Yine o kavşak yine o kavşak
Yine o kavşak yine o kavşak
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
allah rahmet eylesin arkadaşımıza ailesinede sabırlar...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
İnanılmaz kötü oldum... :( son günlerde bu haberler çok can yakıyor..
Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun...
Geride kalanlara sabır diliyorum...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
türkiye de insan hayatı çok ucuz.allah rahmet eylesin
allah gani gani rahmet eylesin...geride kalanlara sabır versin...
'' yanıbaşında çalan telefona polis cevap verdi '' ne zor bir durum yaaa...kendimizi bi an arkadaşın yerine koyduğumuzda...
Allah(c.c.) cümlemizi böyle kasaplardan korusun...!!!
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Çok moral bozucu. Maalesef motorları yolda hiçe sayan mantığı anlamak imkansız.
Allah rehmet eylesin toprağı bol olsun.
Ne kadar arttı bu haberler son zamanlarda Allah rahmet eylesin...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ALLAH rahmet eylesın!!!
dun bır bugun ıkı sıtedeyım bu haberlerı duymak hıc hos degıl ama malesef terore bıle bu kadar can vermıyoruz
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6950960.asp?gid=180
bu linkte kaza anının saniye saniye mobese kamera görüntüleri var.
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
ancak ben kamyon sürücüsünü çok suçlu görmüyorum.
hürriyetin fotolarındanda görülebileceği gibi motosiklet inanılmaz hızlı girmiş kavşağa.motosiklet geliyor, çarpıyor, parçalanıyor, o anda sağa dönüş yapan araca ve o aracın arkasında yolda seyreden diğer araca bir bakın bütün bunlar olurken kaç metre ilerlemiş kare kare fotolarda.motosikletin geldiği tarafta bir tepecikte var.yani kavşağa yaklaşmadıkça, tepeciği aşmadıkça kavşak görünmüyor.haliyle motosikletlide görünmüyor.üstelik o hızda gelen bir motosikletin saniyede ortalama kaç metre yol kat ettiğinide gözönünde bulundurursanız maalesef vefat eden arkadaşımız hatalı.
hiçbir araçla, hiçbir kavşağa o kadar süratli girilmez!!!
Hergün bir kaza haberi alıyoruz ne kötü ya Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır diliyorum.
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
'' Kaza yerinde inceleme yapan polis ve teknik ekipler, motosikletin hız kadranının 125 kilometrede takılı kaldığını belirledi. Ölen motosiklet sürücüsü Mehmet Emin Deniz'in ekranında ‘Aşkım’ yazısı belirerek çalan cep telefonu açan polis memuru ise acı haberi sevgilisine vermek zorunda kaldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. ''
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Allah yakınlarına sabır versin.Bende hdeniz nikli arkadaşa katılıyorum.Hatta söyleyebilirim ki sadece bunda değil diğer tüm kazalarında %70'in de motosiklet kullanıcıları yani biz suçluyuz.Tehlikeyi önceden görme yetisi çoğu arkadaşta yok.Çünkü çoğu, trafiğe ilk kez motorla çıkıyor.Birde üstüne aşırı hız eklenince yapıcak birşey yok.Bende "yeter artık" diyorum. Yeter artık,dikkatli kullanın şu motorlarınızı!!!!
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Arkadaşımıza Allah cc rahmet eylesin...
Başka vasıtların olduğuna inandığımız hiç bir yerde hız yapmamalı otoban hariç...
allah rahmet eylesinnn diyecek bişey bulamıyorummm
Allah rahmet eylesin, bu üzücü haberlerin sonu gelmeyecek gibi...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Bencede dikkatli kullanmak lazım baksanıza ölen arkadaşımız resmen ölüme gitmiş intihar gibi bişi bu.Allah rahmet eylesin...
gibisi fazla resmen istemeyerek intihar etmiş..allah günahlarını affetsin..birazda kendi özeleştirimizi yapalım..herkazada karşı tarafı suçlamak işin duygusal ve kolay tarafı..lütfen genç arkadaşlar kolay yetişmiyorsunuz..gazınızı biraz" daha kontrollü açın ..rahmetliye tekrar allah tan rahmet diler yakınlarına sabırlar niyaz ederim..
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
allah rahmet eylesin ne zaman bitecek bu kötü haberler...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)