Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Bu Sabah AZRAİL Merhaba Dedi...Muhatap Olmadım Kendisiyle

REKLAM ALANI
    megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    abi çok geçmiş olsun iyi sıyırmışsaın valla allah korumuş mete abi korumalarını ihmal etme gözünü seveyim sen bize lazımsın yahuu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    taylo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 Honda
    Çok geçmiş olsun diyorum. Yakın zamanda yaşanan kazaları unutmayalım ve dikkatli olalım arkadaşlar. Bende son zamanlarda üst üste gelen motosiklet kazaları nedeniyle geçen hafta sonundan beri ne motoru görmüşlüğüm var nede motora binesim var. Zaten yeni yeni trafiğe adapte olmuşken birde üstüne üstlük bunları duyunca daha kötü oldum. Kendi kendime düşünüp çok üzülüyorum bu kadar deneyimli en azından tecrübesi çok daha fazla olan insanların başına gelenlere bakınca aklıma hiçte iyi şeyler gelmiyor.Bu kazalar olmadan çok güzel hayaller kuruyordum ben kendime cbf 150 alıp diğer motoruda zaten çok sevdiği için eşime verecektim.Pek eşim yanaşmasada motoru satmakta aklımdan geçmiyor değil hani. O benim gibi düşünmüyor ona bakacak olursan istanbul trafiğinde yolda yürümek bile sakıncalı aslında.Herkese kazasız sürüşler dilerim.Allah bizi (dört tekerleklilerden demeyeceğim çünkü insan özürlü ise ne kullandığı araç çok önemli değil) trafik canavarlarından korusun.

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    sevgili metehan seni tanımıyorum ama seviyorum ...diyeceksin neyimi seviyorsun abi..pozitif olmanı hayatı tiye almanı..yağmura olan düşkünlüğünü..ince bir zekaya sahip olmanı .nüktedanlığını vs vs....kalender bir yapın olduğu belli..sen kendi eleştirini kendin yeterince yapmışsın..sana akıl verecek halimizde yok..herkes kendince bir yorum yapmış..ben sadece iki kelime yazacağım ....kendini düşünmüyorsan yağmuru düşün ve ona göre kullan..allah esirgesin facia olsa bizler bir kaç gün üzülürüz çok delikanlı adamdı çok iyi insandı deriz ..zaman içerisindede unutur gideriz....ya kızın napardı eşin napardı hiç düşündünmü..ömür boyu yetimlik ömür boyu göz yaşı..allah herkesten uzak etsin sendende uzak etsin inşallah..üzüldüğüm için biraz duygusal yazdım kusura bakma ama malesef gerçekler bu..yaşam bize gösterdiki ateş düştüğü yeri yakıyor..sen bana gene kız ama ya adam gibi bin heyecansız sinirsiz yağmurunu düşünerek yada hiç binme kardeşim..unutmaki hayat yalnız senin değil yaşam ortaklarınında...hoşca kal
    2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun metehandro abey,atlatmana sevindim

serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Çok çok geçmiş olsun Mete.Allah çoluğuna çocuğuna bağışlamış seni.

Her şeyden öte senin yazı üslubuna, mizah anlayışına hastayım arkadaş.Meslek değiştirip kalemi eline alsan mizah yazarı diye ortada dolanan çok kişi işsiz kalır bak.Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.

Bu halinle motosiklet.net'in tuzu biberisin.Seni seviyoruz.Kendine dikkat et.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    metecim çok geçmiş olsun allah bi daha göstermesin canım
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu alp denen şebelebettin cenazeme gelmesin dişi apla...vasiyetimdir...
    Allah korusun abi ya
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete be yuh en ciddi kazalarda bile bu kadar uzamıyo olay .. hani bi laf vardır kedi arkasını görmüş yaram var demiş aynı hesap..
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artık bir kit yapmanın zamanı geldi dimi.... İyiki kaza felan yapmadı...Bide yapsa tamam ha.....
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al bendende o kadar...adam polemik olsunda atılan mesaj sayısı ve geyik artsın diye her yazılan şeye üşenmeden alıntı yapıp cevap yazıyo yaw ben bayılacam burda nerdeyse...
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu ben hep diyorum.. Honda bu cevheri fark etmeli.. Foruma her Honda yazdiginda prim verilmeli bu saygideger zat'a.. Reklam sorumlusu falan yapilmali.. Hit'i cok adamin adam ne yapsin
    metezedeler olmuş beee

Lütfen kıskanmayalım...nazar etme ne olur çalışın sevilin sizinde olur...:queen:

Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun... İyi atlatmışsın....

sağol...

Alıntı rEnE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun mete hocam.
    Sana bir şey olmasını istemiyorum.
    Allah razı olsun...

Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi geçmiş olsun yeni gördüm yazını.Büyük geçmiş olsun.Bazen bende soğuyorum motordan bakalım hayırlsı olsun. Birde şu lafına gülmeden edemedim.
    ""yürekleri yetip inseler problemi şiddetle çözücez...""

motur güzel güzel...bugün bayağı gezdim...oh mis...

Alıntı Niyet 0070 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun mete abi.

ya noluyor bu aralar hep bir kaza haberleri
    daha ehliyeti alamadan motordan soğuyucam yaw

abi moturunu alınca bu yazılarını sallamıyon bea...

Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hazırda bir pirocem var.
    avare geziniyorum bu aralar. eve ulaşırsam, kiti takarız beraber.
    nazqar etme ne olur...daha mondıyı songiyi satamadın be...naaberr...

Alıntı muvattali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birkaç gündür girmiyordum siteye Geçmiş olsun Mete kardeş

25 25 diye diye çağırdın 25'i bak
    evet valla.....25 benim uğursuz rakamım artık...

Alıntı megadeth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çok geçmiş olsun iyi sıyırmışsaın valla allah korumuş mete abi korumalarını ihmal etme gözünü seveyim sen bize lazımsın yahuu

sağolasın...abi koruma nedense benim kültürümde yok...ah bu kafa yokmu...mobiletle bisikletle yıllardır gezince bilinc oluşmuyo dostum ya...

Alıntı taylo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun diyorum. Yakın zamanda yaşanan kazaları unutmayalım ve dikkatli olalım arkadaşlar. Bende son zamanlarda üst üste gelen motosiklet kazaları nedeniyle geçen hafta sonundan beri ne motoru görmüşlüğüm var nede motora binesim var. Zaten yeni yeni trafiğe adapte olmuşken birde üstüne üstlük bunları duyunca daha kötü oldum. Kendi kendime düşünüp çok üzülüyorum bu kadar deneyimli en azından tecrübesi çok daha fazla olan insanların başına gelenlere bakınca aklıma hiçte iyi şeyler gelmiyor.Bu kazalar olmadan çok güzel hayaller kuruyordum ben kendime cbf 150 alıp diğer motoruda zaten çok sevdiği için eşime verecektim.Pek eşim yanaşmasada motoru satmakta aklımdan geçmiyor değil hani. O benim gibi düşünmüyor ona bakacak olursan istanbul trafiğinde yolda yürümek bile sakıncalı aslında.Herkese kazasız sürüşler dilerim.Allah bizi (dört tekerleklilerden demeyeceğim çünkü insan özürlü ise ne kullandığı araç çok önemli değil) trafik canavarlarından korusun.

aman eşine motur alıpda yola çıkmasına müsade etme...tecrübesi ne kadar bilemiyorum ama yazdığın gibi Türkiyede bir bayann tek başına motor sürmesi çok riskli...

Alıntı cemal yortanlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili metehan seni tanımıyorum ama seviyorum ...diyeceksin neyimi seviyorsun abi..pozitif olmanı hayatı tiye almanı..yağmura olan düşkünlüğünü..ince bir zekaya sahip olmanı .nüktedanlığını vs vs....kalender bir yapın olduğu belli..sen kendi eleştirini kendin yeterince yapmışsın..sana akıl verecek halimizde yok..herkes kendince bir yorum yapmış..ben sadece iki kelime yazacağım ....kendini düşünmüyorsan yağmuru düşün ve ona göre kullan..allah esirgesin facia olsa bizler bir kaç gün üzülürüz çok delikanlı adamdı çok iyi insandı deriz ..zaman içerisindede unutur gideriz....ya kızın napardı eşin napardı hiç düşündünmü..ömür boyu yetimlik ömür boyu göz yaşı..allah herkesten uzak etsin sendende uzak etsin inşallah..üzüldüğüm için biraz duygusal yazdım kusura bakma ama malesef gerçekler bu..yaşam bize gösterdiki ateş düştüğü yeri yakıyor..sen bana gene kız ama ya adam gibi bin heyecansız sinirsiz yağmurunu düşünerek yada hiç binme kardeşim..unutmaki hayat yalnız senin değil yaşam ortaklarınında...hoşca kal

sağol abi....aynen ateş düştüğü yeri yakıyor...kulağımıza küpe oldu artık...hayat bize bişeyler anlatıyor...öğrendiğimizi zannettiğimiz zaman birde bakıyoruzki yaşımız 40-45-50 olmuş...kısa hayatımızı en güzel şekilde insanlarla paylaşmak gerekir...hiç üzülmeden üzmeden...

Alıntı PHAETONW12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun metehandro abey,atlatmana sevindim
    sağolasın...

Alıntı serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok çok geçmiş olsun Mete.Allah çoluğuna çocuğuna bağışlamış seni.

Her şeyden öte senin yazı üslubuna, mizah anlayışına hastayım arkadaş.Meslek değiştirip kalemi eline alsan mizah yazarı diye ortada dolanan çok kişi işsiz kalır bak.Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.

Bu halinle motosiklet.net'in tuzu biberisin.Seni seviyoruz.Kendine dikkat et.
    sağolasın hocam...utandırıyorsun beni...nacizane klavyede bişeyler yazıyoruz...hepimizin içinde olan bir coşku bu...

metecim çok geçmiş olsun allah bi daha göstermesin canım
    sağol abi...görüyosun...hep zirvedeyim...inşallah yönetim bu husustan rahatsız değildir...

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah korusun abi ya

Mesaj Yazan ArkadaŞlara Mİnnettarim...saĞolsunlar Varolsunlar...topİk Kİlİtlenİrse Bende Daha Fazla Şimarmam Artik...:p
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

vınvın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla mete_han; Azrail sana merhaba demeye pek niyetli değilmiş ama sen O'na davetiye çıkarmışsın selamlaşmak için

Bir anlık dikkatsizlik ya da bir porsiyon börek için ne kendi yüreğini ne de bizim yüreğimizi ağzımıza getirme

Allah seni yavruna bağışlamış, geçmiş olsun

Bu arada umarım kaza geçiren diğer arkadaşın durumu da iyidir. O'na da büyük geçmiş olsun...

Motosikleti
    Alıntı vınvın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla mete_han; Azrail sana merhaba demeye pek niyetli değilmiş ama sen O'na davetiye çıkarmışsın selamlaşmak için

Bir anlık dikkatsizlik ya da bir porsiyon börek için ne kendi yüreğini ne de bizim yüreğimizi ağzımıza getirme

Allah seni yavruna bağışlamış, geçmiş olsun

Bu arada umarım kaza geçiren diğer arkadaşın durumu da iyidir. O'na da büyük geçmiş olsun...
    Valla aplacım aynı annem gibi azarladın beni...annemde hep bana kızar...bilirki hata genelde bendedir...senide çok severim bilirsin...sağolasın alaka için...

o kaza yapan kuryenin halini görmeliydin...Allah bu acıları ne yaşatsın ne göstersin...kırmızıya selamlar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    nazqar etme ne olur...daha mondıyı songiyi satamadın be...naaberr...
    üstüne gittim bi de mazda 626 aldım.
    paranın gözü kör olsun...

bak, sana ne yazmışım
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...tml#post739925
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstüne gittim bi de mazda 626 aldım.
    paranın gözü kör olsun...

bak, sana ne yazmışım
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...tml#post739925
    hayırlı olsunda 10 gün önceki mesaj ne alaka...nedyon haci...anlamıyom...nedyon arabayı...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsunda 10 gün önceki mesaj ne alaka...nedyon haci...anlamıyom...nedyon arabayı...
    anlamıyon belli
    hadi git yat. uğraştırma beni gece vakti...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    metecim allah bir daha göstermesin
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    metecim allah bir daha göstermesin
    yav abi dalga geçmesene...kitleyiver artık...

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gecmis olsun hocam
    Sana bir sey olsun istemem hic bir zaman
    Aramıyo olman bunu deistirmes yani(iğnele)
    Comfirmation Bias

uguratac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 600S ABS
    barbaros bulvarından rampa aşagı altındaki motorla 100km/h ile gitmen bana pek normal gelmedi
    bence sen kendin çağırmışsın azraili hem azraili çağırıyosun hemde muhattap olmuyosun çok ayıp
    neyseki önemli bişi yok hayattasın ve sakat kalmadın geçmiş olsun

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kilit istiyoruz sevgili modlarımız......

Konu çoktaan amacına ulaşmış hatta geri bile dönmüştür....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kilitsiz bir dünya istiyoruz alp hoca. özgürlük!
    Freedom !
    Ardı ardına gecmis olsun deme rahatlıgım olmalı arkadasıma.
    Belki aklıma geldikce yoklamak gecmis olsun demek istiyorum
    Comfirmation Bias

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı rEnE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kilitsiz bir dünya istiyoruz alp hoca. özgürlük!
    Freedom !
    Ardı ardına gecmis olsun deme rahatlıgım olmalı arkadasıma.
    Belki aklıma geldikce yoklamak gecmis olsun demek istiyorum
    Sana telefonunu vereyim mesaj at...İstediğin kadar.... Ama gözünü sevem bu konu kitlensin....

Adam kendini yükseklerde görmeye başladı....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)