OOoo neoncu gardaş sağolasın...Bugün Fulyadan Levent çıktım...kısmet artık...saygılar...
OOoo neoncu gardaş sağolasın...Bugün Fulyadan Levent çıktım...kısmet artık...saygılar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi gelmiş geçmiş bugün bende kaza yaptım benim burnum kırıldı sadece ama motorum trafikten men edilecekmiş keşke ölseydimde bu haberi almasaydım.SAna tekrar geçmiş olsun
töbe de la...burnun kırılmış...bundan daha kötü bir haber olamaz...ben uzun yıllardır ehliyetsiz gezdim...ama bi yere kadar...artık daha düzgün bir sürücü olmaya karar verdim...kendimi değil artık trafikteki diğer kişileride önemsiyorum...hayatın ne getireceği belli olmaz...
kanka yakışıklı efendi çocuksun...fazla basma...her gaz açtığında beni hatırla...Mete Han kızardı şimdi kendini frenle.km göstergene bi fotomu koy.....canavar olma...severiz seni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ciddi anlamda bunun gibileri dövüp haberlere çıkmadıkça akıllanmazlar.Bu hayvanların şunu demesi lazım
-lan herifte kask var bulaşmayım bir kafa atsan paramparça olurum
yani bu herifleri korkutmamız lazım.
Geçmiş olsun Mete, işine erken git börek yiyeceğine bisküvi ye trafikte dikkatini dağıtma diyorum, güvenlik önlemlerini almadığın içinse hiçbir şey demiyorum, kendin diyeceğini demişsin.
Not: Yahu yönetici arkadaşlar şu giripte sonradan sitenin kullanıcıyı atması bir tek bende mi oluyor. Hergün yeni şifre alıyorum öyle giriyorum bu ne iştir? Zaten eve de çektiremedim adsl zaman yok, bir zahmet bakıverin nedir bu sorun günlerdir eziyet çekiyorum.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ne halin varsa gör len...... Bidaha bişey yazarsam 2 olsun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
mete be yuh en ciddi kazalarda bile bu kadar uzamıyo olay .. hani bi laf vardır kedi arkasını görmüş yaram var demiş aynı hesap..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Yahu ben hep diyorum.. Honda bu cevheri fark etmeli.. Foruma her Honda yazdiginda prim verilmeli bu saygideger zat'a.. Reklam sorumlusu falan yapilmali.. Hit'i cok adamin adam ne yapsin
Legends may sLeep.. But they never diE..!
metezedeler olmuş beee
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Çok geçmiş olsun... İyi atlatmışsın....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Geçmiş olsun mete hocam.
Sana bir şey olmasını istemiyorum.
Comfirmation Bias
Abi geçmiş olsun yeni gördüm yazını.Büyük geçmiş olsun.Bazen bende soğuyorum motordan bakalım hayırlsı olsun. Birde şu lafına gülmeden edemedim.
""yürekleri yetip inseler problemi şiddetle çözücez...""
lezzet gider,mesuliyet kalır...
geçmiş olsun mete abi.
ya noluyor bu aralar hep bir kaza haberleri
daha ehliyeti alamadan motordan soğuyucam yaw
Birkaç gündür girmiyordum siteye Geçmiş olsun Mete kardeş
25 25 diye diye çağırdın 25'i bak
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)