çok geçmiş olsun.. trafikte herzaman full dikkat lazım... ama ne kadar dikkatli kullanırsan kullan karşıdaki hödük olduğunda sen de yanıyosun malesef.... ne yapalım şansa yaşıyoruz zaten....
çok geçmiş olsun.. trafikte herzaman full dikkat lazım... ama ne kadar dikkatli kullanırsan kullan karşıdaki hödük olduğunda sen de yanıyosun malesef.... ne yapalım şansa yaşıyoruz zaten....
Abi geçmiş olsun, sen kızına lazımsın...
25 karakter diye diye başına geldi işte...
Çok geçmiş olsun..
Olaylar sonrasında şoföre söylediğin şeyleri olaylar öncesinde kendine de söyle,küçük bir çocuğunun ve seni sevenlerin olduğunu düşün de şu son sözlerinde dediklerini yap...
Kask klipsini takmadığı için 22 yaşında kardeşimiz gitti aramızdan,Allah aşkına yapma etme..
Geçmiş olsun abi..................
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
doğru söze ne denir ki.. bilhassa motosiklet sürerken unutulmaması gereken altın kural bu bence...
forum sitesinin ana sayfasına büyük puntalarla yazılması gerekir....
ne kadar haklı olursanız olun, yol hakkı sonuna kadar sizin olsun, karşı tarafa kırmızı ışık yansa da...giden geri gelmiyor...sağlık gibisi yok..varın 10 dk geç kalınsın...10 dk için kimsenin sevenlerini üzmeye hakkı yok...
geçmiş olsun....
her an herşey olabilir valla dikkat edelim...demin rahmetmi yazdın dostum...yani beni ölmeden mezara gömdün...
Erzurumlu gardaşlarımı yanaklarından tek tek öperim...hemşehrileri sağolsun katilim oluyordu...
abi tam orumada fayda etmiyor...bugün kurye arkadaşın ayak anatomisini gördükten sonra daha fena oldum...
eşşek bile daha güvenlidir hocam...eşşeğe pin motura pinme...
sağol abi...Erzurum doğruu yanıdı size bir BMW X5 kazandırıyorrr....
içine doğdu ölmüşüm ben...helvamıda pişirecek korhan...
sevda dediğimiz rüzgarı alabilmek...bilirsin köpeklerde arabada kafalarını dışarı çıkarmaktan zevk alırlar...rüzgarı hissetmek güzel bişey ...trafik derdin yok vs...ama bi yerde patlıyoruz...artık kader deyip geçiyorsun...Doktorun kazasını gördün...herif sağa kırıyor ve güm...sonumuz belli hocam...ben karamsarım artık bu konuda...
nası gelcen ayu efendi...bencede vazgec...Devletin sana ihtiyacı var...
bugün nasıl geçti anlamadım be abi...valla nası gece oldu...günlerden ne çözemedim...
sanada üzüldük cbf 500 önerdik...Allah muhafaza bişey olsa vicdanım sızlardı...
hehe...çok akıllısın valla helal olsun...emaneten vereyim...garajda duracağına sende kalsın gezersin...(şimdi harbiden pm atmasın bana...ciddimisin diye...)
kanka senin Ulustaki Mercedes gibi oldu birden çıktı ibine...kal geldi o an...artık nası çevirdim farkında değilim...saniyenin altında refleks...ben haşin ve sert bir kişi olduğumdan böle kullanıyom...senide gördük Ulusta Mercedese tosluyodun yandan ...lastik kaydı diye ayakyapma işte...kaza bu geliyorum demiyor...
sağolasın...motora binermiyim onu düşünüyorum aslında...
eyvallah kanka...
Shot at 2007-07-26
bugün trafikteki genel manzara buydu işte....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
amma alıntı yaptın be mete abi
geçmiş olsun abi... o dediğin yerin orda yanılmıyorsam yıldız teknik ünv. si var.. orda 2 hafta önce yolu gördüm.. kaptıran gidiyor... bil hassa yüksek cc li makina sesleride sık sık geliyor kulağına.. tehlikeli gerçekten...
KIRMIZI BOĞA..
coook çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
25 plaka yanılmıyosam erzurum 'un.
azraile gelince ben hiç muhatap olmamaya çalışırım hemen laubali oluyor kerata
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Geçmiş olsun Mete Handro'cum ama o ne başlık öyle yav?Azrail merhaba demiş,sen de muhatap olmamışsın filan...Çok büyük kazam geçecekti Allah korudu filan der insan...
"şansa yaşamak"... ne kadar ilginç bir tabir... ha pamuk ipliği diyorsun, ha iki teker... peki nedir bizi buna sevkeden? çok mu mazoşistiz? çok mu cesur? çok mu umursamazız? çok mu radikal? nedir çıkış noktası?
aklıma geçen gün kavşaktaki kaza geldi, kamyonun kasasına yüksek hızla çarpan motosikletlinin kare kare görüntüleri?...100 km hızdan 0'a kaç saniyede düşülürdü acaba? birden bire hayat nasıl değişirdi?
acaba kavşağa girmeden yüz metre önce aklında ne vardı çok merak ediyorum? patronuyla mı kavga etmişti, sevgilisinden mi ayrılmıştı, sarhoş muydu? neydi sebebi o an orada olmamasının?
neyse ya, felsefe forumuna çevirdim, dalmışım pardon
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Sana bu konuda yazmıstım abim. Estagfurullah dediklerinin hepsi boş. Sadece dikkatli ol ve korumalarını olsun eksik etme n olur. Sen bizim ortalıgı senlendiren gülümüzsün. Sen bizi dusunmuyorsan o kucuk yavrunu dusun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
haklısın...frene basmak benim zaten sonum olurdu...ben farkındayım zaten...frenin çözüm asla olmadığın hep düşünmüşümdür...
sende ilk toprağı atardın dimi...alple birlikte...
sorma dostum...sonumuz kötü...
yav abi işyerinden yaz sezonu 15 dakka önce işe gelin diyolar...yani 07.45 e kadar bürek yiyip işte olmam lazım...ondan telaşe...
hem kıymalı ağır yağlı...mideyi bozmasın...malum yağlı yiyecekler belli bir yaştan sonra sakat...
dostum sen R6 yı kaptın...hadi biz maksimum 120 yapıyoruz...sen şimdi yardırıcan gidicen kimse tutamıcak seni...yılların birikimi...kökleme aman ha...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Geçmiş olsun gerçekten, umarım bu başınıza gelen son aksilik olur bu konuda..
ülen mete bu gibi sıyrılmaları günde en az 30 kere yaşıyoz bunun için başlıkmı açılır bee.
büyütme böle şeyleri
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aynen öle...şansmı kadermi...yazılı olan neyse o işte...ne 10 saniye az ne fazla yaşarız...
garahtersiz 25 garahterin komplesidir bana bu...
sağolasın...bakalım bu olaydan ne ders çıkarıcam...
bu kadarmı len...bi kuru geçmiş olsunmu...ayyıp bea...sağol...
10 dakka geç kalıp göze batmayım diye ölecektim işte...aynen...yani Niyazi olcaktım...
benim tarzım bu...tek tek cevap yazarım...saygı ambiansı...
bende kaptırmıştım...sonra kalapten gidiyodum ama...
O dadaşş yokmu o dadaşş...
içiden bu geldi...çünkü syırınca arabayı milim...insan yaşadığına şükrediyor...
bende sık sık paranoya yaparım...ince eler sık düşünürüm ama yarın sabah moturumla olamayacağım için birde üzülürüm...arabayla giremeyeceğim aralara makaslara yanarım...işte böle 2 ucu gübre bir durum bizimkisi...
sende 600f almayı düşünüyosun birde...sen bizide düşünmüyosun belli...
sağolasın...inşallah...
ülen Marmariste 100 e mi çıkıyon sende abi ya...Ölüyoduk yav...kurtulurdun benden...küçük yazlık beldede ölünürmü moturdan...en fazla bi taraflar çizilir...sende alemsin ya...
sağol dostum.......................
geçmiş olsun.... başka bir şey diyemiyorum. allah kızına ve ailene bağışlamış...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
geçmiş olsun noolur dikkatli olun yüreim aazımda okuyorum forumları
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)