Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Bu Sabah AZRAİL Merhaba Dedi...Muhatap Olmadım Kendisiyle

REKLAM ALANI
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    çok geçmiş olsun.. trafikte herzaman full dikkat lazım... ama ne kadar dikkatli kullanırsan kullan karşıdaki hödük olduğunda sen de yanıyosun malesef.... ne yapalım şansa yaşıyoruz zaten....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Abi geçmiş olsun, sen kızına lazımsın...

25 karakter diye diye başına geldi işte...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun..
    Olaylar sonrasında şoföre söylediğin şeyleri olaylar öncesinde kendine de söyle,küçük bir çocuğunun ve seni sevenlerin olduğunu düşün de şu son sözlerinde dediklerini yap...
    Kask klipsini takmadığı için 22 yaşında kardeşimiz gitti aramızdan,Allah aşkına yapma etme..

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun abi..................
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    aprilia leo 150
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle öküzler hiç bitmez kanka....

doğru söze ne denir ki.. bilhassa motosiklet sürerken unutulmaması gereken altın kural bu bence...

forum sitesinin ana sayfasına büyük puntalarla yazılması gerekir....

ne kadar haklı olursanız olun, yol hakkı sonuna kadar sizin olsun, karşı tarafa kırmızı ışık yansa da...giden geri gelmiyor...sağlık gibisi yok..varın 10 dk geç kalınsın...10 dk için kimsenin sevenlerini üzmeye hakkı yok...

geçmiş olsun....

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı kkorhann34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun valla banada ara sıra dio ama ben çok konuşmak istemiom

her an herşey olabilir valla dikkat edelim...demin rahmetmi yazdın dostum...yani beni ölmeden mezara gömdün...

Alıntı faruk59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erzurum
    geçmiş olsun abi...........

Erzurumlu gardaşlarımı yanaklarından tek tek öperim...hemşehrileri sağolsun katilim oluyordu...

Alıntı Only4Friends adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun mete abi... vallahi çok üzüldüm senin adına neyse bunları geçmişte bırakıp tam koruma sürelim motorlarımızı ancak yaşananlar da kolay kolay unutulmuyor... kaç kişi canından oldu ama bir tutkudur gidiyoruz
    abi tam orumada fayda etmiyor...bugün kurye arkadaşın ayak anatomisini gördükten sonra daha fena oldum...

Alıntı eczaci101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan geçmiş olsun kardeşim....

Aynen benim de minik bir kızım var ;

motora binerken sağlam iner miyim Yoksa Nasreddin Hocamız gibi düşer miyim ben de bilmiyorum...

İyi de bu eşekten daha hızlıymış bana kimse dememişti bunu...
    eşşek bile daha güvenlidir hocam...eşşeğe pin motura pinme...

Alıntı bahadinli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmıs olsun abı yaa....
    25 erzurum abı....

sağol abi...Erzurum doğruu yanıdı size bir BMW X5 kazandırıyorrr....
    Alıntı faruk59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ölen kimse yok ki ortada
    ay bu 25 karaktere

içine doğdu ölmüşüm ben...helvamıda pişirecek korhan...

Alıntı slope adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok çok geçmiş olsun.
    Hani bazı şeyler dile getirilmeyince gerçekleşmez sanıyoruz ya (en azından ben öyle zannediyorum, zannetmek istiyorum), o kadar da tehlikeli değil deyip dolaşıyoruz ortalıkta.
    Bu arada, trafikte sıkıştırmalar, mağdur olduğumuz kural ihlalleri, kazalar...
    Bu iş biraz da sinir harbi gibi. Sevdamız ağır basıyor Allah'dan.
    Tekrar çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.
    sevda dediğimiz rüzgarı alabilmek...bilirsin köpeklerde arabada kafalarını dışarı çıkarmaktan zevk alırlar...rüzgarı hissetmek güzel bişey ...trafik derdin yok vs...ama bi yerde patlıyoruz...artık kader deyip geçiyorsun...Doktorun kazasını gördün...herif sağa kırıyor ve güm...sonumuz belli hocam...ben karamsarım artık bu konuda...

Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne deyon ya sen meto kendine dikkat et lazımsın bana

moturada dikkat et yan yatmış çizik motor almam

şaka bi yana abicim bende soğudum ya hep kaza görüntüleri izlemeye başladım bi de yarımlık açtım masaya başlamadan biten motur maceeram için

neyse çok geçmiş olsun bi ara gelcem yanına höödü

nası gelcen ayu efendi...bencede vazgec...Devletin sana ihtiyacı var...

Alıntı headquarters adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi geçmiş olsun kotu bi gun geçirmişsin anlasilan aman METE ABI amannn
    bugün nasıl geçti anlamadım be abi...valla nası gece oldu...günlerden ne çözemedim...

Alıntı xxxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi yapma ya

üzüldüm gerçekten. biliyosun zaten benim durumudasen bize lazımsın
    sanada üzüldük cbf 500 önerdik...Allah muhafaza bişey olsa vicdanım sızlardı...

Alıntı SAKAL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi madem binmiycen cıbıfı bana versene zaten seni tehlikeye sokmasına müsade edemem...

hehe...çok akıllısın valla helal olsun...emaneten vereyim...garajda duracağına sende kalsın gezersin...(şimdi harbiden pm atmasın bana...ciddimisin diye...)

Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka büyük geçmiş olsun...neyseki ucuz atlatmışsın...böyle öküzler hiç bitmez kanka....olayda her ne kadar senin suçun olmasada genelde sende sert kullanıyosun be kardeşim motoru...koruma konusundaysa dilimizde tüy bitti ama sana dinletemedik dik kafalı adamsın vesselam... neyse geçmiş olsun tekrardan verilmiş sadakan varmış...

birde diyosunki adamlar inmedi...senin gibi bir gulyabaniyi gördükten sonra nasıl insin olum adamlar...korkularından kalakalmışlardır oldukları yerde...
    kanka senin Ulustaki Mercedes gibi oldu birden çıktı ibine...kal geldi o an...artık nası çevirdim farkında değilim...saniyenin altında refleks...ben haşin ve sert bir kişi olduğumdan böle kullanıyom...senide gördük Ulusta Mercedese tosluyodun yandan ...lastik kaydı diye ayakyapma işte...kaza bu geliyorum demiyor...

Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete kardeş çok geçmiş olsun,hakikaten verilmiş sadakan varmış allah kızına bağışlamış seni.Bundan sonra inşallah korumaları unutmazsın.Öte yandan hadi bu arkadaşlar istanbullu değil ya bizim yerli mahsullere ne demeli adamı katil ederler vallahi.
    sağolasın...motora binermiyim onu düşünüyorum aslında...

Alıntı THE_LANCET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi çok geçmiş olsun kaza yapan diğer arkadaşada acil şifalar diliyorum

eyvallah kanka...

Shot at 2007-07-26

bugün trafikteki genel manzara buydu işte....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

amma alıntı yaptın be mete abi

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    geçmiş olsun abi... o dediğin yerin orda yanılmıyorsam yıldız teknik ünv. si var.. orda 2 hafta önce yolu gördüm.. kaptıran gidiyor... bil hassa yüksek cc li makina sesleride sık sık geliyor kulağına.. tehlikeli gerçekten...
    KIRMIZI BOĞA..

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    coook çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
    25 plaka yanılmıyosam erzurum 'un.
    azraile gelince ben hiç muhatap olmamaya çalışırım hemen laubali oluyor kerata
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Geçmiş olsun Mete Handro'cum ama o ne başlık öyle yav?Azrail merhaba demiş,sen de muhatap olmamışsın filan...Çok büyük kazam geçecekti Allah korudu filan der insan...

dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE

need for speed...

Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun.. trafikte herzaman full dikkat lazım... ama ne kadar dikkatli kullanırsan kullan karşıdaki hödük olduğunda sen de yanıyosun malesef.... ne yapalım şansa yaşıyoruz zaten....
    "şansa yaşamak"... ne kadar ilginç bir tabir... ha pamuk ipliği diyorsun, ha iki teker... peki nedir bizi buna sevkeden? çok mu mazoşistiz? çok mu cesur? çok mu umursamazız? çok mu radikal? nedir çıkış noktası?

aklıma geçen gün kavşaktaki kaza geldi, kamyonun kasasına yüksek hızla çarpan motosikletlinin kare kare görüntüleri?...100 km hızdan 0'a kaç saniyede düşülürdü acaba? birden bire hayat nasıl değişirdi?

acaba kavşağa girmeden yüz metre önce aklında ne vardı çok merak ediyorum? patronuyla mı kavga etmişti, sevgilisinden mi ayrılmıştı, sarhoş muydu? neydi sebebi o an orada olmamasının?

neyse ya, felsefe forumuna çevirdim, dalmışım pardon
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sana bu konuda yazmıstım abim. Estagfurullah dediklerinin hepsi boş. Sadece dikkatli ol ve korumalarını olsun eksik etme n olur. Sen bizim ortalıgı senlendiren gülümüzsün. Sen bizi dusunmuyorsan o kucuk yavrunu dusun
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Motosikleti
    Alıntı dorlion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun... frene basmak yerine sıyrılmak her zaman daha mantıklı derler. iyi yapmışsın. umarım kendine trafikte kendine bu kadar güvenmezsin bir daha... hadi biz genciz kullanıyoruz, kendimizin kurmadığı, bir ailenin ferdiyiz ve kimi zaman sorumsuzca ve düşünmeden davranabiliyoruz ama sen o aşamayı çoktan geçmiş, ve kendi kurduğun ailenle bayrağı devralmış durumdasın. eskiden aldığın riskleri almaman, eskiden 100 ile girdiğin viraja şimdi 60 ile girmen gerekiyor... haksız mıyım?..

kusura bakma, öğüt verir gibi oldu ama, mesajını okuduktan sonra birşeyler deme ihtiyacı hissettim. sen artık sadece sana ait değilsin, demek istediğim buydu. sürç-i lisan ettiysek affola...

artık dadaşlarla takip mesafesini iki katına çıkartırsın

haklısın...frene basmak benim zaten sonum olurdu...ben farkındayım zaten...frenin çözüm asla olmadığın hep düşünmüşümdür...

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun abi, en azindan e$$ek gitmeme yolunda bir adim daha atmis gibi gordum seni Sen Honda'ya lazimsin

sende ilk toprağı atardın dimi...alple birlikte...

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.

Bu aralar nedir ya kazalar,kaza atlatanlar......... aman dikkat

sorma dostum...sonumuz kötü...

Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meteciğim çok geçmiş olsun.
    Kendi yazında hatanı söylüyorsun,madem kavşağa geliyorsun bir gaz kes,hafif freni yokla dağil mi ya?
    Haydi araba suçlu ve şöförüne bağırınca biraz rahatladın,biracıkta kendine bağır.Ya köpek filan çıksaydı yada bir kaza olupta araç önüne yuvarlansaydı
    250 gram börek için değermi bu sürat ve dikkatsizlik.
    Seni kınıyorum

Bol kıymalı tarafından banada börek ayırırsan kınamayı geri alabilirim.
    yav abi işyerinden yaz sezonu 15 dakka önce işe gelin diyolar...yani 07.45 e kadar bürek yiyip işte olmam lazım...ondan telaşe...

hem kıymalı ağır yağlı...mideyi bozmasın...malum yağlı yiyecekler belli bir yaştan sonra sakat...

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan geçmiş olsun ya
    farklı şehirlerden gelen araçlardan bende dertliyim
    gerek direksiyon başında gerek gidon başında
    adamlar sanki uzaya çıkmış gibi kullanıyo arabayı...
    sen gene dikkatli ol, bak yapıştırdım gidiosum diyosun yapıştırma abi o kadar
    şehir içinde herşey olabilir
    tekrardan geçmişler olsun..

dostum sen R6 yı kaptın...hadi biz maksimum 120 yapıyoruz...sen şimdi yardırıcan gidicen kimse tutamıcak seni...yılların birikimi...kökleme aman ha...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Geçmiş olsun gerçekten, umarım bu başınıza gelen son aksilik olur bu konuda..

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ülen mete bu gibi sıyrılmaları günde en az 30 kere yaşıyoz bunun için başlıkmı açılır bee.

büyütme böle şeyleri
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aynen öle...şansmı kadermi...yazılı olan neyse o işte...ne 10 saniye az ne fazla yaşarız...

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi geçmiş olsun, sen kızına lazımsın...

25 karakter diye diye başına geldi işte...

garahtersiz 25 garahterin komplesidir bana bu...

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun..
    Olaylar sonrasında şoföre söylediğin şeyleri olaylar öncesinde kendine de söyle,küçük bir çocuğunun ve seni sevenlerin olduğunu düşün de şu son sözlerinde dediklerini yap...
    Kask klipsini takmadığı için 22 yaşında kardeşimiz gitti aramızdan,Allah aşkına yapma etme..

sağolasın...bakalım bu olaydan ne ders çıkarıcam...

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abi..................

bu kadarmı len...bi kuru geçmiş olsunmu...ayyıp bea...sağol...

Alıntı banavurma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru söze ne denir ki.. bilhassa motosiklet sürerken unutulmaması gereken altın kural bu bence...

forum sitesinin ana sayfasına büyük puntalarla yazılması gerekir....

ne kadar haklı olursanız olun, yol hakkı sonuna kadar sizin olsun, karşı tarafa kırmızı ışık yansa da...giden geri gelmiyor...sağlık gibisi yok..varın 10 dk geç kalınsın...10 dk için kimsenin sevenlerini üzmeye hakkı yok...

geçmiş olsun....

10 dakka geç kalıp göze batmayım diye ölecektim işte...aynen...yani Niyazi olcaktım...

Alıntı Only4Friends adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amma alıntı yaptın be mete abi

benim tarzım bu...tek tek cevap yazarım...saygı ambiansı...

Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun abi... o dediğin yerin orda yanılmıyorsam yıldız teknik ünv. si var.. orda 2 hafta önce yolu gördüm.. kaptıran gidiyor... bil hassa yüksek cc li makina sesleride sık sık geliyor kulağına.. tehlikeli gerçekten...

bende kaptırmıştım...sonra kalapten gidiyodum ama...

Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    coook çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
    25 plaka yanılmıyosam erzurum 'un.
    azraile gelince ben hiç muhatap olmamaya çalışırım hemen laubali oluyor kerata
    O dadaşş yokmu o dadaşş...

Alıntı garacava adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Mete Handro'cum ama o ne başlık öyle yav?Azrail merhaba demiş,sen de muhatap olmamışsın filan...Çok büyük kazam geçecekti Allah korudu filan der insan...

içiden bu geldi...çünkü syırınca arabayı milim...insan yaşadığına şükrediyor...

Alıntı dorlion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "şansa yaşamak"... ne kadar ilginç bir tabir... ha pamuk ipliği diyorsun, ha iki teker... peki nedir bizi buna sevkeden? çok mu mazoşistiz? çok mu cesur? çok mu umursamazız? çok mu radikal? nedir çıkış noktası?

aklıma geçen gün kavşaktaki kaza geldi, kamyonun kasasına yüksek hızla çarpan motosikletlinin kare kare görüntüleri?...100 km hızdan 0'a kaç saniyede düşülürdü acaba? birden bire hayat nasıl değişirdi?

acaba kavşağa girmeden yüz metre önce aklında ne vardı çok merak ediyorum? patronuyla mı kavga etmişti, sevgilisinden mi ayrılmıştı, sarhoş muydu? neydi sebebi o an orada olmamasının?

neyse ya, felsefe forumuna çevirdim, dalmışım pardon

bende sık sık paranoya yaparım...ince eler sık düşünürüm ama yarın sabah moturumla olamayacağım için birde üzülürüm...arabayla giremeyeceğim aralara makaslara yanarım...işte böle 2 ucu gübre bir durum bizimkisi...

Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana bu konuda yazmıstım abim. Estagfurullah dediklerinin hepsi boş. Sadece dikkatli ol ve korumalarını olsun eksik etme n olur. Sen bizim ortalıgı senlendiren gülümüzsün. Sen bizi dusunmuyorsan o kucuk yavrunu dusun
    sende 600f almayı düşünüyosun birde...sen bizide düşünmüyosun belli...

brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    büyük geçmiş olsun . . .

Motosikleti
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun gerçekten, umarım bu başınıza gelen son aksilik olur bu konuda..

sağolasın...inşallah...

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ülen mete bu gibi sıyrılmaları günde en az 30 kere yaşıyoz bunun için başlıkmı açılır bee.

büyütme böle şeyleri

ülen Marmariste 100 e mi çıkıyon sende abi ya...Ölüyoduk yav...kurtulurdun benden...küçük yazlık beldede ölünürmü moturdan...en fazla bi taraflar çizilir...sende alemsin ya...

Alıntı brody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun . . .
    sağol dostum.......................

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    geçmiş olsun.... başka bir şey diyemiyorum. allah kızına ve ailene bağışlamış...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

serendepity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun noolur dikkatli olun yüreim aazımda okuyorum forumları
    [COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)