Geçmiş olsun len..... Ama azrail gelirse böyle boş gitmez.... O sana görünen başka bişeydir..... Uyarıdır....
Arabadada aynı tehlikeler yokmu?.... İnsan oğlu bu.... Ne olacağı ne zaman olacağı belli diil....
Sadece biraz daha dikkat....
Geçmiş olsun len..... Ama azrail gelirse böyle boş gitmez.... O sana görünen başka bişeydir..... Uyarıdır....
Arabadada aynı tehlikeler yokmu?.... İnsan oğlu bu.... Ne olacağı ne zaman olacağı belli diil....
Sadece biraz daha dikkat....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Aman diyorum Mete kardeş,dikkat!... Zaten son günlerde kaybettiklerimiz sebebiyle motora binerken ayağım seyirip duruyo.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Geçmiş olsun abi..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Geçmiş olsun Metehan..
Kazasız belasız sürüşler dilerim dikkat etmek lazım hemde 2 kere dikkat etmek lazım.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Metehan abi çok büyük geçmiş olsun abi allaha emanet ol abicim...
olum ordada senin gazına geldik yarmagül...gıcıklığına sağımdan solumdan geçip tahrik eden sendin beni... ama hata bendeydi kanka bilmediğim yolda virajda gazı fazla açarsan böyle şeylerin karşına çıkmasıda normal...ama kurtardık allahtan...herifte bi an panikledi ne yapacağını şasırdı söylendi falan ama neyseki kurtardık çizik falan olmadan...
sende insafa gelde biniyosan şu merete full koruma binmeye çalış...yada hiç binme olsun bitsin...hiçbirimizin sağlığından hayatından değerli değilya...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
geçmiş olsun abi... araba da olsa motor da olsa istersen yol kenarında ol. trafik varsa yanıbaşında herşey olabilir...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Abi cok cok geçmiş olsun, dediğin gibi sen ne yaparsan yap, bir türlütehlıkeler oluyorç insan gerckten olayın sıddetıne gore surelı olarak soguyor motordan, velakin vazgeçilmiyooooooorrrrr.. Allah bunla kurtulmayı nasip etsin her seferınde...
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
abi çok geçmiş olsun keşke dövseydinde aklı başına gelseydi ya
true love..
Drift Religion
Geçmiş olsun ...
HEr daim dikkatli olmak lazım
geçmiş olsun mete abi çok üzüldük selamlar
geçmiş olsun abi ben o şekilde bi kaza yapmıştım ana yolda 30 km ile giderken tali yoldan çıkan bi araç şerefsizin teki beni gördü durdu durmasa ben durucaktım durdu diye ben geçmeye kalktım tam geçicem bi çıktı yola kaçıcamm karşıdan kamyon geliyo vurucam o zaman daha ehliyet yok saldım motoru kaydım yerde her yerim yandı halk ile yeksan oldum yerden kalktım kan revan içinde o ç ocugu arabanın kapısını kilitlemiş çekiyorum bir açılsa adamı o halimle komaya sokardım inmedi edraftanda bir allahın kulu yardım etmedi gittim motoru kaldırdım çektim kenara bi baktım o çocugu kaçmış bende mecbur dagılmış bi halde evin yolunu tuttum allahtan motor çalıştı tekrar ama adamın yüzü hala aklımda yakalarsammmm................... sana tekar geçmiş olsun
Aman Mete abi gözünü seveyim sen dikkat et. Sana birşey olursa nice olur halimiz. Korumalarını kullan güzel abim. Bebişin, prensesin yağmurun için.
Geçmiş olsun umarım birdaha böyle şeyler yaşamazsın.
Okan ACAR
arkadaşım sevilen bir insansın herkes geçmiş olsun diyor.
"hem sert kullandım" hem yokuş aşşağı 100 bastım"
"hem de yeşili erken gördüm felan demişsin".
neredeyse hiç kimse bu dediklerini saymadan koruma giymekten felan bahsetmiş.muhtemelen bu sayılan ve sevilen bir insan olmandan ve mesaj sayından belli.
bana yaşadığın örnek kendine güvenmenin de bir sınırı olduğunu göstertti.
"arkadaşlar lütfen kavşakları(örnekte olduğu şekliyle lambaları);yol dönüşlerini,tali yol çıkışlarını çok çok ciddiye alalım"
geçmiş olsun Allah cc korumuş.
böyleleri o kadar çok ki hangisini dövsek.bide kornaya basınca el kol hareketi yapıp kaçanlar var işaret ediyorum dur diye nerdee...
büyük geçmiş olsun abi Arkadaşlar ışıklara ve kavşaklara ne olusa olsun hızlı girmeyin görüldüğü üzere denyo dolu etraf bende o yüzden kaza yapmıştım aman dikkat
gecmıs olsun mete abı...
verılmıs sadakan varmıs...
Allah a emanet ol abi.
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Çok çok geçmiş olsun diyorum...Şehir içinde çok deişik hadiseler yaşanıyor ya.Soradan düşünence şaşıyorum...Herif önüme kırıyor beni farketsin die korna çalıyorum farketmiyor.Neyse uzun bir korna geçerken anlasın daha fazla gelmesin die sıyrılıp geçiyorum.Lambalarda geliyor ne korna çalıyorsun koca yol sığamadın demez mi?Ayrıca korkuyorsan binme onun üstüne.Hayda gel de katil olma.Ayaklığı açtım arkamdan kuzenim bağırdı başka arabada akın noldu die?Dolmuş şoförü idi vınn bastı gitti şerefsiz...Gözgöre göre üstümüze kırıyorlar.Alışmak lazım heran biyere yapışabilme ihtimalimize...
AKIN FİDAN
büyük geçmiş olsun abicim.vallahi sen bize lazımsın bak ne çok sevenin var
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)