana pek normal gelmedi
bence sen kendin çağırmışsın azraili hem azraili çağırıyosun hemde muhattap olmuyosun çok ayıp
neyseki önemli bişi yok hayattasın ve sakat kalmadın geçmiş olsun
Kilit istiyoruz sevgili modlarımız......
Konu çoktaan amacına ulaşmış hatta geri bile dönmüştür....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kilitsiz bir dünya istiyoruz alp hoca. özgürlük!
Freedom !
Ardı ardına gecmis olsun deme rahatlıgım olmalı arkadasıma.
Belki aklıma geldikce yoklamak gecmis olsun demek istiyorum
Comfirmation Bias
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)